Podpora imunity
    Imunita

    Imunita - bez nej sa žije ťažko. Aby sme si ju však dokázali chrániť a udržať, musíme jej rozumieť.
    Čo je vlastne imunita a prečo ju potrebujeme?

    Lekári definujú pojem imunita ako odolnosť organizmu voči rôznym ochoreniam. Je to schopnosť organizmu vytvárať základnú obrannú líniu nielen proti väčšine choroboplodných mikroorganizmov, ale napríklad aj proti nádorovému bujneniu.
    Imunita - obranná línia organizmu

    Imunitný systém tvorí súbor buniek a orgánov, ktoré spolupracujú na obrane organizmu proti cudzorodým zárodkom. Orgány imunity sa nachádzajú v celom tele a spolu s nervovým, srdcovým, pohybovým a tráviacim systémom zaisťujú harmonickú činnosť organizmu ako celku. Imunitný systém dokáže tiež kontrolovať tvorbu a ničiť nádorové bunky.

    Základom jej funkcie je zložitá a dynamická komunikačná sieť. Keď sa imunitné bunky stretnú s cudzou látkou, začnú produkovať chemické látky. No a práve tieto látky umožňujú bunkám regulovať svoj vlastný rast a správanie, zmobilizovať ďalšie bunky a nasmerovať ich na problematické, postihnuté miesta. Ak imunita zlyhá, alebo je oslabená, môžeme ochorieť - časté prechladnutia, chrípka, alergia, zápal kĺbov (artritída), no aj rakovina.
    Prirodzená a získaná imunita

    Akúsi prvú obrannú líniu tvorí prirodzená imunita. Je daná geneticky (nešpecifická, vrodená imunita).

    Koža a sliznice sú základné bariéry s obrannou schopnosťou. Vrodená imunita umožňuje človeku brániť sa proti škodlivinám zvonku a rôznym choroboplodným zárodkom od narodenia. Prirodzenej imunite pomáhajú aj niektoré bunky v krvi, ktoré sú schopné zasiahnuť tam, kde do tela prenikne uvedenými bariérami cudzí mikroorganizmus.
    Získaná imunita

    Druhú obrannú líniu organizmu predstavuje získaná imunita (špecifická imunita). Formuje sa v priebehu života na základe kontaktu s cudzorodými látkami (napr. baktériami), ktoré neodstránila prvá (prirodzená) obranná línia. Fungovanie získanej imunity zaisťuje zložitá sústava buniek a rôznych látok. Akýmisi výkonnými orgánmi tohto systému sú špecializované bunky a bielkoviny tzv. protilátky.

    Táto fáza nepôsobí ihneď po styku určitého antigénu s imunitným systémom, ale až po niekoľkodňovej driemajúcej fáze. A práve táto fáza je potrebná na delenie a diferenciáciu príslušných buniek a tvorbu protilátok.

    Podpora imunity s FLP:

    Aloe vera gel alebo Berry Nectar 0,5dcl dlhodobo

    Immublend 2x1 pod dobu 2 mesiacov

    KIDS 2x1 dlhodobo

    DETI:

    Aloe vera Broskyňový gel kávovú lyžičku 2x1

    KIDS 2-3 za deň

    Nápoje Aloe vera a ich užívanie
    Priaznivé vlastnosti výrobkov z úžasnej rastliny Aloe Vera sa prejavia až pri dodržaní určitých náležitostí a hlavne trpezlivosti.

    Zdravotné problémy a závažné choroby si „vyrobíme za roky“ a nemožno očakávať okamžité zlepšenie pri vypití jednej fľaše, alebo užití jednej fľaštičky. Prírodné prostriedky je potrebné brať pravidelne a dlhšie a niekedy aj dlhodobo.

    Pokúsime sa to trochu objasniť. Pri prevencii a detoxikácii organizmu doporučujeme vypiť tri fľaše Aloe Vera podľa vašej chute. V ponuke sú 4 druhy:

