Viem, že zuby nie sú stredobod vesmíru nikoho z nás...pokiaľ sú v poriadku...ale ako náhle príde prvý problém či bolesť, tak sa tým stredom stanú a rýchlo! A keď už máte detičky a tie zuby bolia ich....tak to je sakra veľký problém. Trápi sa dieťa, rodič, starí rodičia, zubár aj sestrička...za 5 rokov života mojej dcéry sme si prešli už všeličím: zaplombované zúbky, vypadnuté a znovu urobené plomby, najnovšie má v puse odumretý, otvorený zub z ktorého vyteká hnis...(viď foto) no pevne verím, že nám svitá na lepšie časy.
    Zúbky sme vždy poctivo čistili, od prvého zúbka, no až teraz som prišla na to správne orechové. Zubná kefka, jednozväzková kefka a medzizubná kefka. U nás Svätá trojica!
    Prvé dve sme dlho poznali aj používali, ale keďže nám chýbalo to tretie, tam padla kosa na kameň...či vlastne kaz na zúbky...
    No už sme poučení a dávame si druhú šancu.
    No nezabudnite na to, že u vás to môže od toho prvého malinkého zúbka vyzerať inak a hlavne zdravo a bezbolestne.Treba sa venovať mliečnym zubom, síce raz vypadnú, no návyk na správne čistenie ostane navždy a bolia úúúúplne rovnako ako tie trvácne.
    Čistím zúbkom zdar!
    #test_curaprox3