lubos
2. dec 2017
2280 

Pečieme z kvásku, časť 2.: Prikrmovanie kvásku

Podarilo sa Ti založiť kvások podľa návodu Lenky Mančíkovej z prvej časti seriálu Pečieme z kvásku? Či už si to skúšala alebo si získala kvások z "druhej ruky", musíš sa oň pravidelne starať, ináč zahynie. 

V pokračovaní seriálu Ti Lenka ukáže a vysvetlí, ako ľahko sa dokážeš o svoj nový alebo zabehnutý kvások postarať. Stačí naozaj iba pár minút týždenne!

Pozri si aj iné časti seriálu Pečieme z kvásku

Pečieme z kvásku, časť 1.: Založenie kvásku

Pečieme z kvásku, časť 2.: Prikrmovanie kvásku (práve čítaš)

Pečieme z kvásku, časť 3.: Príprava rozkvasu

Pečieme z kvásku, časť 4.: Príprava chleba

Pečieme z kvásku, časť 5.: Pečenie chleba

Pečieme z kvásku, časť 6.: Hotový chlieb

Spolupracuj aj Ty na tvorbe návodu a pomôž druhým ženám!

Ak máš akékoľvek otázky, skúsenosti alebo pripomienky ohľadom prikrmovania kvásku, napíš ich do komentárov pod tento článok. Tvoje otázky a Lenkine odpovede sa časom stanú dôležitou súčasťou tohto návodu. Ďakujeme!

S pozdravom,

Lenka a Ľuboš.

...pozri si celý obsah blogu Ľubošova kuchyňa.

Začni písať komentár...

Odošli