Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Kočky je normálne, keď preberám balík za firmu, aby kurier fotil môj občiansky? Ešte som sa s tým nestretla…🤷🏻‍♀️

    „Kým nepochopíš smrť, nemôžeš pochopiť ani život.“

    Keď stratí človek milovaného človeka, tak rana v srdci je veľká. Príde mu, že s odchodom niekoho blízkeho stratil aj kus seba samého. Kus svojho života a častokrát aj svoju identitu. Sme poskladaní zo životov iných. A to doslova.

    Príchod a odchod.
    Dve nerozlučné sestry, ktoré nás sprevádzajú počas našej cesty životom.
    Začiatok a koniec.
    Večný kolobeh.
    Nech už tomu každý hovorí ako chce, tak nás potom zasiahne vlna emócií a my sa v tej vlne doslova topíme. Nechápeme odkiaľ prišla a ako dlho budeme unášaní na jej chrbte plnom smútku a zúfania. Prečo on? Prečo ona? Prečo dnes? Ako prevaliť sa cez útes, odkiaľ slzy nám kanú pri poslednom rozlúčení a nájsť v srdci, duši pokoj?
    Malo to tak byť, alebo mohol ešte žiť?
    Toľko otázok a žiadne odpovede. Ako keby sa všetky schovali za tmavou oponou a naša myseľ nedokázala rozlíšiť realitu všedných dní zasiahnutú stratou blízkeho človeka. Sami sa schováme do úkrytu a tam slza za slzou steká do našich dlaní. Nevyslovené priania.
    Slová.
    Nevyslovené túžby k človeku, ktorý nám bol všetkým.

    Každý z nás sa so stratou milovaného vyrovnávame po svojom. Avšak tieto kúzelné čriepky osobnosti odchádzajúceho, ktoré nás za jeho žitia zasiahli a stali sa kúskom nás samotných, v nás zostanú navždy. V našich tlčúcich srdciach, ktoré po odchode niekoho takého dostanú úplne nový rozmer. Tým tokom emócií, sĺz a zo začiatku nepochopenia onoho náhleho odchodu sa nám potom naše srdce obrazne zväčší. Stávame sa človekom bez príkras. Človekom, ktorý cíti a vníma. Tým, kým naozaj sme. Možno sa zo začiatku s tým všetkým nedokážeme vyrovnať, ale ak nič iné, tak odchod milovaného nás samých učí žiť. To je možno princíp príchodu a odchodu každého z nás.
    Životné straty a nálezy.
    Otázky a odpovede.
    Začiatok a koniec.

    Pri odchode niekoho strácame pocit bezpečia, pôdu pod nohami a zdá sa, že už nikdy nebude tak ako predtým. Cítime sa ako strom vytrhnutý aj s koreňmi a nechaní napospas emóciám. Ale nie sme osamotení. Tam niekde vo vnútri to vieme. Vieme, že hlboko v nás je súčasť človeka, ktorý nám po celý ten čas dával radosť a niekedy aj zmysel nášho žitia. Dáva nám ho o to viac ešte po jeho samotnom odchode.

    Život a smrť sú neoddeliteľné súčasti každého z nás.

    Jedno bez druhého nedáva zmysel a v tomto poňatí vlastne nikto nikdy neodíde. Len sa premiestni bližšie k nášmu srdcu a vždy, keď budeme potrebovať radu v preskakovaní ďalších prekážok v našich životoch, tak v každej svojej odpovedi, ktorú nám naše podvedomie našepká bude aj kúsok onoho človeka, ktorý už našiel onen povestný pokoj. Všetci sme súčasťou všetkých.

    A keď už nás prepadne smútok, tak vymeňme ho, až emócie odznejú, za radosť a smiech.
    Tí, ktorí už tu nie sú, tak by si to určite priali.
    Sú už navždy v každom z nás… v našich myšlienkach. V nás samotných.

    ✍🏼 Autor myšlienky: Joan Arc

    Kočky poradíte mi, kde sa dá opraviť pokazený ramienok ku kabelke?

    Nemôžete vyliečiť ľudí, ktorých milujete.
    Nemôžete za nich robiť rozhodnutia.
    Nemôžete ich zachrániť.

