nizuva
11. jún 2017
193 

Vichy SLOW AGE - Je čas spomaliť

Mám rada príbehy a hlavne, keď sa za značkou ukrýva aj niečo viac. Príbeh značky Vichy začína v chránenej oblasti v srdci vulkánov Auvergne priamo v srdci Francúzska. Od založenia značky v roku 1931 zostala jej misia rovnaká: pomáhať ženám denne sa lepšie a účinne starať o svoju pleť, a to bez ohľadu na vek alebo typ pleti. Zároveň chrániť životné prostredie a podporovať udržateľnosť.

Celé tajomstvo Vichy spočíva vo vode, ktorá bola uctievaná v dobe Keltov a období Rímskej ríše. Táto unikátna voda je čistá, liečivá a prirodzene bohatá na 15 minerálov.

Práve pre toto tajomstvo som bola priam nadšená, keď som bola vybraná na testovanie prevratnej novinky od Vichy SLOW AGE.

Každá z nás rieši niaky problém s pleťou, či už to je akné, suchá pleť, začervenanie pleti alebo citlivá pleť. Moja pleť je taká kombinácia všetkého a to doslova. V každom ročnom období si vyžaduje špeciálnu starostlivosť. Jar je obdobím, kedy po zime potrebuje poriadnu dávku hydratácie.

Netrpezlivo som očakávala balíček a musím sa priznať, bola som prekvapená, že obsahoval kompletné balenie pleťového a očného krému a nie len vzorky. Dopredu som plánovala, ako v liste stálo, naordinovať si relax. Žiaľ toto sa mi nepodarilo, vzhľadom k tomu, že mi v poslednej dobe nie je dopriaty spánok a času na relax bolo pomenej. Veď to mnohé z vás poznáte. Ako veľká výzva bolo pre mňa aj fotografovanie, keďže fotím len moje deti a na ostatné krásne veci okolo nás akosi pozabúdam. A to bol pre mňa asi najväčší relax.

Rad SLOW AGE presne popisuje dnešnú uponáhľanú dobu a navádza nás k tomu, aby sme spomalili. A to vo všetkých oblastiach. Dôležité je si uvedomiť, že rýchlym životným štýlom nebudeme žiť kvalitnejšie, ale môžeme prepásť dôležité etapy, ktoré by sme si mali užiť naplno. V neposlednom rade sa to podpíše aj na našej pleti.

Novinka SLOW AGE Denný krém na normálnu až suchú pleť

Tento výživný denný krém je obohatený o unikátny komplex:

- kyselinu hyalurónovú

- glycerín

Ktoré majú za cieľ zaistiť optimálnu hydratáciu pleti. Krém chráni a posilňuje odolnosť pleti voči starnutiu a koriguje vrásky, pigmentové škvrny a stratu pružnosti. Bonus je SPF 30 pre ochranu pred UVB a UVA žiarením.

Ako prvé ma očarila vôňa. Jemná, svieža, cukríková, ktorú som cítila aj niekoľko minúť možno hodín po nanesení. Čakala som hutný krém, ako to býva zvykom pri krémoch určených na suchú pleť. Konzistencia je však veľmi jemná, dokonale sa vstrebe a nezanecháva mastný film na pokožke.

Prvé tri dni som mala pleť jemne začervenanú.  Moja pleť veľmi citlivo reaguje na zmenu krému, samozrejme som to nevzdala a pokračovala v testovaní. Na štvrtý deň, už pleť nebola začervenaná a ja som si mohla krém vychutnať, teda jeho účinky naplno. Po nanesení krému je teraz moja pleť na pohľad dokonale hydratovaná a svieža. Na dotyk je jemná a rieši (u mňa) aj mierny problém s akné. Ako si poradí s vráskami ukáže čas, to sa po dvoch týždňoch testovania nedá povedať, ale už teraz viem, že zaujal čestné miesto na poličke.

SLOW AGE Očný krém

Očné okolie je oveľa citlivejšie ako zvyšok tváre. Preto si vyžaduje špeciálnu starostlivosť. Ja sa o svoje očné okolie starám pravidelne už niekoľko rokov. Vichy očný krém sa zameriava na známky starnutia, vďaka listom z ginko biloba ktoré zlepšujú mikrocirkuláciu a stimuláciu lymfatického systému. Zároveň koriguje kruhy pod očami, stratu pevnosti, jemné vrásky a opuchy (vďaka kofeínu).

Po prvom nanesení ma krém štípal jemne v očiach, ale samozrejme som si ho vytlačila viac a nebudem ním predsa plytvať. Krém je bez vône, čo na moje citlivé okolie očí vyhovuje. Je veľmi jemný a môj starý krém na oči už má nástupcu. Som ním naozaj nadšená, je výborný pod make-up, tiene mi na ňom držia celý deň. Okolie očí je na pohľad hydratované a čo ma potešilo najviac po troch hodinách spánku dostať kompliment že vyzerám sviežo – tomu sa povie zázrak. Napriek nedostatku spánku vyriešil problém s tmavými kruhmi pod očami a miernym opuchom. Naozaj stojí za vyskúšanie.

 

Starnutie pleti môžeme ovplyvniť, správnym prístupom k pleti a úsmevom na tvári. Ja môžem krémy len a len odporučiť. Nenašla som žiadne nevýhody a negatíva. 

Chcem sa poďakovať @koník_testuje za možnosť vyskúšať si túto novinku a obohatiť svoju zbierku. 

#test_slowage

12. jún 2017

@nizuva Ďakujeme za krásnu recenziu! Sme radi, že ste so Slow Age spokojná 🙂 Veríme, že ten relax si doprajete dodatočne, určite na to nezabudnite ;)

13. jún 2017
nizuva
autor

@monika_vichy ano uz sa mi podarilo dopriat si relax a o to viac uzit kremik .. musim sa priznat ze som vichy prestala pouzivat pred par rokmi vzhladom k tomu ze mi ziadny nesedel ..
ale teraz vramci moznosti testovania som nasla ten pravy .. a ze wow efekt k tomu a uz ho nepustim z ruky .. asi potrebovala moja plet na vichy dozriet
dakujem aj ja za moznost testovat bola to velmi mila skusenost a hlavne myslim si ze takto sa dostane kremik ktory je fakt zazrakom aspon zo znacnej miery do pozornosti .. pretoze si to zasluzi rovnako ako znacka Vichy

14. jún 2017

Začni písať komentár...

Odošli