bubik91
10. feb 2019
369 

Záchranca La Roche–Posay? (LIPIKAR AP+)

Testovali sme kozmetiku od La Roche-Posay Lipikar AP +. Hovorím v množnom čísle, keďže sme ju testovali ja a aj môj ročný syn.

Syn má vždy, keď príde chladné obdobie, problém s líčkami. Urobia sa mu červené fľaky a malinké pupáčiky. Vždy som mu ich natierala detským krémom a keď sme išli von, tak krémom proti zime, ale nikdy nič nepomohlo. Ja mám tiež veľmi citlivú pleť, v zime veľmi fľakatú a suchú. Čistá katastrofa, keďže nepoužívam ani make-up, lebo sa mi urobia šupinky. Nuž, tak sme sa veselo a s nadšením pustili do testovania.

Pri každom kúpaní sme používali Lipikar Syndet AP+, čistiaci krémový gél. Je určený pre deti alebo aj dospelých a dokonca pre novorodeniatka s citlivou pokožkou. Čiže ako pre nás 🙂

Gél nemá žiadnu zaujímavú a ani výraznú vôňu. Konzistencia je naozaj hustejšia - gélová. Stačilo málo na očistenie celého tela. Používali sme hlavne na líčka. Neviem povedať, či nám to nejako zabralo, keďže sme hlavne niekoľkokrát denne používali krém, teda balzam:

Lipikar Baume AP+ balzam sme používali každé ráno, celý deň a aj večer pred spaním. Toto je produkt, z ktorého sa veľmi teším. Naozaj. Synovi sa po pár dňoch zmiernilo začervenanie a vyrážky na líčkach a mne tak isto. Keď som začala testovať, mala som veľké fľaky a veľmi ma štípala tvár. Po pár dňoch som mala tvár bez fľakov, nebola taká citlivá a aj suchosť sa zmiernila. Pri malom som skúsila krém na 2 dni vynechať a ekzém sa vrátil. Čiže my ostaneme tomuto balzamu verní, keďže sme už skúšali hocičo a toto naozaj zabralo.

Výhodou oboch balení je pumpička na dávkovanie. Super, kupujem produkty len s takouto manipuláciou, keďže je to pri dieťati komfortnejšie.

Tieto produkty sme testovali spolu s @pa_tka_zv a jej synom. Obe sme boli vybrané na testovanie, čo nás veľmi potešilo. Čiže aj my sme si dávali recenzie a dokonca sme jeden večer testovali spolu 🙂 Chalani sú najlepší kamoši od bruška.

Určite sa poobzeráme aj po iných výrobkov od tejto značky. Chcem ho kúpiť aj mamine, pretože dlhé roky má problém s červenými a extrémne suchými rukami a budem veľmi zvedavá na výsledok 🙂

#recenzia #test_larocheposay2 #sleepikar

Začni písať komentár...

Odošli