    Aloe Vera Gel, Aloe Berry Nectar, Aloe Bits n Peaches, Forever Freedom

    Jedna fľaša je ozaj málo, aby sa naplno prejavil účinok šťavy z Aloe Vera. Tak to aj píšeme na našich stránkach. Túto kúru je dobré opakovať 2x do roka napríklad na jar a na jeseň. Alebo keď si chceme poriešiť zdravotné ťažkosti. Na jar sa prečistí, detoxikuje organizmus a naštartuje sa. Organizmus sa povzbudí a ľahšie znáša jarnú únavu. Na jeseň sa posilní imunitný systém pred blížiacou sa zimou a chrípkovým obdobím. Pri chronických ochoreniach a problémoch, ako sú cukrovka, tlak a iné doporučujeme užívať nápoje asi pol roka cca 5-6 fliaš a cca tri balenia výživových doplnkov. A podobne je to s dávkovaním. Pri prevencii je doporučená denná dávka 20-50 ml. Pri závažnejších problémoch tieto dávky zvýšte na dvojnásobok. Pri používaní Forever Freedom doporučujeme piť denne 100 ml čo je mesačne 2-3 flaše. Len v tom prípade bude užívanie produktov úspešné. Možno sa Vám to zdá veľa, ale Aloe Vera vie pomôcť pri vážnych problémoch, ale chte to aj trpezlivosť. Toto je overené spokojnými zákazníkmi. Niektorí zákazníci užívajú Forever Freedom rok aj viac a výsledky sú ozaj úžasné a uspokojivé. Pri onkologických problémoch sa dostaví úspech pri pravidelnom a dlhodobom užívaní zvýšených dávok Aloe Vera nápoja. Doporučujeme pravidelne užívať asi dva roky.Tu platí len tento prípad. Nápoje sa pijú aj počas chemoterapie. Tieto výrobky eliminujú nežiaduce účinky chemoterapie.

    Výrobky Forever Living Products sa užívajú aj keď beriete lieky, ktoré predpíše lekár. Našim cieľom je spokojnosť zákazníkov a preto sme sa snažili objasniť aj tieto okolnosti okolo užívania našich výrobkov. Budeme len radi, keď nám napíšete aj vy svoj názor a skúsenosti s používaním produktov FLP.

    Aloe vera v domácej lekárničke!
    Aloe Vera má veľké množstvo blahodarných, zdraviu prospešných využití. Je to skutočná „lekáreň v rastline.“ Prečo to nevyužiť a zaradiť výrobky z Aloe vera do domácej lekárničky.

    Domáca lekárnička patrí do každej domácnosti. a všetko čo v nej je, musí byť pripravené na okamžité použitie. Nájdiete pre domácu lekárničku vhodné, ťažko prístupné miesto deťom.Pri malých a väčších poraneniach, či pri rôznych ťažkostiach do nej siahneme ako po prvej pomoci. V našej ponuke tu sú pre vás prípravky z Aloe Vera, ktoré patria do lekárničky. Samozrejme doma je výpočet prípravkov v lekárničke obsiahlejší. Ale na dovolenke je lepšie mať malú lekárničku so sebou, ako veľkú doma. O niektorých výrobkoch sú samostatne obsiahlejšie články. V domácej lekárničke by nemali chýbať tieto prípravky.

    1. Aloe First, založený na báze stabilizovaného Aloe Vera gélu, patrí na prvé miesto do domácej lekárničky. Je prvým a hlavným pomocníkom, ako to už názov hovorí prvej pomoci na popáleniny, spáleniny od slnka, malé ranky a odreniny, štípance od hmyzu, pri prechladnutí, virózach, angínach a ťažkostiach dýchacích ciest vždy aplikovať súčasne do uší, nosa. Je výhodné a praktické si preliať First do malej fľaštičky s rozprašovačom a mať ho stále po ruke.

    2. Aloe Activator má podobné použitie ako First, ale ešte navyše je výborný pri zapálených očiach, svrbení očí, pri angínach, zápaloch. Tiež je vhodné si ho preliať do malej praktickej flaštičky s kvapátkom.

    3. Forever Garlic-Thyme rýchlo pomôže pri žalúdočných ťažkostiach

    4. Forever Bee Propolis je prírodné antibiotikum, užívať každé 4 hodiny, ako prvá pomoc na cestách.

    5. Forever Active Probiotic zabezpečí účinnú a rýchlu pomoc pri hnačkách na dovolenke.

    6. Aloe Vera Gelly obsahuje stabilizovaný Aloe vera gél, výborný krém na drobné rany, spáleniny od slnka, pred aplikáciou nastriekať First a nechať zaschnúť. Natrieť na tvár vyštípanú vetrom a mrazom.

    7. Aloe Heat Lotion už svojím názvom je ozaj hitom. Je účinný pri migréne, upchatých nosných dutinách, svalovej únave. Pomôže pri modrinách, otokoch, pohmoždeninách a pľuzgieroch, ktoré nepraskli.

    8. Aloe Lips, upokojujúce vlastnosti Aloe Vera sú v balzame na pery, ktorý je vhodný do každého ročného obdobia. Pomôže aj pri poštípaní hmyzom, keď nie je nič iné po ruke.

