sayurinka
10. jún 2017
305 

Môj milovaný Yves Rocher

Predtým som si pri sprchovaní dávala za dve plné dlane gélu, no vďaka Yves Rocher som objavila niečo iné, niečo nové a tak šetrné k prírode! 🙂 Povedali by ste, že vám bude na jedno sprchovanie stačiť množstvo gélu o veľkosti lieskového orieška? Ja veru nie, no vďaka poskytnutej možnosti tu na MK, zapojiť sa do testovania mojej milovanej prírodnej kozmetiky, vás teraz pozývam, aby ste sa o tom spoločne so mnou presvedčili.

Yves Rocher prichádza s novinkou: koncentrovaný eko sprchový gél.
Obdržala som veľmi pekné balenie, ktoré obsahovalo 3 spomínané koncentrované eko sprchové gély (100 ml) + veľký sprchový gél (400 ml) a sprchový olej.

Najprv som vyskúšala ako budú dané vône lahodiť môjmu nosu. Veľmi rýchlo sa prikmotril aj môj muž so starším synčekom a tak sme ovoniavali celá rodina.

Na výber je z troch vôní: mango a koriander, oliva a petit grain a vanilka

Nám všetkým na prvý ňuch ulahodilo najviac energické svieže mango s korianderom a tak som tento gél testovala ako prvý.

"Zloženie sprchovacieho eko-gélu je koncentrované tak, že vám na celý kúpeľ bude stačiť množstvo gélu o veľkosti lieskového orieška. To získate jedným stlačením vďaka praktickému uzáveru s membránou."

Podľa tohto tvrdenia by 100 ml balenie malo vystačiť na 40 umytí, z čoho vyplýva, že jedno 100 ml balenie koncentrovaného gélu = jedno balenie 400 ml klasického sprchového gélu. 

Je tomu ale naozaj tak? 

Konzistencia samotného gélu je hustá a gélová (rozhodne hustejšia oproti klasickému sprchovému gélu) a keď si tú malinkú dávku rozotriete v rukách, je to akoby ste sa natierali krémom, ktorý začne pri kontakte s vodou pekne peniť. Bola som naozaj prekvapená, že sa vytvorilo naozaj pomerne veľké množstvo peny, čo mi skutočne umožnilo sa so spomínaným malým množstvom gélu umyť úplne celá.

Fakt, že 100 ml množstvo naozaj nahradí 400 ml ma teší najmä preto, lebo na výrobu recyklovateľného flakónu s objemom 100 ml sa spotrebuje o 50% menej plastov než na výrobu 400 ml flakónu a zároveň sa redukuje množstvo produkcie skleníkových plynov o 50%. No nie je to skvelé?! 🙂

Predstavím vám teda všetky dostupné vône a moje dojmy:

VANILKA

Je to sladká dáma, ktorá vie čo chce. Je jemná a opojná, tak jednoduchá a tak úžasná. Keď sa zvečerí a vánok ochladne, po teplej vanilkovej sprche dostanete chuť sa maznať. 

MANGO A KORIANDER

Zo všetkých troch sa mi táto vôňa páči najviac, najmä teraz vo vyšších teplotách. Je veľmi svieža, ovocná a šťavnatá, dodáva energiu. Letná bomba!

OLIVA A PETIT GRAIN

Predošlé dve vône by som zaradila skôr k dámskym, no táto je taká unisex, určite sa zapáči ako dámam tak i pánom. Je svieža, veľmi jemná a príjemná. Nazvala by som ju vôňa rannej čistoty.

Páči sa mi, že všetky tieto vône sú naozaj jemné, nie sú prehnane silné no i napriek tomu držia na pokožke a rozvoňajú kúpeľňu. Sprchové gély zanechajú pokožku hebkú, no keďže mám na stehnách a nohách pokožku suchšiu, používala som po sprchovaní ešte telové maslo, čo však krásne vyriešil ďalší produkt, ktorý som dostala navyše v balíčku: kokosový sprchový olej taktiež od Yves Rocher. Má olejovú konzistenciu, ktorá pri kontakte s vodou tak isto ako eko koncentrované gély vytvára bohatú penu, avšak po jeho použití zostala moja pokožka pekne preolejovaná a hydratovaná, takže som ušetrila čas a nemusela sa po sprchovaní krémovať. Vôňu milujem a už má v kúpelni čestné miesto. 🙂

Nuž a ako som tak ukladala nové sprchové gély v kúpelni na poličku uvedomila som si, že je to tam skoro samý Yves Rocher! 😀 Musela som to preto všetko pozbierať a cvaknúť, lebo to je proste super pohľad na toľkú skvelú a kvalitnú kozmetiku. 🙂

Som veľmi vďačná za Yves Rocher, pretože ich produkty ma sprevádzajú už niekoľko rokov vďaka ich heslu, s ktorým sa stotožńujem a to "ACT BEAUTIFUL" - je dôležité jednať nielen v prospech ženskej krásy, ale i v prospech zdravia našej planéty. O čom svedčí aj fakt, že za každý jeden koncentrovaný eko sprchový gél, ktorý som po dobu posledných týždňov testovala, bude vysadený jeden strom.

Milé čitateľky, kľudne odložte tie 250, 400 a viac ml balenia sprchových gélov, ktoré aj tak miniete v podstate za chvíľu. Môžete mi veriť, že týchto malých nováčikov od Yves Rocher si zamilujete a budete vďačné nie len samy sebe, že ušetríte ale bude vám vďačná aj naša planéta! 🙂

#test_yvesrocher

Vyskúšala som uZ viac produktov a som spokojná 🙂

11. jún 2017

Ďakujeme za krásnu recenziu. 🙂

12. jún 2017

Začni písať komentár...

Odošli