    Môžete im sľúbiť, že nebudú cestovať sami.
    Môžete im požičať svoju mapu.
    Ale tento výlet je ich ....
    Cit.web

    ODPUSTENIE

    Odpusťte mame a odpusťte otcovi, možno teraz tomu nerozumiete, ale zakaždým, keď vám ublížili, opustili vás, ponížili vás, učili vás byť silnejší, nezávislejší, naučili vás odísť tam, kde už nie ste milovaný.
    Odpusťte partnerovi, že vás podvádzal, možno to veľmi bolelo, ale on vás učil nastavovať si limity, milovať sa nad všetkými ostatnými a byť k sebe úprimné.
    Odpusťte svojej kolegyni, tej závistlivej, tej, ktorá o vás hovorila zle, tej, ktorá vám znemožnila život, videla vo vás niečo, čím sa nikdy nemohla stať a to vás učí, že aj v tej najhoršej chvíli vám svetlo svieti tak, že z toho bolia oči ostatných.
    Odpustite svojim dcéram a synom drzosť, klamstvá, opustenie, učili vás, aby ste sa zbavili svojich väzieb a pochopili, že nemôžete všetko ovládať, učili vás nechať ísť.
    Ale hlavne odpusťte sebe, svoju nadváhu, že nie ste dcéra, manželka, dokonalá matka. Odpusťte si zakaždým, keď sa necháte omamiť strachom, odpusťte si každú chybu, pretože nebyť ich, neboli by ste tým človekom, ktorým ste dnes, verte mi, ste úžasné.
    Váš príbeh je dokonalý, váš život je dokonalý a aj keď sa to tak nezdá, všetko sa deje preto, aby vás niečo naučilo, rásť.!!!!

    Zdroj/FB/Veríš, tak dokážeš

    Prečo sa opakuje “ŠKOLA ŽIVOTA”?

    Musela som skopírovať…..súhlasíte?

