nugat
25. sep 2017
888 

Každý deň štýlová

Ach, pondelok, to je niečo hrozné. A zaspať v pondelok - tento týždeň nemohol začať horšie. Rýchlo sa umyť, obliecť a frčať do práce. “No skriňa, čo pre mňa máš, alebo skôr nemáš?”, zúfalo stepujem pred šatníkom a posúvam dvere.

Určite to poznáte aj vy, alebo občas prežívate približne podobný scenár. Stojíte pred skriňou, minúty vám ubiehajú akosi rýchlejšie než zvyčajne a len počujete to nepríjemné tik-tak, tik-tak… A večne nemáte čo na seba.

Už jemne nalíčená stojím pred šatníkom a siaham po prvom kúsku, bielej blúzke. Hmm, čo k tomu? Žeby sukňa, nohavice? Myslím, že mi to začína byť jedno, jedným ani druhým nič nepokazím, ale do oka mi padla nestarnúca klasika - čierna kožená bunda. S ňou bude výsledok zaručene štýlový, trendy a navyše, v tomto sychravom počasí ma bunda príjemne ochráni pred vetrom a dažďom.

Dnes nakoniec volím elegantnú blúzku a čierne nohavice, ale v hlave mám už nápad na outfit, ktorý si oblečiem na večeru s priateľom - jednoduché tričko, bordovú sukňu a čo k tomu? No predsa čiernu koženú bundu. To je hlavnou výhodou tohto univerzálneho kúska - hodí sa k rôznym štýlom oblečenia, viem s ňou byť ako rebelská rockerka, tak aj sexi kočka, či elegantná žena. Každopádne, outfit do práce doplním veľkým šálom, jemnými striebornými náušnicami a čiernymi poltopánkami.

Zamykám byt a bežím do práce. Nemyslím na povinnosti, ktoré ma čakajú, mysľou som už s ním na večeri. Teším sa.

Cítim sa krásna a štýlová. A s takouto koženou bundou sa tak môžete cítiť aj vy. Každá z vás si dokáže s týmto silným kúskom vytvoriť skvelý a funkčný outfit, ktorý prekvapí svojou praktickosťou. Či idete na kávu s kamarátkou, na detské ihrisko, na nákupy alebo si len vyvetrať hlavu do parku, môžete siahnuť do šatníka po istote. Napríklad takejto čiernej bunde z modino.sk, e-shopu so širokým sortimentom a celkom prijateľnými cenami.

Je len na vás, ktorú si vyberiete, ja svoju srdcovku už mám.

Kedy kožená bunda zachránila váš outfit? Dajte mi vedieť v komentároch.

------

Tento článok vyšiel s podporou modino.sk

Začni písať komentár...

Odošli