Aloe vera v domácej lekárničke!
    Aloe Vera má veľké množstvo blahodarných, zdraviu prospešných využití. Je to skutočná „lekáreň v rastline.“ Prečo to nevyužiť a zaradiť výrobky z Aloe vera do domácej lekárničky.

    Domáca lekárnička patrí do každej domácnosti. a všetko čo v nej je, musí byť pripravené na okamžité použitie. Nájdiete pre domácu lekárničku vhodné, ťažko prístupné miesto deťom.Pri malých a väčších poraneniach, či pri rôznych ťažkostiach do nej siahneme ako po prvej pomoci. V našej ponuke tu sú pre vás prípravky z Aloe Vera, ktoré patria do lekárničky. Samozrejme doma je výpočet prípravkov v lekárničke obsiahlejší. Ale na dovolenke je lepšie mať malú lekárničku so sebou, ako veľkú doma. O niektorých výrobkoch sú samostatne obsiahlejšie články. V domácej lekárničke by nemali chýbať tieto prípravky.

    1. Aloe First, založený na báze stabilizovaného Aloe Vera gélu, patrí na prvé miesto do domácej lekárničky. Je prvým a hlavným pomocníkom, ako to už názov hovorí prvej pomoci na popáleniny, spáleniny od slnka, malé ranky a odreniny, štípance od hmyzu, pri prechladnutí, virózach, angínach a ťažkostiach dýchacích ciest vždy aplikovať súčasne do uší, nosa. Je výhodné a praktické si preliať First do malej fľaštičky s rozprašovačom a mať ho stále po ruke.

    2. Aloe Activator má podobné použitie ako First, ale ešte navyše je výborný pri zapálených očiach, svrbení očí, pri angínach, zápaloch. Tiež je vhodné si ho preliať do malej praktickej flaštičky s kvapátkom.

    3. Forever Garlic-Thyme rýchlo pomôže pri žalúdočných ťažkostiach

    4. Forever Bee Propolis je prírodné antibiotikum, užívať každé 4 hodiny, ako prvá pomoc na cestách.

    5. Forever Active Probiotic zabezpečí účinnú a rýchlu pomoc pri hnačkách na dovolenke.

    6. Aloe Vera Gelly obsahuje stabilizovaný Aloe vera gél, výborný krém na drobné rany, spáleniny od slnka, pred aplikáciou nastriekať First a nechať zaschnúť. Natrieť na tvár vyštípanú vetrom a mrazom.

    7. Aloe Heat Lotion už svojím názvom je ozaj hitom. Je účinný pri migréne, upchatých nosných dutinách, svalovej únave. Pomôže pri modrinách, otokoch, pohmoždeninách a pľuzgieroch, ktoré nepraskli.

    8. Aloe Lips, upokojujúce vlastnosti Aloe Vera sú v balzame na pery, ktorý je vhodný do každého ročného obdobia. Pomôže aj pri poštípaní hmyzom, keď nie je nič iné po ruke.

    9. Forever Hand Sanitizer je antibakteriálny gél na ruky, schopný zlikvidovať nežiaduce baktérie na rukách Má ideálnu veľkosť, aby bol po ruke kdekoľvek a kedykoľvek.

    To je základná zostava v domácej lekárničke, ktorá je vždy poruke. Je na Vás, ktoré z týchto prípravkov si pribalíte do batožiny na dovolenku ako príručnú lekárničku, ale ich prítomnosť ju jednoznačne uľahčí a spríjemní. Nezabudnite si pribaliť lieky, obväz, leukoplast a nožnice a budete pripravení.

    V dámskej kabelke by nemal chýbať Aloe Lips, malá fľaštička s Firstom a Forever Hand Sanitizer a ešte iných 100 prepotrebných vecí :D