    Milí čitatelia, na mojej schránke sa občas nahromadí veľmi veľa zúfalých otázok od zúfalých ľudí, ktorí sa sťažujú, že sa svojim blízkym obetovali a od nich nejde žiadna vďačnosť. Tak som sa rozhodla napísať, resp. prerozprávať podobenstvo, ktoré som raz našla na jednej internetovej stánke.
    Jedna žena ležala na smrteľnej posteli. Prišla ku nej Smrť. Keď ju žena uvidela, usmiala sa na ňu a povedala, že je pripravená.
    „A na čo si pripravená?“ spýtala sa Smrť.
    „Predsa na to, aby ma Boh vzal k sebe, do neba, do raja.“ odpovedala žena.
    „A ako si prišla na to, že by ťa mal Boh vziať k sebe?“ pýtala sa ďalej Smrť prekvapene.
    „Ako by ma mohol nevziať k sebe? Toľko som v živote trpela, že si zaslúžim pokoj, mier a Božiu lásku.“ odpovedala žena.
    „A čím si toľko trpela?“ pýtala sa Smrť.
    „Keď som bola malá, rodičia boli ku mne nespravodliví a vždycky ma nevinne trestali. Bili ma, nútili stáť v kúte na hanbe, kričali na mňa, ako by som spravila niečo strašné. Keď som chodila do školy, spolužiaci mi iba ubližovali, bili ma a ponižovali. Potom som sa vydala, ale môj muž pil a večne ma podvádzal. Deti ma úplne duševne zničili a prestali ma navštevovať.
    Pokiaľ som ešte chodila do práce, šéf na mňa stále kričal, zadržoval mi výplatu a nútil ma chodiť do práce aj v čase voľna. Nakoniec ma vyhodil a ani mi nezaplatil. Susedia ma za chrbtom ohovárali a vymýšľali si o mne všelijaké hlúposti.“
    „A čo dobré si urobila v živote ty sama?“ vypytovala sa Smrť ďalej.
    „Vždycky som bola ku všetkým láskavá, do kostola som chodila, modlila sa, o všetkých sa starala, vždycky som všetko ťahala sama. Zakúsila som na tomto svete toľko bolesti, ako snáď sám Kristus… zaslúžila by som si raj.“
    „No dobre…“ odpovedala Smrť „…rozumiem. Ostáva len malá formalita. Podpíš túto zmluvu a môžeš ísť rovno do raja.“
    Smrť podala žene papier s jedinou vetou, pod ktorú sa mala podpísať. Žena si ju prečítala a pozrela na Smrť pohľadom, ako by ju poliali studenou vodou. Rozčúlene povedala, že to nemôže nikdy podpísať. Na papieri stálo:
    Odpúšťam všetkým svojim vinníkom a prosím,
    aby mi taktiež všetci odpustili.
    „Prečo im nemôžeš odpustiť a poprosiť všetkých o ich odpustenie?“ pýtala sa s údivom Smrť.
    „Predsa preto, lebo si moje odpustenie nezaslúžia! Keby som im odpustila, znamenalo by to, že sa nič nestalo, akoby nič z toho, čo mi urobili, nebolo. Nemali by žiadnu zodpovednosť za to, čo napáchali! A ja predsa nemám koho prosiť o odpustenie… Nikomu som nič zlé neurobila!“ rozhorčene sa obhajovala žena.
    „Si si tým istá?“ spýtala sa Smrť.
    „Absolútne!“ rázne odpovedala žena.
    „Čo cítiš k tým, ktorí ti spôsobili toľko bolesti?“ znela ďalšia otázka.
    „Cítim hnev, zlosť a krivdu! Je nespravodlivé, že ja mám zabudnúť a vymazať z pamäte všetko to zlo, ktorého sa na mne dopúšťali tí ľudia!“
    „A čo by nastalo, keby si im odpustila a prestala mať tieto pocity?“ vypytovala sa Smrť ďalej.
    Žena sa na chvíľu zamyslela a odpovedala, že by cítila vo vnútri prázdnotu.
    „Buď k sebe úprimná a priznaj si, že túto prázdnotu v srdci cítiš celý život. Práve táto prázdnota zbavovala teba a aj tvoj život hodnoty. Preto, že si si nevážila sama seba, nevážili si ťa ani ostatní. Všetko, čo vysielaš, sa ti vráti. A teraz mi úprimne odpovedz, prečo pociťuješ v srdci prázdnotu?“
    „Pretože som si celý život myslela, že tí, ktorých som milovala a pre ktorých som žila, by ma mali oceniť… a oni ma sklamali. Obetovala som svoj život mužovi, deťom, rodičom a priateľom, ale oni to neocenili a prejavili sa ako nevďačníci.“ horekovala žena.
