veronikaa1998
17. apr 2019
290 

Čo potrebuje jemná pokožka dieťaťa

NIVEA patrí medzi značky, ktorým ľudia na svete najviac dôverujú. Celé sa to začalo v roku 1911. Už vyše 100 rokov sa creme NIVEA starostlivo stará o našu pokožku. Odkedy si len pamätám, môj tatino vždy používal na ruky a tvár creme NIVEA. 

A teraz sa zamerajme na testovanie produktov NIVEA BABY. Veľmi som sa potešila, keď nás vybrali na testovanie. Bolo to naše prvé testovanie. Tešila som sa, že budeme testovať detskú kozmetiku. 🙂

Na testovanie sme dostali 5 produktov NIVEA BABY. 

  • Micelarný šampón 
  • Micelarný gél
  • Ochranný krém proti chladu a vetru 
  • Ošetrujúci olej
  • Krém na tvár, telo a zadoček

☆ MICELARNÝ ŠAMPÓN NIVEA

Citlivá pokožka dieťaťa potrebuje jemnú a špeciálnu starostlivosť. Veľké plus je pumpička. V pohode aj jednou rukou viem vytlačiť potrebné množstvo. Dcérke sa ako inak pri šantení dostal šampón aj do oči 🤷🏼‍♀️. Nesťažovala sa, že by ju štípal. Vlasy sú po umytí veľmi jemné, lesklé aj ľahko sa rozčesávajú. Taktiež aj pokožka na hlave je po umytí veľmi jemná. 👌🏻

☆MICELARNY GÉL NIVEA

Rovnako ako aj MICELARNÝ ŠAMPÓN NIVEA aj tento MICELARNÝ GÉL NIVEA má praktickú pumpičku. Tento gél je vhodný na každonné používanie. Moja dcérka sa veľmi rada hrá vo vode a zbožňuje penu a bublinky. Tento gél veľmi dobre pení, fakt sme tej peny mali veľmi veľa. 😁

Tak isto ako aj šampón ani tento gél neobsahuje žiadne škodlivé látky, ako sú parabény, alkohol a farbivá. 👌🏻

☆OCHRANNÝ KRÉM PROTI CHLADU A VETRU 

Tento krém chráni jemnú a citlivú pokožku dieťaťa pred nepriaznivým počasím. 🌪🌨

Keď nám prišiel balíček na testovanie, trochu som sa bála, že či tento krém budeme vedieť testovať. Keďže u nás nefúkal vietor, ale svietilo slniečko. Na druhý deň sa nám už riadne ochladilo, tak sme sa mohli vrhnúť do testovania. 

S Vivi chodíme každý deň von a tak som jej netrela ruky aj tvár. Keď sme sa vrátili dnu, Vivi nemala vôbec červenú, vyštípanú tvár ani ruky. Ochranný krém je hustejšej konzistencie, ale veľmi ľahko sa rozotiera. Ochranný krém obsahuje panthenol a výťažky z nechtíka lekárského.

My sme tento krém používali aj počas velmi chladnej zimy a bola som na 100 % spokojná. 

☆OŠETRUJÚCI OLEJ

Olej používame tak 2-3x do týždňa. Stačí málo, takže vydrží dosť dlho. Vivi po kúpaní masírujem s týmto olejom a veľmi sa jej to páči. Pokožka dieťaťa po použití hydratovaná a jemná. Ostáva trošku mastná ale rýchlo sa vstrebáva. Má veľmi šetrne zloženie obohatené mandľovým olejom. 

☆KRÉM NA TELO, TVÁR A ZADOČEK 

Najviac zo všetkých produktov, ktoré sme testovali, som si obľúbila práve tento krém. 

Krém sa dá použiť na telo, tvár a ak ešte má dieťatko plienku aj na zadoček. 👌🏻 Praktické balenie sa bez problémov zmestí do každej kabelky, prebalobavacej tašky či plienkovníka. 

Ja som pred testovanim používala na zadoček krém značky bepanthen. Ale vyše 2 týždňov používame tento od NIVEA a ostanem mu verná. 👌🏻😊 Má veľmi príjemnú vôňu a jemné zloženie. 

😊😊🌸 Na záver sa chceme poďakovať, že sme mali možnosť testovať produkty NIVEA BABY. 

#test_nivea #recenzia 

#test_nivea2

Máme rovnaké obkladačky asi 🙂 Dobry článok a krásne dievčatko

17. apr 2019

@orsi_h Ďakujem. 😊

17. apr 2019

Začni písať komentár...

Odošli