Secuanske korenie 🙂
Pripomina to gastany alebo lichi, ale google poradil ze secuanske korenie
Sečuanske korenie, príjemné to chutí aj vonia🙂
bukvice, plod z buku 😀
Secuanske korenie Google nasiel😉
No nebudem opisovať LEBO nepoznám čo to je 😒😒
šupky z gaštanov
secuanske korenie
Secuanske korenie
Sečuánske korenie
Sečuánske korenie
Gastany
Haha tiež vidím bukvice🐷.
sečuanske korenie
Vypada ako gastany no asi je to to korenie
je to sečuánske korenie 😉 ale aj skôr som myslela že bukvice 😀
Secuanske korenie,
Tak veru, sečuánske korenie 🙂
Tak veru, sečuánske korenie 🙂
Sečuánske korenie
Sečuánske korenie
Sečuánske korenie... v živote som to nevidela, ujo google je kamarát. 🤗😉
Budem trapna lebo netusim😁
Secuanske korenie
Je krasne a ta vôňa
tak toto vidim prvy krat...
ale dnes ma uz prekvapila vraj cierna mrkva v jahodovom jogurte 😂😂😂...
Sečuánske korenie, ale poradil ujo Gúgel😀
sečuánske korenie
Secuanske korenie
Secuanske korenie
Nepoznam. Vidim to 1x 🙈
Tiež Google secuanske korenie 😉
Aj ja to vidim prvy krat,ale myslela som ususeny gastan 😉
Secuanske korenie
tiez to vidim prvy krat, tak nejdem opisovat😀
Secuanske korenie
tak toto som ešte nevidela 😀
Sečuánske korenie.
Sečuánske korenie ☺
Secuanske korenie
asi nejaké korenie 😀
Sečuánske korenie
Fuhaa tak taketo čosi aj ja vidim po prvy krat.ani neviem ako baby pisali to korenie naco sa to moze vlastne pouzit.ale opisovat nebudem.pekny vecer babyy 😁
bukvice
Baby poradili ;) secuanske korenie
Sečuánske korenie za pomoci google😊
Sečuánske korenie
Sečuánske korenie
Sečuánske korenie
Rada sa priucim, vidím to prvý krát 🙂
sečuánske korenie
Secuanske korenie
Presne tak,secuanske korenien 👍
Secuanske korenie
Ujo Google pomohol 😉
Je to secuanske korenie tak ako pisu dievcata
Pekný večer. Ujo google je pán... vie všetko 🙂 Áno, je to presne sečuánske korenie. Posielam malú odmenu a ešte zopár slov o korení : Korenie nevyhnutné pre autentickú sečuánsku kuchyňu, kde v kombinácii spolu so sušenými chilli tvorí základnú chuť tamojších jedál, označovanú ako ma-la. Ako korenie sa používajú len šupky, takže prípadné väčšie kúsky stopiek a čierne zrnká treba najprv odstrániť.
Tradične sa používa na prípravu ochuteného oleja, do mäsového vývaru alebo je obľúbené najprv nasucho opražené na panvici a pomleté na korenenie jedál pri stolovaní. Ideálne sa hodí k tučnejším mäsám ako je kačka alebo bravčové, ale aj k plodom mora alebo rybám, s kuracím mäsom a zeleninou. Do marinád, suchých zmesí na potieranie mäsa alebo rýchlo smažených ázijských jedál pripravených vo woku. Okrem chilli sa výborne sa dopĺňa so zázvorom, cesnakom a sójovou omáčkou. Krehké, bordovo hnedé sušené šupky zrelých plodov čínskeho zantoxylu so zvyškom stopiek a zbavené väčšiny čiernych semien, známe ako hua jiao alebo kvietkové korenie. Príjemne prekvapí intenzívnou, sviežou vôňou živice a citrusového ovocia s tónmi dreva a levandule. Jedinečné je najmä svojou chuťou, ktorá je výrazne živicová a kyslo horkastá pripomínajúca citrusovú kôru. Vyvoláva jemné tŕpnutie jazyka, ktoré sa pozvoľne rozvíja a pretrváva.
@luciamuzlaiova, @siska8800, @dori2, @mia24212, @ivanka18, @janka642, @erikaemkina, @9979ema, @ozdana, @miminkamimi, @tia23, @moncici7, @ixayxa, @kucatko1, @smejo111, @radkatalajkova, @julyete, @mariankas, @ketrin71, @iskierka27, @noni, @minuskad, @jankakocanova, @dorotka2013, @lubka484, @leusko1, @timi1012, @nika82, @fugynka, @suzibandit, @saninka8, @sisejtkou, @zuzik1983, @danka_1, @mirstan, @tengo, @johanka39, @aadrika, @ajsa109, @tinka1922, @dianavaneska, @katkalubkova, @tanihy, @misel0806, @mirkamurko, @vonava007, @janulkadanielko, @kattikakiki, @piruska, @cadulka2908, @slza1, @cessy, @lulu055
Ďakujem krásne za ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Ďakujem
Dakujem❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Dakujem krasne za zaplavu ❤❤❤❤❤❤
Ďakujem pekne za ❤❤❤. A ešte som sa naučila aj niečo nové. 😉
Dakujem❤
Ďakujem za 💙 💙 💙 💙 💙 💙
Ďakujem
Ďakujééééém za ❤❤❤
DAKUJEM ZA ❤
Sečuánske korenie