    Smrť rázne povedala žene:
    „Nič si v svojom živote nepochopila!
    Zapamätaj si túto dôležitú vetu:
    TVOJ SVET ZAČÍNA U TEBA.“
    „A čo to znamená?“ zúfalo sa spýtala žena.
    „Znamená to, že za všetko, čo sa v tvojom živote stane, nesieš zodpovednosť iba TY. Či budeš šťastná alebo trpieť, o tom rozhoduješ iba TY! A teraz mi povedz, kto menovite ti spôsobil toľko bolesti?“
    „Zdá sa…, že teda… ja sama…“ chvejúcim hlasom odpovedala žena.
    „Takže komu vlastne nedokážeš odpustiť?“
    „Sebe…?“ plačlivým hlasom sa spýtala žena.
    „Áno. Odpustiť si znamená, priznať svoju chybu. Odpustiť si znamená, prijať svoju nedokonalosť. Odpustiť si znamená, otvoriť sa sama sebe. Sama sebe si spôsobovala bolesť tým, že si iným DOVOLILA, aby ti ubližovali a namiesto toho, aby si sa naučila mať rada sama seba, rozhodla si sa, že za tvoje utrpenie môže celý svet a nikto v ňom si nezaslúži tvoje odpustenie…
    A to chceš, aby ťa Boh prijal s otvorenou náručou? Rozhodla si sa, že Boh je nejaký hlupák, ktorý otvára dvere zlým a zatvrdnutým trpiteľom s prázdnotou v srdci! Myslíš si, že v jeho dokonalom obydlí bezpodmienečnej LÁSKY je miesto pre takých, ako si ty?
    Až dokážeš vytvoriť svoj vlastný raj vo svojom srdci, kde v prvom rade bude dobre tebe a potom všetkým ostatným okolo teba, potom môžeš zaklopať na dvere Božieho sveta.
    Zatiaľ ťa ale musím poslať znovu na Zem, aby si sa naučila budovať svet, v ktorom vládne LÁSKA a skutočná prajnosť a starostlivosť. Kto sa nedokáže postarať sám o seba, žije v hlbokom omyle, že sa dokáže postarať o druhých.“
    „Rozumiem… pochopila som… Nedokázala som naplniť svoje srdce láskou a otvoriť ho svojmu mužovi… Nedokázala som svojho muža urobiť šťastným, milujúcim a oddaným… Nedokázala som so srdcom plným lásky vychovať šťastné, úspešné a milujúce deti, ktoré som mala iba podporovať a pozorovať na ich individuálnej ceste… nie ich postrkovať na cestu, ktorú som si vymyslela ja… Nedokázala som vytvoriť harmonické vzťahy a ochrániť rodinný krb, pri ktorom by panoval mier a harmónia… v mojom svete, ktorý som vytvorila, všetci trpeli…“
    „A už vieš prečo?“ spýtala sa Smrť.
    „Chcela som, aby ma všetci ľutovali a mali so mnou súcit… Ale nikto ma nepoľutoval… A ja som verila, že aspoň Boh ma poľutuje a objíme!“
    „Dobre si zapamätaj nasledujúce:
    Najnebezpečnejší sú ľudia, ktorí chcú v druhých prebúdzať ľútosť.
    Pokladajú sa, a vytvárajú zo seba OBEŤ!
    Najväčšia ľudská nevedomosť spočíva v tom, že ľudia si myslia, že Boh snáď potrebuje nejaké obete! Nepotrebuje!
    Dal nám silu TVORIŤ, dal nám SLOBODNÚ VOĽBU, aby sme TVORILI. My rozhodujeme, čo zo seba vytvoríme.
    On je bezpodmienečná LÁSKA a nič iné k sebe nepustí. Kto okrem bolesti a utrpenia nepoznal nič iné, musí „opakovať ŠKOLU ŽIVOTA“, pokiaľ nepochopí, že LÁSKA je najvyššia hodnota. Človek, ktorý zo seba vytvára „obeť“, by mu iba svojou negativitou rozsieval bolesť a utrpenie v jeho príbytku, v jeho svete.
    Vydaj sa teraz do nového života a uč sa milovať a starať sa v prvom rade o seba, naplň sa láskou až po okraj, aby táto láska pretekala k všetkým ostatným okolo teba. Pretože to, čo nemáš, nemôžeš rozdávať.
    Na začiatok popros sama seba
    o odpustenie svojej NEVEDOMOSTI a rovno si všetko ODPUSŤ,
    pretože nie si v tom sama.
    Na Zemi sú miliardy NEVEDOMÝCH…“
    Ženine oči sa zatvorili a ona sa vydala na novú cestu s novým menom u nových rodičov…

