lenusie29
    11. apr 2024    Čítané 255x

    Obchod Temu

    Ahojte milí čitatelia veľmi sa mi páčia kúsky oblečenia z temu za naozaj pôvabné ceny, čo ma však odradilo z nákupu Temu je že som videla videá od rôznych ľudí ako upozorňovali že v oblečení sú rôzne chemikálie a silné toxíny ľudia sa sťažujú na kožné problémy a vraj môžu nositelia oblečenia dostať rôzne choroby a môžu mať problémy s počatím bábätkom. Pretože tie ceny ľudí klame a vraj to oblečenie vyrábajú v koncentračných táboroch Ak máte skúsenosti s oblečením dajte mi vedieť či je všetko ok aj s vaším zdravým. 

    lenusie29
    23. mar 2024    Čítané 84x

    Začervenanie pleti

    Dobrý deň milé ženy určite sa nie jedna z vás stretla s problémom začervenaná pleť.  Mám stredné nie silné začervenanie pleti v oblastiach líčok už pár rokov používam večernú skin rutinu balea odličovací olej ptm si dočistím pleť gélom hydro boost následne aplikujem tonikum od purity vision ružová voda chvíľu počkám kým sa vstrebe do mojej pleti a nanášam sérum The ordinary Soothing & Barrier Support Serumsérum pre obnovu kožnej bariéry.  A posledný krok krem fruida zeleny SPF 50 obsahuje kyselina hyalurónová, niacínamid.  Serum používam krátko no myslím že mi trosku zmierni začervenanie no potrebujem ho úplne odstrániť ak ste mali problém so začervenanou tváre a poznáte zázrak ktorý mi ho dokáže úplne vyliečiť prosím napíšte mi ďakujem pretože ja už vôbec neviem čo mi môže pomôcť 

    Máte niekto skúsenosti? Aké sú tieto produkty vďaka

    (2 fotky)
    lenusie29
    9. feb 2024    Čítané 610x

    Operácia mozgu nádoru v zahraničí

    Dobrý deň milí čitatelia vie mi niekto odporučiť liečbu prípadne lekára ktorý by dokázal operovať hlboký nador v mozgu 6-7cm čelovy lalok mozgu v tureckom sedle . Moja mama je momentálne v hospici liečbu mala nasadenú ožarovanie ktoré nezaberalo ,potom jej nasadili biologickú liečbu chvíľu sa jej nador vysušoval a klesol o 1 cm s liečbou pokračovali no nevideli žiadnu pozitívnu zmenu nador pomaly rastol práve oko mala úplne zatvorené pretože tumor   tlaci na nervové centrá.  

    Liečbu jej lekari vybavovali aj v Prahe na gamanôž no aj tam zamietli pretože nador je hlboký a povedali že by zostala slepá. 

    V Bratislave ju mali operovať minulý rok no keď videli CT mozgu odmietli to vraj by zomrela počas operácie.  Liečba je ukončená. Ale stále chcem dúfať že by sa našiel profík ktorý mi dokázal operovať tak hlboký  nador . Pretože mama už nepočuje skoro vôbec prichádza o sluch a aj ľavé oko sa jej zatvára čiže sa obávam že bude mať obe oči zatvorene . Vie mi niekto poradiť ako postupovať? Pripadne odporučiť niečo v zahraničí? Ďakujem.

    lenusie29
    22. jún 2023    Čítané 908x

    Odmietnutá liečba nador

    Ahojte pisala som tu pred par týždňami ale doplnim co sa udialo nasledujúce tydzne Moja mamka 56 ročná nador jej zistili pred dvomi rokmi bol hlboko zasiahnutý celovy lalok mozgu 5 cm . Nador sa nedal operovať v BA Juraj Šteňo odmietol operovať  pred 2 rokmi vraj to je veľké riziko tak nastavili liečbu ožiare a potom každý mesiac dostávala biologickú liečbu nejake injekcie nador sa síce vysušil a zmensil o 1 cm ale znova narástol po čase ...tak na onkologi jej zrušili liečbu keď nezaberala povedali jej ze už to musí riešiť na neurochirurgii chceli ju dat aj do prahy na gamanôž no aj tam to odmietli pretože ten nador je už hlboký a na zlom mieste ľavé oko nemôže otvoriť už 2 roky sa jej nehýbe kvôli tomu ze jej tam tlaci ten nador ma ho uplne zatvorene . Nador je v tureckom sedle  . Znova je v BA nemocnice lekári povedali ze ju nakoniec budú operovať tak jej ešte spravili vyšetrenie a na MG sa potvrdilo ze nador znova narástol o 8 m čiže už má približne 5,5cm tak to zase nechcú operovať lebo mi jej nador opuchol a zabili by ju . No mama na nich tlači ze chce postúpiť riziko len nech to dajú von lebo jej strašne trnie celá hlava .....tak schválili ze idú operovať na veľké riziko....mojej mamy keď ona si to tak želala pretože ma silné bolesti.  No po konzultácii s lekármi a profesorom Jurajom Šteňom znova odmietli lebo by počas operácie zomrela . Tak sa dohodli ze poriešia prahu GAMANOŽ . no aj Praha odmietla je to hlboké a prišla by o zrak . Dnes jej povedali ze už nieje nádej operovať sa to nedá ani liečiť.   Poslali ju domov.  Co teraz  ? Nádor bude rásť a to ma dožiť posledné chvíle? A oni nič nebudú robiť? Bojím sa