beaatkaxy
29. apr 2019
230 

Jarné prebudenie pre celé telo s produktami dm

Hneď na úvod musím napísať, že týždeň testovania mi naozaj priniesol prebudenie. Dopriala som si zaslúženú starostlivosť s produktami, ktoré bežne nepoužívam, a moja pleť a telo dostali po zime a nedávnej chorobe novú energiu. Už doručenie balíčka bolo prebudením, keďže mi kuriér volal, keď som bola vo vani, že za 2 minúty je pred domom. Čiže rýchlo obliecť, dať uterák na hlavu a bežať pred dom... Trošku adrenalín 😄

Balíček mi pomáhal otvárať môj dva a pol-ročný syn, ktorý si hneď našiel svojich favoritov a ja takisto. Bolo tam dokopy 10 produktov, veľmi dobre vybraných tak, aby poskytli starostlivosť od hlavy po päty. V dm nakupujem pravidelne, no aj napriek tomu boli všetky produkty pre mňa novinkami, čomu som sa samozrejme potešila. Predstavím Vám ich v poradí podľa toho, aký dojem na mňa urobili.  

Ako prvý produkt som otestovala LVLY Balzam na pery a hneď to bola láska. Má krásnu vôňu, ľahko sa nanáša, dobre hydratuje a má jemné trblietky, ktoré na perách vyzerajú výborne. Za skoro dva týždne, čo ho mám doma, som minula už tretinu, takže to o niečom svedčí 😊 Určite si ho opäť kúpim, keď sa mi celý minie. 

МОЙ hydrogélové očné vankúšiky boli pre mňa novinkou, ktorú som si ale hneď zamilovala! Tých 20 minút, čo som ich mala nalepené, som si fakt oddýchla ako u kozmetičky, výborne chladia, ale ten efekt po nanesení je waaau. Najprv som si nič nevšimla, lebo sa synček zobudil a ja som okolo neho kmitala, no keď som sa neskôr nalíčila a dotýkala sa očného okolia, bola som ohúrená akú jemnú položku zrazu mám! Takže tento produkt je odteraz moja nová závislosť 😍 

Balea hydratačný šampón a Balea hydratačný balzam na suché vlasy s vodou z kokosového orecha. Oba produkty naozaj krásne voňajú a ja im proste neviem odolať, keďže milujem všetko s vôňou kokosu. Šampón dobre pení a balzam je redšej konzistencie, čiže sa veľmi dobre nanáša a netreba ho tým pádom veľa použiť. Čo sa týka hydratácie, tak zatiaľ som si nevšimla zmeny na svojich vlasoch, ale asi to chce ešte čas. 

Balea čistiaca pena s extraktom z aloe vera pre normálnu a zmiešanú pleť je naozaj dobrý produkt. Jediné mínus vidím v tom, že obsahuje dosť výrazný parfum a ja v posledom čase vyhľadávam produkty na pleť bez parfumu. Výhodou však je, že naozaj dobre odličuje a pleť vôbec nevysušuje, čo sa mi pri rovnakých produktoch iných značiek stávalo. 

Balea hydratačný koncentrát s extraktom z rias a olivovým olejom ma milo prekvapil tým, ako pokožku dlhodobo hydratuje, aj keď opäť mi trošku vadil parfum, ktorý obsahuje. No keďže som počas používania nemala žiadne problémy s pleťou, tak som celkovo spokojná a tomuto produktu ešte dám šancu 😊

Balea sprchovací gél so soľou z mŕtveho mora má veľmi zaujímavú, sviežu vôňu, čím určite stojí za vyskúšanie. Balea olejový peeling vonia rovnako, ale tým, že je to peeling, obsahuje jemné čiastočky, ktoré pleť vyhladzujú. Navyše obsahuje aj oleje, ktoré pokožku výborne hydratujú, takže už po ňom nie je potrebné použiť telové mlieko. Ale samozrejme sa to nevylučuje. Balea Bodyfit spevňujúce telové mlieko sa dobre nanáša, vstrebáva a má veľmi príjemnú vôňu. Jeho spevňujúce účinky zatiaľ neviem posúdiť, keďže čakám bábätko, tak sa moje telo skôr zväčšuje ako spevňuje 😄

Balea maska na tvár je v mojom poradí na poslednom mieste, nie preto že by bola zlá, ale skôr preto, že ja masky veľmi neobľubujem. Nemám rada ten proces odstraňovania. Táto maska obsahuje bahno z Mŕtveho mora a je určená na vyčistenie a upokojenie pleti. Moja pleť po nej bola jemná a pekne napnutá, takže aj keď masky nemám rada, myslím si, že pre tieto benefity ju začnem používať pravidelnejšie. 

Na záver by som sa chcela poďakovať za možnosť zúčastniť sa testovania týchto produktov. Bola som s nimi veľmi spokojná, našla som medzi nimi produkty, ktoré si v budúcnosti určite aj sama kúpim. Ak Vás moja recenzia presvedčila, skúste ich aj Vy, myslím, že neoľutujete. 

#test_dm21

#recenzia 

Začni písať komentár...

Odošli