1 / 1

    Sečuánske korenie

    16. aug 2017

    Secuanske korenie 🙂

    16. aug 2017
    Komentár bol odstránený

    Pripomina to gastany alebo lichi, ale google poradil ze secuanske korenie

    16. aug 2017

    Sečuanske korenie, príjemné to chutí aj vonia🙂

    16. aug 2017

    bukvice, plod z buku 😀

    16. aug 2017

    Secuanske korenie Google nasiel😉

    16. aug 2017

    No nebudem opisovať LEBO nepoznám čo to je 😒😒

    16. aug 2017

    šupky z gaštanov

    16. aug 2017

    secuanske korenie

    16. aug 2017

    Secuanske korenie

    16. aug 2017

    Sečuánske korenie

    16. aug 2017

    Sečuánske korenie

    16. aug 2017

    Gastany

    16. aug 2017

    Haha tiež vidím bukvice🐷.

    16. aug 2017

    sečuanske korenie

    16. aug 2017

    Vypada ako gastany no asi je to to korenie

    16. aug 2017

    je to sečuánske korenie 😉 ale aj skôr som myslela že bukvice 😀

    16. aug 2017

    Secuanske korenie,

    16. aug 2017

    Tak veru, sečuánske korenie 🙂

    16. aug 2017

    Tak veru, sečuánske korenie 🙂

    16. aug 2017

    Sečuánske korenie

    16. aug 2017

    Sečuánske korenie

    16. aug 2017

    Sečuánske korenie... v živote som to nevidela, ujo google je kamarát. 🤗😉

    16. aug 2017

    Budem trapna lebo netusim😁

    16. aug 2017

    Secuanske korenie
    Je krasne a ta vôňa

    16. aug 2017

    tak toto vidim prvy krat...
    ale dnes ma uz prekvapila vraj cierna mrkva v jahodovom jogurte 😂😂😂...

    16. aug 2017

    Sečuánske korenie, ale poradil ujo Gúgel😀

    16. aug 2017

    sečuánske korenie

    16. aug 2017

    Secuanske korenie

    16. aug 2017

    Secuanske korenie

    16. aug 2017

    Nepoznam. Vidim to 1x 🙈

    16. aug 2017

    Tiež Google secuanske korenie 😉

    16. aug 2017

    Aj ja to vidim prvy krat,ale myslela som ususeny gastan 😉

    16. aug 2017

    Secuanske korenie

    16. aug 2017

    tiez to vidim prvy krat, tak nejdem opisovat😀

    16. aug 2017

    Secuanske korenie

    16. aug 2017

    tak toto som ešte nevidela 😀

    16. aug 2017

    Sečuánske korenie.

    16. aug 2017

    Sečuánske korenie ☺

    16. aug 2017

    Secuanske korenie

    16. aug 2017

    asi nejaké korenie 😀

    16. aug 2017

    Sečuánske korenie

    16. aug 2017

    Fuhaa tak taketo čosi aj ja vidim po prvy krat.ani neviem ako baby pisali to korenie naco sa to moze vlastne pouzit.ale opisovat nebudem.pekny vecer babyy 😁

    16. aug 2017
    16. aug 2017

    Baby poradili ;) secuanske korenie

    16. aug 2017

    Sečuánske korenie za pomoci google😊

    16. aug 2017

    Sečuánske korenie

    16. aug 2017

    Sečuánske korenie

    17. aug 2017

    Sečuánske korenie

    17. aug 2017

    Rada sa priucim, vidím to prvý krát 🙂

    17. aug 2017

    sečuánske korenie

    17. aug 2017

    Secuanske korenie

    17. aug 2017

    Presne tak,secuanske korenien 👍

    17. aug 2017

    Secuanske korenie

    17. aug 2017

    Ujo Google pomohol 😉
    Je to secuanske korenie tak ako pisu dievcata

    18. aug 2017

    Pekný večer. Ujo google je pán... vie všetko 🙂 Áno, je to presne sečuánske korenie. Posielam malú odmenu a ešte zopár slov o korení : Korenie nevyhnutné pre autentickú sečuánsku kuchyňu, kde v kombinácii spolu so sušenými chilli tvorí základnú chuť tamojších jedál, označovanú ako ma-la. Ako korenie sa používajú len šupky, takže prípadné väčšie kúsky stopiek a čierne zrnká treba najprv odstrániť.
    Tradične sa používa na prípravu ochuteného oleja, do mäsového vývaru alebo je obľúbené najprv nasucho opražené na panvici a pomleté na korenenie jedál pri stolovaní. Ideálne sa hodí k tučnejším mäsám ako je kačka alebo bravčové, ale aj k plodom mora alebo rybám, s kuracím mäsom a zeleninou. Do marinád, suchých zmesí na potieranie mäsa alebo rýchlo smažených ázijských jedál pripravených vo woku. Okrem chilli sa výborne sa dopĺňa so zázvorom, cesnakom a sójovou omáčkou. Krehké, bordovo hnedé sušené šupky zrelých plodov čínskeho zantoxylu so zvyškom stopiek a zbavené väčšiny čiernych semien, známe ako hua jiao alebo kvietkové korenie. Príjemne prekvapí intenzívnou, sviežou vôňou živice a citrusového ovocia s tónmi dreva a levandule. Jedinečné je najmä svojou chuťou, ktorá je výrazne živicová a kyslo horkastá pripomínajúca citrusovú kôru. Vyvoláva jemné tŕpnutie jazyka, ktoré sa pozvoľne rozvíja a pretrváva.
    @luciamuzlaiova, @siska8800, @dori2, @mia24212, @ivanka18, @janka642, @erikaemkina, @9979ema, @ozdana, @miminkamimi, @tia23, @moncici7, @ixayxa, @kucatko1, @smejo111, @radkatalajkova, @julyete, @mariankas, @ketrin71, @iskierka27, @noni, @minuskad, @jankakocanova, @dorotka2013, @lubka484, @leusko1, @timi1012, @nika82, @fugynka, @suzibandit, @saninka8, @sisejtkou, @zuzik1983, @danka_1, @mirstan, @tengo, @johanka39, @aadrika, @ajsa109, @tinka1922, @dianavaneska, @katkalubkova, @tanihy, @misel0806, @mirkamurko, @vonava007, @janulkadanielko, @kattikakiki, @piruska, @cadulka2908, @slza1, @cessy, @lulu055

    20. aug 2017

    Ďakujem krásne za ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

    20. aug 2017

    Ďakujem

    21. aug 2017
    21. aug 2017

    Dakujem❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

    21. aug 2017

    @elmelpel dakujem 😍

    21. aug 2017

    Dakujem krasne za zaplavu ❤❤❤❤❤❤

    21. aug 2017

    Ďakujem pekne za ❤❤❤. A ešte som sa naučila aj niečo nové. 😉

    21. aug 2017
    21. aug 2017

    Dakujem❤

    21. aug 2017

    Ďakujem za 💙 💙 💙 💙 💙 💙

    21. aug 2017
    21. aug 2017

    Ďakujééééém za ❤❤❤

    21. aug 2017

    DAKUJEM ZA ❤

    29. aug 2017