    Zdroj/FB/Veríš, tak dokážeš

    A potom zrazu pochopíš, že musíš otočiť stránku, na ktorej si ostal zaseknutý.
    Pochopíš, že si ju prečítal a prežil nespočetne krát, pochopíš, že ti už viac dať nemôže.
    Pochopíš, že za touto stránkou, v knihe tvojho života nasledujú ďalšie, ktoré stoja za to, aby boli napísané a prečítané ....
    zdroj/Odin

    minniemouse27
    Správa bola zmenená    17. júl 2023    

    Keby spadla hviezda zakaždým,
    keď na teba myslím,
    obloha by bola prázdna🪽🫶🏻🪽

    Chodia medzi nami každý deň.
    Tichí smútiaci.
    Je ľahké ich minúť, pretože sa naučili, ako maskovať svoju skutočnú bolesť.
    Môžete si myslieť, že ich podporujete, keď sa spýtate „Ako sa máte? „
    Ale väčšinou vám povedia to, čo chcete počuť:
    „Mám sa dobre. „
    „Držím sa . „
    „Beriem to deň po dni. „
    Ale keby mali povolenie byť úprimní, pravdepodobne by vám povedali pravdu:
    „Niekedy mám pocit, že pod ťarchou všetkého toho smútku nemôžem dýchať. „
    „Nechápem, ako sa svet môže len tak pohnúť ďalej. „
    „Cítim sa úplne sám. „
    Súcitne kývnete hlavou a poviete: „Dajte mi vedieť, ak niečo potrebujete. „
    A zase vám povedia, čo chcete počuť:
    „Ok. Vďaka. „
    „To je také milé. Ďakujem. Ďakujem. „
    „Urobím to. „
    Ale keby mali povolenie byť úprimní, pravdepodobne by vám povedali pravdu:
    „Sľubujem ti, že ti nedám vedieť, keď budem niečo potrebovať. „
    „Je to všetko, čo môžem urobiť, aby som dal jednu nohu pred druhou. Neviem, čo potrebujem. Nemám energiu sa ozvať. Takže sa neozvem.
    „Nie je spôsob, ako by som to urobil. Nechcem vyzerať slabo. „
    Možno ich objímeš a zašepkáš „Priala by som si, aby som ti to mohla zlepšiť“, než odídeš.
    A usmievajú sa a šepkajú späť, čo chcete počuť:
    „Ďakujem. „
    „To pre mňa znamená veľa. „
    „Vážim si to. „
    Ale keby mali povolenie byť úprimní, pravdepodobne by vám povedali pravdu:
    „Nikto to nemôže zlepšiť, ale môžeš so mnou ešte chvíľu sedieť v mojom chaotickom smútku. „
    „Nechcem, aby to niekto zlepšil. Chcem, aby ma niekto nechal hovoriť o tom, ako veľmi to bolí. „
    „Potom sa prosím ozvite . Hovorte s tým človekom. Podporte ho, aj keď si o to nemôže priať. „
    A neskôr tej noci na neho myslíte, keď zachytíte tichý pokojný moment vo vašom srdci a bolí vás srdce, pretože viete, že bojujú.
    Dúfate, že vedia, ako veľmi ti na nich záleží.
    Zdvihnete telefón a premýšľate o tom, že sa im dovoláte.
    Ale potom o sebe pochybujete.
    Nechcete, aby sa cítili horšie.
    Nechcete im pripomínať ich bolesť, ak majú dobrú noc.
    Naozaj neviete, čo povedať.
    A tak odložíte telefón a veríte, že sa vám ozvú, pokiaľ vás budú potrebovať.
    Ale pravdepodobne nebudú.
    Pretože im nedáme dostatočné povolenie na to, aby boli skutoční so svojím zármutkom.
    A tak idú ďalej medzi nami.
    So svojím trápením, so svojím smútkom.
    V tichosti.

    Zdroj/FB/Veríš, tak dokážeš

    TVOJA DUŠA POZNÁ CESTU, POČÚVAJ

    Ak vám váš vnútorný učiteľ hovorí, že potrebujete nejaký čas pre seba, vypočujte si ho.
    Ak vám duša hovorí, že už nevibrujete s niektorými ľuďmi, s ktorými ste toho toľko zdieľali, upokojte sa, je to súčasť vašej evolúcie…
    Pokiaľ vás váš duch žiada, aby ste sa viac spojili a začali pracovať na svojej rovnováhe, dávajte pozor.
    Pokiaľ vás telo žiada, aby ste lepšie jedli, chodili a spali viac hodín, prijmite to.
    Pokiaľ vám život hovorí, že táto práca už nie je pre vás, je čas nabrať nový smer.
    Pokiaľ vám srdce hovorí, že už nie ste spokojní s tým partnerom, nasledujte svoje srdce, ono pozná cestu.
    Ak vaše srdce volá po tom, aby ste cestovali, skúste to a nevyhovárajte sa.
    Vie, aké lieky potrebujete. Naučte sa počúvať sami sebe, spojiť sa so svojim vnútorným učiteľom a otvoriť sa všetkým signálom, ktoré vám prídu do cesty.
    Vaša DUŠA VIE, AKá JE CESTA... 💓✨
    Julyene Costa 💫

    Zdroj/FB/Veríš, tak fokážeš

    Mením sa.
    Ale možno nie tak, ako by odo mňa očakávali druhí.

