ODPUSTENIE

    Odpusťte mame a odpusťte otcovi, možno teraz tomu nerozumiete, ale zakaždým, keď vám ublížili, opustili vás, ponížili vás, učili vás byť silnejší, nezávislejší, naučili vás odísť tam, kde už nie ste milovaný.
    Odpusťte partnerovi, že vás podvádzal, možno to veľmi bolelo, ale on vás učil nastavovať si limity, milovať sa nad všetkými ostatnými a byť k sebe úprimné.
    Odpusťte svojej kolegyni, tej závistlivej, tej, ktorá o vás hovorila zle, tej, ktorá vám znemožnila život, videla vo vás niečo, čím sa nikdy nemohla stať a to vás učí, že aj v tej najhoršej chvíli vám svetlo svieti tak, že z toho bolia oči ostatných.
    Odpustite svojim dcéram a synom drzosť, klamstvá, opustenie, učili vás, aby ste sa zbavili svojich väzieb a pochopili, že nemôžete všetko ovládať, učili vás nechať ísť.
    Ale hlavne odpusťte sebe, svoju nadváhu, že nie ste dcéra, manželka, dokonalá matka. Odpusťte si zakaždým, keď sa necháte omamiť strachom, odpusťte si každú chybu, pretože nebyť ich, neboli by ste tým človekom, ktorým ste dnes, verte mi, ste úžasné.
    Váš príbeh je dokonalý, váš život je dokonalý a aj keď sa to tak nezdá, všetko sa deje preto, aby vás niečo naučilo, rásť.!!!!

    Zdroj/FB/Veríš, tak dokážeš