    9. Forever Hand Sanitizer je antibakteriálny gél na ruky, schopný zlikvidovať nežiaduce baktérie na rukách Má ideálnu veľkosť, aby bol po ruke kdekoľvek a kedykoľvek.

    To je základná zostava v domácej lekárničke, ktorá je vždy poruke. Je na Vás, ktoré z týchto prípravkov si pribalíte do batožiny na dovolenku ako príručnú lekárničku, ale ich prítomnosť ju jednoznačne uľahčí a spríjemní. Nezabudnite si pribaliť lieky, obväz, leukoplast a nožnice a budete pripravení.

    V dámskej kabelke by nemal chýbať Aloe Lips, malá fľaštička s Firstom a Forever Hand Sanitizer a ešte iných 100 prepotrebných vecí :D

    Zbaviť sa kilogramov bez jojo efektu a zároveň urobiť niečo pre svoje zdravie, ako na to? Máte príležitosť na ktorú ste isto čakali. Ste na dobrej ceste byť zdravší a štíhlejší. Prvým krokom k zdravému organizmu je prečistenie tráviaceho systému. Clean 9 je 9 dňový výživový čistiaci program(detox)ktorý vám poskytne všetky prostriedky, aby ste si prečistili organizmus, boli zdraví a štíhlejší. Clean 9 vám krok za krokom ukáže ako postupovať.
    Obsah tejto sady vám vydrží po dobu 9 dní. Toľko trvá kúra. Ako plánovať úspešný program? Dbajte na to, aby vaše ciele boli merateľné, takže ich môžete sledovať denne, týždenne a mesačne. V brožúre máte jedálny lístok a pokyny, všetko si zaznamenajte v dennom pláne, teda aj pohybové aktivity.

    1.-2 deň je čistiaca fáza

    Prvým krokom k prečistenie organizmu je kontrola príjmu škodlivých látok a chemikálií. Budete konzumovať len prírodné látky podľa priloženého jedálnička.

    3.-9. deň je čistiaca fáza

    Keď budete dôsledne pokračovať, pomôžete svojmu organizmu sa ďalej zbavovať škodlivých látok a začnete spaľovať uložené tukové bunky. Počas tohto programu dodržujte pitný režim. Denne doporučujeme vypiť 2,5 l vody. Spojenie diétneho programu, pitného režimu a pravidelného cvičenia a pohybových aktivít pomôže vytvoriť zdravé návyky pre zvyšok života. Ďalej je možné pokračovať v programe Forever Nutri -Lean.

    Kúpte si tieto skvelé balenia a potešte sa v novom oblečení už menšej veľkosti, alebo si znova oblečte svoje staré džínsy. Budete sa cítiť lepšie a vyzerať skvelo. Verte nebude to ľahké a pre úspech budete musieť prejsť programom do konca!Zaslúžite si maximálne výsledky a skutočne dodržujte program.
    viac info- https://www.foreverliving.com/retail/shop/shopp...

    MÁTE PROBLÉMY S PLODNOSŤOU?

    Lekári liečia, príroda uzdravuje.‘ (Hippocrates)

    Rozhodli ste sa počať dieťatko a nedarí sa vám? Máte pocit, že sa vám mesiac čo mesiac rúca celý svet?

    Či ste sa práve rozhodli počať dieťatko, alebo sa o to pokúšate už istý čas a teraz hľadáte alternatívne cesty – ste na správnom mieste.

    Túžba mať dieťatko vás môže premôcť ako žiadny iný pocit, aký ste kedy zažili. A ak sa vám to mesiac čo mesiac nedarí, môže sa z toho veľmi rýchlo stať všadeprítomná a všetko pohlcujúca mánia, hraničiaca v mnohých prípadoch takmer až s posadnutosťou. Zrazu zistíte, že na nič iné nemyslíte a máte problém sústrediť sa na ostatné aspekty svojho života. Obaja s partnerom môžete zažívať dovtedy neznáme pocity oddelenosti či izolovanosti od sveta, pocity hlbokého smútku i strachu s otázkou, “čo to vlastne znamená”. Ide tu o čas – a čas sa neúprosne kráti. Nepríjemnou skutočnosťou totiž je, že v živote máme len obmedzené okno možností splodiť dieťatko – obmedzené optimálne plodné obdobie života.

    Avšak to, že vy alebo váš partner máte problém s počatím, ešte neznamená, že je koniec sveta. Dokonca aj keď sa pokúšate o dieťatko už istý čas, máte stále otvorených množstvo možností.

