veron_dorusincova
11. jún 2020
131 

Testovanie Manufaktura detskej kozmetiky

Ahojte!

Nedávno sme mali na Koníku príležitosť prihlásiť sa do súťaže o detskú kozmetiku Manufaktura. Manufakturu mám veľmi rada, tak som hneď skúsila šťastie a vyšlo to. Domov mi prišiel voňavý balíček so štyrmi produktami - šampónom, olejom na telo, krémom na tvár a telo a kúpeľovou emulziou (gélom). Už na prvý pohľad ma upútal hravý dizajn obalov s postavičkami zvieratiek, ktorý si deti ihneď zamilujú. Testovala som spolu s mojím 4-ročným Oliverom a skoro 2-mesačnou Natašou. Tak sa poďme pozrieť, ako v našej rodine detská kozmetika Manufaktura obstála 🙂

Jemný vlasový šampón s ovseným olejom a panthenolom

Tento šampón som testovala hlavne na staršom synovi, keďže on má už hrubší vlas a vďaka tomu viem lepšie zhodnotiť vlasový produkt než na jemnom bábätkovskom. Šampón ako taký je veľmi príjemný, jemne vonia a vlasy sú po ňom ľahšie rozčesateľné. Avšak určite sa dá zohnať aj lacnejší produkt na vlasy s rovnakými vlastnosťami. Na druhej strane, má dobré zloženie, označenie vegan a je dermatologicky testovaný, takže si myslím, že cena bude asi adekvátna. 320 ml zoženiete za 9,20 eur.

Jemná detská umývacia a kúpeľová emulzia s mandľovým a ovseným olejom

Túto emulziu som si ale zamilovala pri oboch deťoch a je to produkt, ku ktorému sa ešte vrátim. Dcére som kvapla do vody a vytvorila jej jemnú penu a syn ju používal klasicky - či pri kúpaní, alebo sprchovaní. A nehanbím sa priznať, že raz som si ju dovolila skúsiť aj ja. Tým, že je olejová (ale nie je to sprchový olej!), je aj hydratačná, pokožku zjemní a nevysušuje. Veľké plus u mňa má aj vôňa tohto produktu, ale to musím pochváliť všetky produkty - naozaj jemná, nevtieravá vôňa, nič výrazné. 320 ml zoženiete za 8,80 eur.

Ošetrujúci detský olej s mandľovým, marhuľovým a ovseným olejom

Čo k oleju? Napíšem úprimne, že nejaké navyše (extra) vlastnosti od ostatných olejov som nespozorovala. Vôňa bez debaty krásna, poteší aj zloženie a označenie vegan. 155 ml zoženiete za 9,95 eur.

Jemný detský výživný krém na tvár a telo s mandľovým a ovseným olejom

A víťazom balíčku Manufaktura sa stáva? Áno, presne tak! Ak ste tipli tento krém, tak ste tipli správne 🙂 Ešte skôr, než mi došiel balíček s touto kozmetikou, som po kúpaní natierala dcéru olejčekom jednej nemenovanej značky a stále mala suché miesta na pokožke. Až keď som začala používať tento krém, tak sme sa so suchými miestami rozlúčili. Dávam ho malej len na telo po kúpaní a na zimu si ho kúpime na tvár. Nie je ani riedky, ani príliš hutný. Dobre sa rozotiera, vstrebe sa pomerne rýchlo (obliekam ju hneď do pyžamka a pyžamo nezamastí). 100 ml zoženiete za 8,80 eur. My už máme do zásoby kúpené druhé balenie.

A to by bolo všetko. Zaujal vás niektorý produkt? My zatiaľ ostávame verní krému a emulzii. A týmto sa chcem poďakovať Modrému Koníku za príležitosť testovať Manufaktura detskú kozmetiku. 🙂 Veľmi sme si to s deťmi užili!
#test_manufaktura4
#recenzia

Začni písať komentár...

Odošli