Nápoje Aloe vera a ich užívanie
    Priaznivé vlastnosti výrobkov z úžasnej rastliny Aloe Vera sa prejavia až pri dodržaní určitých náležitostí a hlavne trpezlivosti.

    Zdravotné problémy a závažné choroby si „vyrobíme za roky“ a nemožno očakávať okamžité zlepšenie pri vypití jednej fľaše, alebo užití jednej fľaštičky. Prírodné prostriedky je potrebné brať pravidelne a dlhšie a niekedy aj dlhodobo.

    Pokúsime sa to trochu objasniť. Pri prevencii a detoxikácii organizmu doporučujeme vypiť tri fľaše Aloe Vera podľa vašej chute. V ponuke sú 4 druhy:

    Aloe Vera Gel, Aloe Berry Nectar, Aloe Bits n Peaches, Forever Freedom

    Jedna fľaša je ozaj málo, aby sa naplno prejavil účinok šťavy z Aloe Vera. Tak to aj píšeme na našich stránkach. Túto kúru je dobré opakovať 2x do roka napríklad na jar a na jeseň. Alebo keď si chceme poriešiť zdravotné ťažkosti. Na jar sa prečistí, detoxikuje organizmus a naštartuje sa. Organizmus sa povzbudí a ľahšie znáša jarnú únavu. Na jeseň sa posilní imunitný systém pred blížiacou sa zimou a chrípkovým obdobím. Pri chronických ochoreniach a problémoch, ako sú cukrovka, tlak a iné doporučujeme užívať nápoje asi pol roka cca 5-6 fliaš a cca tri balenia výživových doplnkov. A podobne je to s dávkovaním. Pri prevencii je doporučená denná dávka 20-50 ml. Pri závažnejších problémoch tieto dávky zvýšte na dvojnásobok. Pri používaní Forever Freedom doporučujeme piť denne 100 ml čo je mesačne 2-3 flaše. Len v tom prípade bude užívanie produktov úspešné. Možno sa Vám to zdá veľa, ale Aloe Vera vie pomôcť pri vážnych problémoch, ale chte to aj trpezlivosť. Toto je overené spokojnými zákazníkmi. Niektorí zákazníci užívajú Forever Freedom rok aj viac a výsledky sú ozaj úžasné a uspokojivé. Pri onkologických problémoch sa dostaví úspech pri pravidelnom a dlhodobom užívaní zvýšených dávok Aloe Vera nápoja. Doporučujeme pravidelne užívať asi dva roky.Tu platí len tento prípad. Nápoje sa pijú aj počas chemoterapie. Tieto výrobky eliminujú nežiaduce účinky chemoterapie.

    Výrobky Forever Living Products sa užívajú aj keď beriete lieky, ktoré predpíše lekár. Našim cieľom je spokojnosť zákazníkov a preto sme sa snažili objasniť aj tieto okolnosti okolo užívania našich výrobkov. Budeme len radi, keď nám napíšete aj vy svoj názor a skúsenosti s používaním produktov FLP.