misinka0611
7. jún 2022
279 

SPIRIDEA, krém ktorý nesklame, ale poteší

Vďaka Modrému Koníku a Spiridei sa mi dostal do rúk nenápadný pomocník pri prebalovaní. Týmto pomocníkom bola krémpasta Spiridea, ktorá pomáha na zapareniny a taktiež im predchádza. 

V balíčku okrem krémpasty mi prišli aj letáčiky, vďaka ktorým som si o tejto paste mohla prečítať viac a tiež som sa dozvedela, že Spiridea ponúka tiež produkty na aknóznu pleť, na suchú až veľmi suchú pokožku, tiež antiperspirant v krémovej forme proti nadmernému poteniu.

Po 2 týždňoch intenzívneho používania sa s vami rada podelím o moje dojmy z tejto krémpasty. Krémpastu som používala 2 týždne, 2x za deň, vždy ráno a večer po kúpaní ročnej dcérky.

Použitie: 

- plienková oblasť

- kožné záhyby 

- na rozmočené a zaparené plochy kože 

Krémpasta je bez parfumu a vhodná už pre novorodencov. Jej konzistencia je hutnejšia, skôr taká púdrová, ale rozotierateľnosť je extrémne dobrá, čo som pri natieraní dcérky veľmi ocenila keďže je vo veku, keď je prebaľovanie náročnejšie pre jej pohybovú aktivitu. Vďaka skvelej rozotierateľnosti som mala dcérku natretú hneď a rovno aj veľkú plochu.

Tajomstvo predchádzania vzniku zaparenín je v tom, že má špeciálny masťový základ, ktorý na seba viaže prebytočnú vlhkosť. 

Spiridea zmierňuje svrbenie a regeneruje kožnú bariéru. Balenie je 30g, čo sa môže niekomu zdať malé, keďže bežne sa krémy predávajú vo väčšom množstve, no vďaka tomu, že jej stačí malé množstvo vydrží toľko, čo iné väčšie balenia. Tiež aj vďaka tomu, že ju stačí použiť 2x denne a nie je treba dieťatko natierať pri každom prebaľovaní. Balenie je skladné a vhodné do prebaľovacej tašky.

Počas používania Spiridea krémpasty sme nemuseli riešiť žiadne začervenania kože ani zapareniny. To, čo sľubovala, naozaj splnila a ja ju určite budem odporúčať ďalej minimálne ako prevenciu, čo je základ pri bábätkách, predcházať zapareninám. Tiež nenastala žiadna alergická reakcia, ani mi dcérka nedala vedieť, že by jej krémpasta nejakým spôsobom vadila.

Viac o Spiridee si môžete prečítať na www.spiridea.com a tiež si ju na tejto stránke zakúpiť. Spiridea je dostupná aj v lekárňach. Má svoju instagramovú a facebookovú stránku.

#skusenosti_spiridea8

#test_spiridea_krempasta #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli