nagulinka
29. sep 2018
210 

Moji noví kamaráti od FisherPrice

Ahojte...

Volám sa Matúško a o pár mesiacov sfúknem tri sviečky na narodeninovej  torte. Maminka hovorí, že som jej najväčší poklad, slniečko, či chrústik, no podľa mňa, som chlapček, takí istí, ako mnoho mnoho ďalších chlapčekov. Tak ako iní chlapci, tak i ja rád behám, vystrájam a hrám sa s hračkami. Áno, hračky mám veľmi rád. Nemám ich veľmi veľa, ani málo, myslím tak akurát. Niektoré mám na poličke, niektoré v postielke a niektoré už maminka odložila do škatule pre môjho súrodenca, ktorý vraj skôr či neskôr príde. A viete čo? Poviem vám tajomstvo... Neviem, ako sa to stalo, ale raz u nášho domu zastavilo veľké auto a maminka od neho dostala tri obrovské škatule. Priznám sa, spočiatku som sa trošku obával, ale zvedavosť bola väčšia. A tak som ich s mamičkinou pomocou otvoril... A viete čo??? Z každej škatule som si vybral novú krásnu hračku... Mojich nových kamošov. Dovoľte mi, aby som vám ich predstavil.

Havko spevko

Takto voláme plyšavého psíka, ktorý má pod svojím kožúškom schované mnoho krásnych pesničiek, melódií a slovíčok. Je takýýý hebký a prítulný. Keď som bol minulý týždeň choručký a ležal som v postielke, bol práve on mojím verným spoločníkom. Vždy sa rozospieva, alebo rozrozpráva, ked mu stlačím  ručičky, nožičky, práve uško, či blikajúce srdiečko na brušku. Pesničky sú veľmi melodické a nežné. Moja najobľúbenejšia je Tancuj, tancuj vykrúcaj. Okrem pesničiek môže psík naučiť detičky farbičky, časti tela, ako si umývať rúčky, ako bije srdiečko, či ako dupe slon. Dokonca vie povedať, ako veľmi ťa ľúbi. Od maminky som sa dozvedel, že môj psík má aj sestričku. Raz som psíka požičal aj môjmu kamarátovi Milankovi a myslím, že si ho obľúbil tak isto ako ja. Mám ho veľmi rád.

Zázračná skrinka s hviezdičkami a macko sníček

Takto voláme bielu lampičku, ktorú mi maminka položila na okno k postielke... No nieje to len taká obyčajná lampička. Je to zázračná lampička. Hneď na začiatku vám musím prezradiť, že je domčekom pre macka sníčka. Belasý macko je  maličký, ľahučký, presne do mojej ručičky. Maminka mi prezradila, že na svojich krídielkách mi každú noc prináša tie najkrajšie sníčky. Ako som už na začiatku spomenul, moja biela lampička je zázračná. Vo svojom vnútri totiž ukrýva množstvo malých i väčších svietiacich hviezdičiek. Objavia sa vždy, keď idem večer spinkať a maminka zhasne svetlo. Okrem hviezdiečiek lampička spieva jemné melódie, ktoré mi pripomínajú maminkine uspávanky. Neviem ako to je možné, ale moja lampička asi ukrýva aj žabky, lebo som z lampičky počul ich slabé kvákanie. Ale nepoviem vám, kedy hviezdičky zhasnú, či kedy žabky spinkajú, lebo som to práve ja, kto zaspí ako prvý...teda tatinko ma niekedy predbehne. 

Kolotoč s macíkmi

Chi chi chi... Toto mi je veľmi smiešne. Maminka povedala, že táto hračka  patrí nad postielku bábätka, ale ... ale ...veď ja už nie som bábätko a dokonca už nemám ani bábätkovskú postielku. A tak sme s maminkou aspoň otvorili škatulku s kolotočom, chvíľku som sa pohral s troma milými plyšovými macíkmi, podobnými ako v mojej zázračnej lampičke. Poďla obrázkov na krabičke budú mať bábätká s kolotočom určite veľa zábavy. Preto som sa rozhodol, že sa s mojimi novými kamarátmi podelím. Veď nemusím mať hneď tri nové hračky naraz. Spomenul som si, že maminkina kamarátka má v brušku malú Barborku a tak sme sa s maminkou dohodli, že babätkovský kolotoč podarujeme práve jej. Veríme, že Barborke i jej mamičke prinesie veľa zábavy a pekných dní. Barborka, už sa teším, keď mi ukážeš, ako ten prenádherný kolotoč funguje.

A čo na záver? Maminka hovorí, že keď niečo dostanem, mám sa poďakovať. A tak by som sa chcel poďakovat Modrému Koníku a firme Fisher Price, že nás s maminkou vybrali a mohli sme testovať také krásne a kvalitné hračky. Hračky, ktoré zabavia, upokoja i naučia.

Ď A K U J E M E!!!!

#test_fisherprice

#recenzia

👏 Za to,že potešíte aj iné dieťatko vyhranou hračkou.👍

29. sep 2018

Začni písať komentár...

Odošli