blondik85
23. jún 2019
539 

COLIEF – a kolika je preč!

Tak toto testovanie prišlo ako na zavolanie. Keďže som maminou 2 krásnych princezien, 2-mesačnej Julianky a takmer 4-ročnej Elišky, veľmi som sa potešila, že Modrý koník vybral práve nás na testovanie produktov Colief.

V testovacom balíku sa nachádzali kvapky Infants Drops, náplaste Breathe Easy Patch, olejček Baby Scalp Oil, kvapky Vitamin D3 Drops, krémik Mum to be a krásny plyšový medvedík.

1.KVAPKY INFANT DROPS 15 ml

Počas prvých mesiacov života môžu mať niektoré detičky problémy s trávením laktózy v mliečku, čo môže byť jedným z faktorov spúšťajúcich koliku. Kvapky Infant Drops obsahujú vodný enzým laktázy a pomáhajú rozložiť laktózu v materskom alebo umelom mliečku, čím sa mlieko ľahšie strávi. Kvapky je potrebné podávať pri každom kŕmení a sú bezpečné už od narodenia. Balenie obsahuje 90 dávok po 4 kvapky.

Tak ako mnohým babätkám, ani nám sa nevyhla obávaná kolika. Takže do testovania sme sa zapojili predovšetkým kvôli týmto kvapôčkam. Podávali sme ich spočiatku pri každom kŕmení a v priebehu pár dní sme spozorovali úžasné zlepšenie. Bruško prestalo bolieť a preplakané noci sa stali len zlou spomienkou. Teraz ich už dávame len ráno a večer a jediné, čo ľutujem, že sme ich nepoznali už pri staršej dcérke, u ktorej sme sa s kolikami trápili do 6 mesiacov.

2.NÁPLASTE BREATHE EASY PATCH 6 ks samostatne balených náplastí

Image title

Ide o náplasti, ktoré obsahujú jedinečnú zmes prírodných zložiek - oleje z mäty priepornej, citrónika pre ľahšie dýchanie, borovice lesnej, pomarančovníka, eukalyptu, badiánu, rozmarínu lekárskeho a klinčekovca voňavého. Náplasť sa aplikuje min. 30 cm od nosa a účinkuje 8 hodín. Niesú vhodné pre detičky mladšie ako 3 roky.

Ako „na objednávku“ sa počas testovania u staršej dcérky objavili soplíky a ani nemusím písať, aká nervózna bola z upchatého nošteka najmä v noci. Našťastie mi po prvej noci napadlo, že testovací balíček obsahuje aj túto vychytávku, a tak sme hneď začali testovať. Už prvú noc s nálepkou na pyžamku sme sa vyspali o 100 % lepšie a spomínané esenciálne oleje prevoňali nielen pyžamko, ale aj celú spálňu. Keďže upchatý nos Eli ako správnu škôlkarku trápi často, tieto náplasti budeme určite kupovať do domácej lekárničky pravidelne.

3.OLEJČEK BABY SCALP OIL 30 ml

Image title

Tento olejček hydratuje a upokojuje lupinatú pokožku. Obsahuje oleje z ruže, rumančeka a vitamín E. Je vhodný pre detičky od 2mesiacov.

Olejček sme jemne vmasírovali do pokožky hlavičky s mliečnou chrastou a po krátkom pôsobení pomocou detskej kefy vyčesali. Boli potrebné cca 3 aplikácie, aby sme sa šupiniek zbavili. Tak ako väčšina mamičiek, aj ja dávam mínus za veľmi výraznú vôňu.

4.VITAMIN D3 DROPS 20 ml

Súčasťou balíčka bolo aj slniečko v kvapkách, alias vitamin D3, ktorý prispieva k udržaniu zdravých kostí a k správnemu fungovaniu imunitného systému. Taktiež prispieva k správnemu vstrebávaniu vápnika a fosforu. Je vhodný pre detičky od 1 mesiaca, no nie je vhodné podávať ho dojčatám a deťom mladším ako 12 mesiacov, pokiaľ nekonzumujú viac ako 500 ml mlieka. Denná dávka je 4-5kvapiek.

Keďže používame vitamín D3 inej značky a Juli ho toleruje, obávala som sa zmeny, aby nebolo ovplynené testovanie kvapiek proti kolike. Preto tieto kvapky užívala staršia Eli a to bez akýchkoľvek ťažkostí, najmä teda v zmysle obávaných bolesti bruška.

5. MUM TO BE MOISTURISING CREAM 200 ml

Ide o hypoalergénny krémik bez parabénov, ktorý obsahuje zmes rastlinných olejov a vitamínov na výživu a hydratáciu pokožky počas tehotenstva a po ňom. Pomáha predchádzať výskytu strií, zmierňuje suchosť, rehydratuje a vyživuje pokožku. Obsahuje oleje z mandlí, nechtíka lekárskeho, avokáda, pupalky dvojročnej a z hroznových jadierok, vitamín E a provitamín B5.

Strie sa mi v tehotenstve, našťastie, vyhli, no i tak som uvítala možnosť otestovať tento krémik. Má jemnú nevtieravú vôňu, dobre sa rozotiera a nezanecháva mastný film. Pokožka je po aplikácii jemná a prevoňaná, no pre posúdenie hydratačných účinkov bude potrebné zrejme dlhodobejšie používanie.

EŠTE RAZ SA CHCEM SRDEČNE POĎAKOVAŤ za možnosť testovať produkty Colief. Všetky môžem s čistým svedomím odporúčať, no naše TOP sú predovšetkým kvapky proti kolike a náplasti na upchatý noštek.

#test_colief

#recenzia

Začni písať komentár...

Odošli