    Náš Aloe Baby Plan (z hormonálneho hľadiska):

    Aloe Berry Nectar 0,5dcl ráno aj večer dlhodobo

    Probiotika 1 mesiac 1x rano na lačno

    Multi Maca 2x1 (aj partner)

    Royal Jelly 2x1

    Arctic Sea 2x1 po dobu 2 mesiacov

    Argi plus partner (pri malých množstvách a lenivých spermiách rozrobiť do 4dcl vody)

    marekflp
    31. mar 2016    Čítané 17x

    ALOE VERA FLP

    FOREVER hľadajú najlepšie prírodné zdroje pre zdravie a krásu a tieto ponúkajú svetu. Ich produkty sú výsledkami tohto výskumu. Sú hrdí na to, že pomohli miliónom ľudí na svete a sľubujú, že sa budú naďalej usilovať o kvalitu a dosahovanie vynikajúcich výsledkov, vďaka čomu vám budú môcť stále ponúkať to čo potrebujete, aby ste si udržali vitalitu, ktorú si zaslúžite!

    Nápoje Aloe Vera – Využite výhody aloe vera v niekoľkých zdravých druhoch čerstvého a stabilizovaného gélu aloe vera. Hlavnou zložkou všetkých druhov je surový gél aloe vera, ktorý predstavuje bohaté doplnenie zdravej výživy. Denné pitie ktoréhokoľvek z týchto nápojov vám pomôže s trávením a vstrebávaním výživných látok a príjmom vitamínov a minerálov či aminokyselín a najmä vám pomôže udržať si dobrý a zdravý životný štýl. Pre viac informácií kliknite sem.

    Výživa – Naše výživové doplnky sú vyrobené z najkvalitnejších zložiek, ktoré boli vypestované alebo zozbierané z najlepších zdrojov a vyrobené najmodernejšou technológiou. Každý produkt si zachováva svoju pôvodnú výživovú hodnotu, priaznivo vplýva na zdravie a pokojnú myseľ. Kliknite pre viac informácií.

    Včelie produkty – Forever Living Products ponúka pozoruhodný rad 100% prírodných včelích produktov. Využívame najmodernejšie, špeciálne vytvorené vybavenie na získanie a uchovanie zložiek v takom stave, ako chcela príroda. Všetky naše včelie produkty – med, materská kašička, včelí peľ a propolis sú prírodné a nutrične bohaté látky priamo z úľa až k vám – tak ako ich včely vyrábajú už tisíce rokov! Pre viac informácií kliknite sem.

    Riadenie hmotnosti – Dnes si viac ľudí ako kedykoľvek predtým uvedomuje svoju hmotnosť a of žije zdravo. Čo by ste považovali za ideálnu diétu? Mala by dobre chutiť, mala by byť jednoduchá, poskytovať dostatok energie a samozrejme, nemalo by sa z nej priberať. Dobrá správa! Naše produkty reguláciu hmotnosti vám pomôžu, ba ponúkajú viac. Forever Garcinia Plus, Forever Fast Break Energy Bar, Forever Lite a Forever Lite Ultra vám pomôžu dosiahnuť ideálnu hmotnosť. Kliknite sem pre viac informácií.

    Starostlivosť o pokožku – Naša pokožka predstavuje prvú bojovú líniu v dennom boji proti znečisteniu a iným nepriaznivým vplyvom prostredia, preto ju musíme zvlášť chrániť a posilňovať. Aloe vera – tradične používané ako prirodzený prostriedok na upokojenie pokožky – je ideálnou zbraňou. Vytvorili sme jedinečné a rozmanité produkty, ktoré fungujú prirodzene tým, že zvlhčujú pokožku a poskytujú jej potrebnú výživu a vitamíny. Naše produkty starostlivosti o pokožku chránia pokožku pred nepriaznivými vplyvmi prostredia a sú potvrdené pečaťou súhlasu Medzinárodnej vedeckej rady pre aloe. Kliknite sem pre viac informácií.

    Kozmetika Sonya – Kolekcia Sonya Colour Collection jednou z jediného kozmetického radu produktov na báze aloe vera na svete, ktorý poskytuje starostlivosť o pokožku a makeup v jednom. Jedinečné zloženie Sonya z prírodných zložiek, čistého aloe vera, antioxidantov a vitamínov až po morské výťažky a rumanček dokáže chrániť, vyživovať a upokojovať pokožku. Táto úžasná zbierka oslavuje bohaté farby života odtieňmi pre tón každej pokožky a každú náladu a jej rozmanitosť vám umožňuje meniť výzor zo dňa na deň. Vyriešte hádanku, ako vyzerať lepšie, s produktmi Sonya! Kliknite sem pre viac informácií.