    Mením svoj pohľad na seba.
    Mením spôsob, akým sa rozprávam sama so sebou.
    Mením to, čo si vo svojom živote dovolím a komu čo v ňom dovolím.

    A hlavne, už sa nepretvarujem a nemením na niečo, čo nie som, aby som zapadla medzi ostatných.

    Som originál keď som sama sebou. ❤️

    Zdroj/Buď sám sebe liečiteľom

    V Liptove dedinka
    a v nej domček malý;
    jak malého synka
    ma v ňom kolembali.

    Mati mi moja v ňom
    slovensky spievala,
    na chlebe chudobnom
    ťažko ma chovala.

    Tam som sa ja hrával
    na bielom dvore ;
    u nej dobre mával
    ako vtáča v hore!

    Ešte vždy ju vo snách -
    pri mne vidím stáť...
    Mať moja radostná,
    žehnám ťa nastokrát

    Zhudobnená :

    https://www.youtube.com/watch?v=128NHZdb7s0


    Peter Bella Horal : V Liptove dedinka
    Foto : odchádzajúca poézia drevených stavieb - Vlkolínec
    Zdroj/FB/Mne Slovensko krása je, zvyky a povery

    Nie.
    Nič neľutujem.
    Pretože aj to najväčšie blato z mojej minulosti ma naučilo, ako doň už nešliapnuť.
    Pretože život nie je ružová, sladká rozprávka...
    Život nie je príbeh o princeznej, princovi a zámku v oblakoch...
    Život je o skúškach.

    Skúške z múdrosti.
    Zo zrelosti.
    Z empatie.
    Z lásky.
    Z priateľstva.
    Zo zodpovednosti.
    Z trpezlivosti.
    Z pochopenia.
    Skúške z ľudskosti...

    Preto mi nie je až tak ľúto, keď sa obzriem späť, za každou chybou, úderom, pádom, ranou...
    Pretože to všetko zo mňa urobilo silnejšieho človeka...

    Ale vážne...
    Milujem túto moju cestu...
    S minulosťou, prítomnosťou a budúcnosťou .... Cit.web

    Áno, môže každú chvíľu zničiť tvoje topánky, ale srdce ti zlomí len raz.
    Keď odíde za dúhový most ....
    Cit.web

    Mama povedala, že niekedy musia ľudia vyplakať všetky slzy, aby sa im v srdciach uvoľnilo miesto pre šťastie .... z filmu Forrest Gump

    „Psy majú duchovné poslanie. Sú to vrodené médiá, citlivé a schopné vnímať najrozmanitejšie energetické nuansy.
    Ak máte toto zvieratko vo svojom živote, vedzte, že sa k vám nedostalo náhodou, vybralo si vás alebo ste si ho vybrali, aby splnilo duchovné poslanie a stalo sa vašim štvornohým anjelom strážnym.
    Pomáhajú nám zmeniť našu energiu, keď sme v akomsi pochmúrnom dni, vďaka čomu ľahko zabudneme na naše problémy štekotom a vtipom. V čínskej kultúre a aj mayskej filozofii je pes symbolom bezpodmienečnej lásky, ktorá k nám prichádza, aby lásku aktivovala a uviedla ju pohybu. Je to sila života zo srdcom. Symbol lojality, vernosti, práva a spravodlivosti. Jeho vlastnosťou je žiť z lásky ku všetkému a ku každému.
    Sú to prirodzené šetriče energie. Nielen na pozemskej, ale aj na astrálnej rovine, verný spoločník aj v snoch.
    Absorbujú „zlé energie“, ktoré si možno nesiete so sebou alebo vo svojom prostredí, a tak sú skvelými transmutátormi energie.
    K tomu všetkému sú to ozajstní terapeuti, ktorí sa starajú o vaše zdravie a pohodu, harmonizujú vaše prostredie a vyrovnávajú energiu miesta, keď si uvedomia, že nás to premáha. Prostredníctvom olizovania a vrtenia chvostom sú schopné zmeniť našu energiu a cítiť sa emocionálne lepšie a silnejšie.Majú priame spojenie s naším srdcom a posielajú nám signály lásky, keď sa cítia potrební.
    Dávať týmto zvieratám lásku a starať sa o ich blaho je spôsob, ako oplatiť náklonnosť našich štvornohých strážcov. ".
    Zdroj/pozitívne myslenie pre pokrocilych

    Svet potrebuje vyliečené ženy.
    Potrebujeme uzdravené ženy, ktoré si prešli peklom a späť a priniesli so sebou nevinnosť a čistotu.
    Ženy, ktoré vidia dušu, počujú, dýchajú lásky vibrácie, kúzelné slová, jemné piesne.
    Ženy, ktoré dokážu utešiť dušu. Držia zranené dieťa, zranené dievča za ruku a zdvihnú ich, aby sa pozreli na dúhu.
    Ženy, ktoré hovoria so stromami, kameňmi, zvieratami, horami, vodou, ktoré im načúvajú, rozumejú im, radia. Pomáhajú im, podporujú ich.
    Ženy, ktoré uzdravili svoje emočné rany, násilie, vybudovali si sebaúctu, naučili sa milovať sami seba, milovať, hovoriť nie.
    Ženy, ktoré poznajú bylinky, kvety, kúzelnícke umenie a naučili sa za to nehanbiť.
    Ženy, ktoré keď sa hýbu, sprevádzajú radami Anjelov, a ich pohyb je ako tanec energie, na rôznych rovinách. Ženy, ktoré ctia svoje korene tým, že ich premieňajú.
    Ženy, ktoré už nie sú obeťami.
    Ženy, ktoré môžu pomôcť ostatným dušiam oslobodiť sa, ktoré vlastnia posvätné umenie liečenia, plody dlhej cesty liečenia.
    Ženy, ktoré sa vyjadrujú s pokorou, pretože už ich nepotrebujú vidieť ostatnými, si uvedomujú, kým sú.
    Boli požehnaní požehnaním. Ženy, ktoré vedia, kto sú....
    Aj ty môžeš byť tou vyliečenou ženou.
    Vlastne..... ty ňou si..... len ju musíš v sebe znovu prebudiť

    Zdroj/veríš, tak dokážeš

    ZÁKONY KARMA, O ktorých VIE VEĽMI MÁLO ĽUDÍ.

    Karma sú skutky, ktoré človek robí a následné následky, ktoré určujú jeho osud. Pomáha nám to prehodnotiť život a niečo sa z neho poučiť. "Následkom svojich činov neunikneš" je základom karma zákonov.

    Ak chcete zmeniť svoj život k lepšiemu, venujte pozornosť týmto 12 zákonom karmy. Oni sú tí, ktorí formujú osud človeka.

    1. Veľký zákon

    Do života dostaneš len to, čo do neho dáš. Ak chceš byť šťastný a milovaný, musíš milovať seba a správať sa k ostatným s rešpektom a láskavo.

    2. Zákon stvorenia.

    V živote sa nič samo nedeje, musíme s tým niečo urobiť. Buď sám sebou.

    3. Zákon rastu

    Pohyb vpred, zmeňte seba, nie ostatných. Keď človek zmení svoje myšlienky, zmenia sa aj vonkajšie faktory.

    4. Zákon pokory

    Ak chcete niečo zmeniť, musíte to najskôr brať ako samozrejmosť. Snažte sa vidieť v ľuďoch to dobré. Sústreď sa na svojich priateľov, nie na nepriateľov.

    5. Zákon zodpovednosti

    Ak máš vo svojom živote problém, znamená to, že máš problém. Človek je odrazom sveta a svet je odrazom nás. Nikto nie je zodpovedný za naše životy okrem nás sami.

    6. Zákon spojenia

    Každý krok, ktorý urobíte, má následky. Ak chcete dosiahnuť výsledky, musíte začať. Pre loď, ktorá sa plaví bez cieľa, nie je sprievodný vietor. Na ceste do cieľa sú dôležité všetky kroky, aj tie najmenšie. Minulosť, prítomnosť a budúcnosť sú veľmi úzko prepojené.

    7. Zákon zamerania

    Vždy sa sústreď na jednu vec. Keď myslíš vysoko, je ťažké sa dostať dole.

    8. Zákon darovania

    Ak musíte niečo dokázať, uistite sa, že ste pripravení dokázať to príkladom. Človek môže naučiť len to, čo zažil v praxi.

    9. Zákon tu a teraz

    Neľutuj minulosť a nemysli na budúcnosť. Ži pre dnešok. Všetko dobré v živote sa musí robiť priamo na mieste. Staré zabraňuje objaveniu sa novému.

    10. Zákon trpezlivosti a odmeny

    Cenné odmeny si vyžadujú viac práce. Radosť je robiť to, čo treba urobiť a vedieť, že odmena je pred nami.

    11. Zákon zmeny

    Kým sa nepoučíš, život ťa dostane do situácií, ktoré ti pomôžu zmeniť kurz. Všetko príde, všetko sa mení.

    12. Zákon inšpirácie

    Ľudia dostanú, čo si zaslúžia. Veci robené s láskou sú vždy inšpirujúce.

    Zdroj/Internet/rodkult

    Zmeňte svoju reč a prestaňte hovoriť "nie je zač".

    Vďačnosť je energia, ktorá vám môže otvoriť vyššie úrovne alebo vám pomôcť dosiahnuť vaše ciele; odpoveďou "nemáš zač" zahadzujete veľkú silu.
    Namiesto toho sa musíte naučiť smerovať túto energiu na oveľa účinnejšie miesta, ktoré budú vytvárať násobenie svetelnej energie.
    Ďalšie spôsoby, ako povedať, že nemáte zač:

    Bolo mi potešením
    Vďaka vám
    S láskou
    Robím to rád
    Urobil som to od srdca

    Teraz, keď to viete, zabudnite na plytvanie energiou a naučte sa nové spôsoby, ako priťahovať pozitívne veci tým,
    že pochopíte, ako prejaviť vzájomnosť...

    Zdroj/Fiohattu/web.

    Do života Ti vstupujú ľudia z nejakého dôvodu. Aby poslúžili nejakému účelu, naučili Ťa lekcie alebo Ti pomohli pochopiť, kto si, alebo akým sa máš stať. Ľudia, s ktorými sa stretáváš, ovplyvňujú Tvoj život. Úspechy i pády, ktoré zažíváš, Ti pomáhaju v Tvojom raste.... Pokiaľ Ťa niekto zraní, zradí alebo Ti zlomí Srdce, odpusť mu to, pretože oni ťa len prišli vyučovať. Každá táto udalosť je pre Teba veľmi cenná a v daný okamih je to nejlepšie čo ťa mohlo stretnuť...... ❤️
    zdroj: zivotsanjelmijelahsi

    Prosím nemáte naaahodou tento článok celý? https://domov.sme.sk/c/23118048/psychiater-za-d...

    Za peniaze si môžeš kúpiť dom, ale nie rodinu.
    Za peniaze si môžeš kúpiť hodiny, ale nie čas.
    Za peniaze si môžeš kúpiť posteľ, ale nie spánok.
    Za peniaze si môžeš kúpiť knihu, ale nie poznanie.
    Za peniaze si môžeš kúpiť lekára, ale nie zdravie.
    Za peniaze si môžeš kúpiť sex, ale nie lásku.
    Za peniaze si môžeš kúpiť krv, ale nie život.
    Za peniaze si kúpiš, čo chceš, ale nikdy nie šťastie

    Zdroj:odin/Východná múdrosť

    V jednej chvíli si smutná, potom chvíľu šťastná a vzápätí opäť smutná.
    Potom sa nahneváš, potom sa tešíš, potom sa smeješ a zrazu, zrazu plačeš.
    Nie, to nie je choroba....to je život ....🫶🏻
    Zdroj: Odin

    Dávaš neustále niečo druhým a len zriedka dostávaš to, čo potrebuješ?

    Potom je čas požiadať o pomoc.
    Nie si Superman, takže nemusíš všetko zvládnuť sám.
    Stačí zavolať a pribehne ti na pomoc celá armáda Anjelov.

    Nauč sa vyjadrovať svoje potreby a žiadať si o podporu.

    Akonáhle požiadaš, Anjeli sa začnú objavovať. Vyzeraj ich znamenia.

    Čakajú na znamenie, musíš požiadať, rešpektujú tvoju slobodnú vôľu.

    Zdroj: FB