olejka
30. aug 2013

„Potrat nie je riešenie, donosiť dieťa a dať ho na adopciu riešením je.“

V Poľsku sa podarilo zastaviť legalizáciu potratu v roku 1993... zastavením tohoto chorého komunistického predpisu  o interrupcii z roku 1943

sa znížil v Poľsku počet vrážd nenarodených detí zo 120 tisíc ročne na 100 ročne..a čo my? ...kresťanské Slovensko?

Na čo ešte čakáme..že vymrie náš národ kvôli zabíjaniu nenarodených a neplodnosti???

Igor Matovič sa v marci objavil v parlamente v tričku s nápisom„Potrat nie je riešenie, donosiť dieťa a dať ho na adopciu riešením je.“

,,„Na jednej strane máme desaťtisíc interrupcií ročne a na druhej tisícky neplodných párov, ktoré deti mať nemôžu, hoci by veľmi chceli,“ povedal Matovič. „My miesto toho, aby sme tieto dve skupiny ľudí spojili a pokúsili sa zachrániť maximum detí, naďalej tolerujeme pokrytectvo,“ dodal.

Matovič tvrdí, že Slovensko viac nemôže aj z demografických dôvodov považovať za matky len ženy, ktoré svoje deti donosia, porodia a vychovajú, ale musí uznať za matky aj ženy, ktoré si poslednú úlohu matky z akýchkoľvek dôvodov netrúfajú zvládnuť.

"Obávam sa času, keď budeme s otvoreným náručím behať po svete s tým, aby sme len našli niekoho, kto príde na Slovensko robiť na naše dôchodky. Skúsme preto podporiť akýmkoľvek spôsobom matky, aby svoje dieťa donosili, aj keď si ho netrúfajú vychovávať a dali ho radšej na adopciu iným párom,“ uzavrel Matovič.!""

Na prežitie národa potrebujeme pôrodnost s indexom 1,9, my máme ...najhoršiu v Európe  iba 1,25 dieťaťa na dvoch rodičov.

Alarmujúca je aj rozvodovosť. Vývoju rodiny v Európe bola venovaná odborná konferencia Mosty k rodine v Agroinštitúte v Nitre, na ktorej sa zúčastnilo asi sto odborníkov.

 http://nitra.sme.sk/c/5580571/slovensko-ma-najhorsiu-porodnost-v-europskej-unii.html#ixzz2dRPGrEdZ

POĎ VON A BOJUJ ZA ŽIVOT!  NEČAKAJ NA VYMRETIE SVOJHO NÁRODA!!!

22.september v Košiciach!!!!

http://pochodzazivot.sk/2013/08/23/upozornenie-na-nepresne-informacie/

grafy-  zdroj:

https://lt.justice.gov.sk/Attachment/vlastny_material.pdf?instEID=-1&attEID=46924&docEID=253424&matEID=5328&langEID=1&tStamp=20120726134435673

Začni písať komentár...

Odošli