veronique2508
10. dec 2018
184 

Na otázky vášho zdravia majte rýchlu a kvalitnú odpoveď

Hľadáte rýchly a jednoduchý spôsob, ako získať potrebné informácie o svojom zdraví? Výsledky laboratórnych vyšetrení vám pomôžu zorientovať sa v niektorých základných diagnózach. Práve tieto výsledky vás možno ľahšie usmernia k návšteve potrebného špecialistu, a tak zaručia včasnú diagnostiku ochorenia. Priamo v laboratóriách Medirex môžete absolvovať širokú škálu vyšetrení na vlastnú žiadosť. Ak presne viete, aké laboratórne vyšetrenie potrebujete, stačí sa naň objednať na stránke  www.laboratornadiagnostika.sk. Vyberiete si dátum, čas a miesto odberu, ktoré vám najviac vyhovuje a zarezervujte si ho. Na odbery príďte vždy v dohodnutom čase a nalačno.

V laboratóriu sa vykonáva odber krvi, moču a ďalšieho biologického materiálu. Priamo na odbere si dohodnete spôsob, ako sa k vám výsledky dostanú, a to buď zaslaním na e-mail, alebo ďalšou návštevou v laboratóriu. Výsledky u väčšiny vyšetrení sú k dispozícii do 2 – 5 pracovných dní. Výnimkou sú vyšetrenia potravinových intolerancií. Tu je potrebné počítať s dlhším časom na dodanie výsledkov. Obvykle do 2 až 3 týždňov od odberu. O vyšetrenia na vlastnú žiadosť môžete požiadať aj vtedy, ak vám vyšetrenie mimo indikačných obmedzení zdravotnej poisťovne odporučí váš lekár. Vtedy prinesiete do laboratória odobratú vzorku biologického materiálu spolu s vyplnenou žiadankou od vášho lekára. Na takéto vyšetrenie si nepotrebujete zarezervovať termín.

U detí mladších ako 15 rokov sa v laboratóriách Medirex odbery nevykonávajú. V takom prípade je potrebné požiadať ošetrujúceho lekára dieťaťa o súčinnosť. Na vyšetrenie do laboratória môže prísť mladistvý od 15. roku života do dovŕšenia dospelosti, a to v sprievode zákonného zástupcu, ktorý personálu laboratória udelí súhlas na odber biologického materiálu svojho dieťaťa.

Vyšetrenia na vlastnú žiadosť pacienta nie sú hradené z verejného zdravotného poistenia, ale pacient si hradí cenu vyšetrenia sám. V súčasnosti je možné objednať sa na vyšetrenie do odberových miest v centrálnych laboratóriách v Bratislave a v Košiciach alebo v bratislavskej poliklinike Mýtna.

Zdroj: http://www.zenskeveci.com/nove-odberove-centra-pre-verejnost/?utm_source=Modry-Konik&utm_medium=post

www.laboratornadiagnostika.sk

#zenskeveci #starajmesaoseba #laboratorna_diagnostika #zdravie

Začni písať komentár...

Odošli