bubik91
1. aug 2019
281 

Naše letné chvíle s dm

...asi by sa skôr hodilo môj život s dm, keďže v našej domácnosti sa nachádza 70 % vecí z dm. Sme jej verní 😊 Pred pár rokmi som vôbec neregistrovala dm. Nemala som ju blízko domu a ani tam, kde som pracovala, nebola nablízku. Ako som otehotnela, spoznala som kamošku, ktorá dm poznala veľmi dobre a už to išlo 😊 Odvtedy chodím len sem.

Vždy som tam našla, čo som potrebovala, a za super ceny. Naozaj všetko, dokonca aj moje dieťa má odnarodia plienky babylove, príkrmy všetky, či ovocné, či mäsové/zeleninové od 4m papal babylove. A mnoho iného sme, aj stále využívame, aj budeme využívať.  Pre mňa bolo toto testovanie veľmi príjemné, lebo veľa z produktov aj používame. Tak vám poviem o produktoch, ktoré som testovala...

Keď prišiel balíček, môj syn si hneď vybral svojho favorita 😊 Je to malý jedák, tak je to pochopiteľné, haha. Tak som začala ako prvé testovať tanierik, lyžičky a podbradník od značky babylove.

Tanierik babylove – krásny vzhľad a na spodnej strane má silikónový kruh, ktorý zabezpečí stabilitu a zabráni zošmyknutiu zo stola. Ja som ho umývala v umývačke a nič sa mu nestalo🙂

Lyžičky babylove – v balení sú 3 kusy za super cenu. Doteraz sa búcham po hlave, prečo som nikdy nesiahla po týchto lyžičkách. Toľko ich doma máme, kým sme našli nejaké, čo nám vyhovujú. Lyžičky majú predĺženú rukovať, čo je pre mňa TOP. Vhodné na jogurty alebo kaše, na hustú stravu. Dokonca môj syn s nimi začal pekne papať sám. Lyžičky sú vyrobené zo 100 % vysoko kvalitného materiálu a bez BPA (chemikália).

Jednorázové podbradníky babylove  – Ja by som po nich nesiahla, ani mi to nikdy nenapadlo niečo takéto hľadať. Možno niektoré mamičky využijú pri cestovaní, ale aj my veľa cestujeme a vždy mi stačil ten, ktorý máme. Využívam pogumovaný, ktorý keď sa zašpiní, stačí utrieť vlhčenou servítkou a je čistý. Popravde si myslím, že tieto podbradníky sú zbytočný odpad. Dokonca ich malý ani veľmi nechcel mať na sebe, ale to asi v poslednom čase žiadne 😊 V balení je 12kusov.

V strede týždňa sme sa vybrali k starkovcom na nocovku, keďže boli pekné dni a mohli sme sa opaľovať a okúpať. A tak prišli na rad ďalšie produkty na testovanie. Plienky na plávanie používame od naradenia a opaľovacie sme už otestovali aj na dovolenke v apríli . Tak pre nás nič nové 😊

Plienky na plávanie babylove – ako som spomínala, plienočky využívane od narodenia. Chodili sme na kurzy plávania či na kúpaliská a wellnes a len raz som si všimla, že nám pretiekla plienočka, keď mal čistú nasadenú a ocko ho mal na rukách, inak sa nikdy nehoda nestala 😊 Dokonca zadržali aj stolicu. Rýchlo sa skladajú, keďže sa dajú po stranách ľahko roztrhnúť. 12 kusov v balení za najlepšiu cenu, čo sa týka plienok na plávanie.

Detský sprej na opaľovanie Kids OF 30 sundance – 200 ml balenie s faktorom 30. Pre mňa veľmi praktické balenie v spreji, lebo ja stále strácam vrchnáky 😊 Ďalšia výhoda - je vodoodolný a chráni aj počas kúpania. Nanáša sa veľmi dobre, je takej redšej konzistencii, biela farba a nemá žiadnu vôňu. Fľaky na oblečení som si nevšimla. Jediné, čo mi vadí je, že po nanesení si musím umyť ruky, keďže sa jemne lepí. Googlila som a nenašla som tento výrobok v žiadnom teste, že by patril medzi prvých 5 top produktov, ale my sme nemali žiadny problém s týmito opaľovacími z tejto značky.

