matricia
18. okt 2021
96 

Nový rad Bupi family - čistota a jemnosť pre celú rodinu

Slovenská značka Bupi je na našom trhu už niekoľko desaťročí. V podvedomí si ju spájame so žabkou Bupi, ktorá sa stala symbolom a maskotom tejto značky v r. 2003. Deti si túto žabku rýchlo obľúbili, keďže majú rady rozprávky a kreslené postavičky. Mamičky zase zaujala kvalita výrobkov Bupi, napríklad u mydielok s lanolínom, olivovým olejom a klíčkovým olejom. Tieto mydielka prišli na trh v roku 1991. Aj ja som ich používala, keď boli moji chlapci ešte maličkí. Nikdy nezabudnem na žlté mydielko a jeho krásnu vôňu.

Dnes vám však chcem predstaviť nové produkty Bupi family, ktoré som mala možnosť doma otestovať:

1. Prací gél Sensitive citrónová tráva a breza

Ako prvý som otestovala Prací gél Sensitive s citrónovou trávou a brezou. Je vhodný pre deti od troch rokov a dospelých s citlivou pokožkou so sklonom k alergiám. Jeho šetrné prírodné zloženie by nemalo vyvolať žiadnu alergickú reakciu v podobe fľakov alebo svrbenia pokožky. Balenie má objem 1,5 l. Prací prostriedok Vám vydrží dlho, ak zvolíte úspornejšie dávkovanie, ktoré je približne dva vrchnáčiky. Ja som prvýkrát zvolila štedrejšie dávkovanie, čo malo za následok vysokú penivosť. Výsledok druhého prania bol výborný, čo som ani nepredpokladala. Na teplákoch mladšieho syna, ktorý sa rád zašpiní pri futbale a strieľaní z Nerfky, nezostali žiadne stopy po škvrnách od trávy alebo blata. 

Prádlo bolo jemné a príjemne a sviežo voňalo, ako citrón alebo limetka. Oproti iným pracím prostriedkom sa mi táto vôňa páči viac, pretože nie je taká silná, vtieravá.

2. Aviváž Sensitive citrónová tráva a breza

Aviváž, podobne ako prací gél, bola v balení 1,5 l. Obsahuje výťažky z citrónovej trávy a brezy, vďaka čomu bola bielizeň mäkká a jemná, či už to boli uteráky, oblečenie alebo posteľná bielizeň. Naša pokožka nemala s takto ošetrenou bielizňou žiaden problém ani alergickú reakciu. Musím sa priznať, že kvôli deťom, hlavne staršiemu synovi, ktorý máva žihľavku a často ho svrbí pokožka, som prestala používať aviváže, ale vďaka testovaniu som sa k aviváži znovu dostala a tento produkt odporúčam.

3. Tekuté mydlo na ruky s hojivým nechtíkom

Toto tekuté mydlo sa stalo naším parťákom v akcii Čisté ruky. Používali sme ho všetci členovia našej rodiny dva týždne a ešte v ňom ostala približne polovica. Pre deti bolo dávkovanie pomocou pumpičky zábavnejšie oproti tuhému mydlu a ja som zase ocenila, že nemusím riešiť, čo so zvyškami tuhého mydla, ktoré moje deti zvyknú rozmočiť a rozpoliť. Tekuté mydlo viete využiť bezo zvyšku a bez zbytočného neporiadku. Ďalšou výhodou oproti tuhému mydlu je, že tekuté mydlo pokožku rúk nevysušuje. Ja mávam suché ruky, takže to môžem potvrdiť a aj jemná pokožka mojich detí bola dobre ošetrená vďaka hojivému nechtíku. A ako bonus sme si z kúpeľne odniesli dlhotrvajúcu vôňu nechtíka.

4. Tekuté mydlo na ruky s antibakteriálnou zložkou

V súčasnej dobe si často ruky dezinfikujeme a umývame. Naša pokožka tým trpí a vysušuje sa. Tekuté mydlo na ruky s antibakteriálnou zložkou s výťažkom z citrónovej trávy a brezy prirodzene chráni pokožku rúk proti baktériám a zároveň proti vysúšaniu. Počas jeho používania sme sa cítili chránení proti baktériám a infekciám. Tekuté mydlo rýchlo a dobre penilo. Páčila sa nám aj jeho svieža citrusová vôňa. Rovnako ako nechtíkové tekuté mydlo, balenie má objem 500 ml a dávkovač s pumpičkou.  

5. Sprchový gél s hojivým nechtíkom

Sprchový gél s nechtíkom vyskúšali deti aj ja. Naša pokožka po jeho použití zostala jemná, voňavá a bez červených fľakov. Prírodný extrakt z nechtíka má hojivé účinky, ale tiež aj antibakteriálne. Predtým sme vyskúšali aj iné sprchové gély od Bupi, napríklad upokojujúci sprchový gél s levanduľou, no radi skúšame nové kozmetické produkty a vône. A je super, že si môžme vybrať z viacerých variantov.

6. Umývací gél 3v1 s antibakteriálnou zložkou

Umývací gél s brezou a citrónovou trávou je možné použiť ako sprchový gél, šampón alebo penu do kúpeľa. Pokožku očistí a prirodzene ochraňuje vďaka výťažku z citrónovej trávy a brezy. Chlapcom sa kúpanie s týmto umývacím gélom veľmi páčilo, vďaka pumpičke si ho aj sami naniesli na vlasy, potom sa ponárali s tými vlasmi, že si ich opláchnu a užili si veľa zábavy pri hraní sa s autíčkami vo vode. Urobila som im aj penu vo vani, nech majú penovú párty. Samozrejme, že potom sa im nechcelo ísť von z vane. Ich pokožka kúpaním nijako neutrpela, žiadna alergická reakcia, ani nebola po utretí a osušení dehydratovaná.

#test_bupifamily

#recenzia

#recenzia_bupi_family33

Začni písať komentár...

Odošli