srdiecko3
22. mar 2021
255 

Zvýšte si Vašu frekvenciu a zlepšite zdravie a imunitu s esenciálnymi olejmi

Čo je to frekvencia a aký má vplyv na naše zdravie?

Frekvencia je definovaná ako merateľná intenzita toku elektrickej energie, ktorá je medzi dvomi ľubovoľnými bodmi konštantná. Všetko má svoju elektrickú frekvenciu, tiež esenciálne oleje. Dr. Robert O. Becker vo svojej knihe The Body Electric (Elektrina tela) , dokazuje, že ľudské telo má elektrickú frekvenciu, a že z týchto frekvenčných rovín sa dá veľa vyčítať o zdraví človeka.

V Štúdii uskutočnenej v roku 1992 na univerzite Eastern State University v Cheny, vo Washingtone zistili, že priemerná denná frekvencia ľudského tela je 62-68 MHz. (Frekvencia zdravého tela je 62-72 MHz.) Keď sa frekvencia človeka zníži, zníži sa aj jeho imunita. Ak sa zníži na 58 MHz, môžu sa objaviť symptómy prechladnutia a chrípky. Pri 55 MHz, sa môžu prejaviť choroby ako sú kvasinky. Pri 52 MHz, sa človek môže nakaziť Epstein-Barrovej chorobou (EB-viróza). Pri 42 MHz, je reálnou možnosťou rakovina. Pri 25 MHz človek začína umierať.

Podľa Dr. Royal R. Rife, má každá choroba svoju špecifickú frekvenciu. Jeho výskum ukázal, že určité frekvencie môžu rozvoju choroby predchádzať, a že iné ju zničia. Látky s vyššími frekvenciami ničia choroby s nižšími frekvenciami.

Klinický výskum ukazuje, že esenciálne oleje majú najvyššiu frekvenciu zo všetkých známych prírodných látok. Začínajú na 52 MHz a idú až na 320 MHz (ružový olej) (Pre porovnanie: čerstvá potravina má do 15 MHz, sušené bylinky od 12 to 22 MHz, a čerstvé bylinky od 20 do 27 MHz.) Frekvencie esenciálnych olejov majú schopnosť obnoviť a/alebo udržiavať vlastnú frekvenciu človeka, ktorú potrebuje pre optimálne zdravie. Zároveň vytvárajú prostredie, v ktorom nemôžu žiť mikróby, baktérie, vírusy ani plesne.

(Vybrala som pre Vás časť môjho článku, zvyšok je na mojom blogu o zdraví - ak máte záujem a chcete vedieť viac napíšte.)

Prípadne ak Vás zaujíma Aromaterapia, a jej terapeutické využitie v starostlivosti o zdravie, pridajte sa do našej súkromnej skupiny:

https://www.modrykonik.sk/group/12036/

#aromaterapia #zdravie #imunita #zdraviezprirody #esencie #esencialneoleje #frekvencia

Začni písať komentár...

Odošli