terka224
2. máj 2020
158 

Máme novú kamošku Kamilku?

Na úvod by som rada poznamenala, že testovanie sme začali aj ukončili bez zúbkov 😒 Ďasienka nás trápia od piateho mesiaca a zúbok nie a nie výjsť. A ako nám pomohla Camilia zvládnuť podráždenú náladu a bezsenné noci? 

V utorok 14. apríla sme dostali balíček s Camiliou. Veľmi som sa mu potešila, lebo som v ňom videla nádej - žiadne géliky nám nepomáhali a Mila hrýzla, aj hryzie, všetko, čo jej príde pod ruku. O slintaní ani nehovorím...

Najhoršie pre nás boli noci. Pred testovaním sa Milka budila aj 8-krát na cecík, lebo ju dráždili ďasienka. Musím povedať, že zázraky som od Camilie spočiatku nečakala. Prerezávanie zúbkov som brala ako niečo prirodzené, čo musíme spolu zvládnuť. 

Camilia je prírodný prípravok, ktorý pomáha pri prerezávaní zúbkov. Sú to malé ampulky a bábätku sa dáva 1 ampulka cca každých 6 hodín. 

Hneď po obdržaní balíčku sme Camiliu vyskúšali. Cez deň som ale nepozorovala žiadnu zmenu, tá prišla až v noci. Ako som už spomínala, časté budenie v noci nás obe unavovalo.

Po pár dňoch testovania Kamilky v noci môžem zhodnotiť: 

  • Mila sa zobudila na cecík len 2-krát za noc! 
  • Prespala krásne do ôsmej rána.

Ale čo musím tiež povedať je: keď som dala Mile Camiliu, trvalo jej aj 2 hodiny, kým sa uložila na spanie. Neviem, čím to je, ale bolo to vždy iba, keď dostala Kamilku.

Každopádne som s testovaním spokojná a ešte musím vyšpekulovať, kedy jej budem dávať Camiliu, aby mi zaspala o 8 večer 😁🤭 Lebo vstávanie len 2-krát za noc je na nezaplatenie 🤭🤭

A takto naša Mila už vie, kam Kamilka patrí ♥️

#test_camilia #recenzia

#test_camilia2

Začni písať komentár...

Odošli