Detský krém na opaľovanie sensitive babylove OF 50+ - Na citlivú detskú pokožku. Je malý, 75 ml, vhodný do kabelky. Ja mám stále v kabelke nejaký malý pre syna. Jemne hustý. Nemá žiadnu vôňu a je taký dožlta.  Ja som používala na tváričku. Nezanecháva lepkavé ruky.

Niečo pre mamku 😊

Krém na opaľovanie OF 30 sundance – 100 ml balenie s faktorom 30. Vhodný na tvár a malé časti, keďže je menší. Ja ho mám v kabelke, nezaberie veľa miesta a keďže chodím na dlhé prechádzky so synom, v týchto horúčavách treba byť chránený 😊 Krásne vonia – presne tak, že keď ho ovoniate, pripomenie vám leto. Jemná mliečna konzistencia, je riedky a dobre sa nanáša a nezanecháva fľaky na oblečení.

Balzam na pery sundance OF 30 – bazlamy nepoužívam, ale asi začnem 😊 Občas mávam popukané pery a rada si davam rúž, no nie vždy môžem. Po tomto balzame som mala pery hydratované a celkom dlho drží. Krásne sladko vonia a má príjemnú olejovú kozistenciu. Dosť často som si ho nanášala 😊

Teraz niečo na každodenné využitie.

Sprchovací gél relaxing Bali BALEA – 300 ml sprcháču za super cenu. Ja tieto sprcháče ako som objavila, používam len tieto. Vždy mám doma niekoľko kusov v zásobe. Milujem ich všetky a vždy sa teším na novú limitku. Krásne voňajú, aj dlhšie po osprchovaní. Jemná konzistencia vo forme gélu. Po sprchovaní mam pokožku jemnú a nevysušuje. Tieto sprcháče používam už naozaj dlho a som spokojná. Kľudne by som uvítala aj väčšie balenie.

Umývacia emulzia a šampón baby sensitiv ALVERDE – 200 ml balenie prírodnej kozmetiky. Gélová konzistencia, vôbec nevonia, dobre pení a po nanesení sa len tak ľahko nevyzmýval. Nepoužívame žiadne parfumované sprchové emulzie pre malého, pretože ma citlivú pokožku ale toto som mala pocit, že až smrdí po kúpaní 😊 Nepraktická balenie.

Telové mlieko California Love BALEA – 200 ml balenie. Príjemná vôňa po čučoriedkach ale po rozotrení vôbec pekne nevoňal. Dobre sa rozotiera, nie je hustý. Rýchlo sa vstrebal. Popravde veľmi neholdujem telovým krémom, max keď mám vysušené nohy a na toto mi to pomohlo, ale to každé telové mlieko.

Vlhčené čistiace utierky babylove – 80ks v balení za výhodný cenu. Ako píšu v názve, na čistenie od hlavy až po päty u nás funguje doslova 😊 Nesmú chýbať pri prebaľovaní, jedení alebo keď ideme von alebo niekam preč. Majú jemnú vôňu, nie sú nasiaknuté, ale príjemne jemné. Za mňa super, využívame a kupujeme ich stále.

Čistiaci gél na ruky Hawaiian beach BALEA – malý pomocník na každodenné požívanie. Krásne vonia, rýchlo sa vstrebe. Praktické balenie, ale keď visí, tak po otvorení veľmi tečie. Ja ho mám zakvačený na kočíku a veľmi ho využívam, keďže dezinfikuje. Po hraní sa na ihrisku alebo keď vonku pápá, umyje si rýchlo rúčky. 

A moje testovanie je u konca. Toto testovanie bolo veľmi príjemné a dalo nám nové skúsenosti s produktami z dm. Ďakujeme za možnosť testovať tento letný balíček. dm ostane našou vernou drogériou aj naďalej 😊 

#test_dm23, #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli