„Psy majú duchovné poslanie. Sú to vrodené médiá, citlivé a schopné vnímať najrozmanitejšie energetické nuansy.
    Ak máte toto zvieratko vo svojom živote, vedzte, že sa k vám nedostalo náhodou, vybralo si vás alebo ste si ho vybrali, aby splnilo duchovné poslanie a stalo sa vašim štvornohým anjelom strážnym.
    Pomáhajú nám zmeniť našu energiu, keď sme v akomsi pochmúrnom dni, vďaka čomu ľahko zabudneme na naše problémy štekotom a vtipom. V čínskej kultúre a aj mayskej filozofii je pes symbolom bezpodmienečnej lásky, ktorá k nám prichádza, aby lásku aktivovala a uviedla ju pohybu. Je to sila života zo srdcom. Symbol lojality, vernosti, práva a spravodlivosti. Jeho vlastnosťou je žiť z lásky ku všetkému a ku každému.
    Sú to prirodzené šetriče energie. Nielen na pozemskej, ale aj na astrálnej rovine, verný spoločník aj v snoch.
    Absorbujú „zlé energie“, ktoré si možno nesiete so sebou alebo vo svojom prostredí, a tak sú skvelými transmutátormi energie.
    K tomu všetkému sú to ozajstní terapeuti, ktorí sa starajú o vaše zdravie a pohodu, harmonizujú vaše prostredie a vyrovnávajú energiu miesta, keď si uvedomia, že nás to premáha. Prostredníctvom olizovania a vrtenia chvostom sú schopné zmeniť našu energiu a cítiť sa emocionálne lepšie a silnejšie.Majú priame spojenie s naším srdcom a posielajú nám signály lásky, keď sa cítia potrební.
    Dávať týmto zvieratám lásku a starať sa o ich blaho je spôsob, ako oplatiť náklonnosť našich štvornohých strážcov. ".
    Zdroj/pozitívne myslenie pre pokrocilych

    1