Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    ❤️🖤 Harley Quinn 🖤❤️

    ✨ Moja Hermiona 🥰

    Priznajte sa u koho doma ešte fičí Wednesday 🙈😅😅 Moja už celý ten tanec tancuje naspamätať asi mesiac 🤣 (blbé komenty si nechajte 😉)

    Toto moje kučeravé slniečko 🥰♥️

    Moje pomocníčky 🤎

    🖤🧡🖤🧡🖤🧡🖤🧡🖤

    Prázdninový pobyt 🤦🤒

    🤎 majte krásny deň 😊

    Ten chvostík 🤎🥰

    Náš Alvin 🐿️🥰❤️

    🌸 Všetkým Vaneskam prajeme krásne meninky 💐🥳

    ☀️💛

    💚🦌

    (2 fotky)

    😇🤍

    Sezóna zahájená 🍦😊

    ❤️

    Copíky 😁🥰

    (2 fotky)

    Lásky 🥰

    🤍🤍🤍

    ♥️🌲🤗🥰

    🤍🤍🤍

    Kuriér mi dnes spravil radosť 😁 Teším sa tým návliečkam viac ako deti 🙈😅

    👀👀 bu bu bu
    Moje strašidielka 🖤🎃🕷️🕸️

    🕷️🕷️🕷️ pre moje malé potvorky 😁🥰

    🤎🧡💛

    vika0308
    16. okt 2021    Čítané 50x

    BUPI Family 💚 Produkty pre celú rodinu

    Ahojte 💚 

    Som veľmi rada a vďačná za možnosť testovania Bupi produktov.  

    BUPI značka mi nie vôbec cudzia a som jej verná už niekoľko rokov. No stále som ju považovala za značku určenú pre bábätká a malé deti. Takže z týchto nových produktov pre celú rodinu som bola milo prekvapená. 😊 

    Testovací balík obsahoval tieto produkty: 

    • Bupi family prací gél sensitive s vôňou citrónovej trávy a brezy
    • Bupi family aviváž sensitive s vôňou citrónovej trávy a brezy
    • Bupi family 3 v 1 umývací gél s antibakteriálnou prírodnou zložkou s vôňou citrónovej trávy a brezy
    • Bupi family sprchový gél s hojivým nechtíkom
    • Bupi family tekuté mydlo na ruky s antibakteriálnou prírodnou zložkou s vôňou citrónovej trávy a brezy
    • Bupi family tekuté mydlo na ruky s hojivým nechtíkom 

    Veľký úspech u nás mal Bupi family sprchový gél s hojivým nechtíkom (ktorý nám kradol hlavne ocino 🙈) a Bupi family 3 v 1 umývací gél s antibakteriálnou prírodnou zložkou s vôňou citrónovej trávy a brezy.  

    Manžel má citlivú pokožku a po ňom to zrejme zdedili aj naše 2 dcérky, ktoré ju majú tiež. Po produktoch iných značiek im zostáva začervenaná pokožka a rôzdne fľaky na tele. No po týchto dvoch produktoch pokožka zostala krásne jemná, voňavá a bez jediného fľaku. 😊 

    Umývací gél 3 v 1 je skvelý aj ako pena do kúpeľa, a tiež obstál aj pri umývaní vláskov ako šampón.☝️ 

    Ako ďalšie sme testovali BUPI Family tekuté mydlo na ruky s antibakteriálnou prírodnou zložkou s vôňou citrónovej trávy a brezy.  

    A BUPI Family tekuté mydlo na ruky s hojivým nechtíkom.

    Mydielka sú šetrné k pokožke rúk. Očarila ma hlavne ich svieža vôňa. 🥰 Ruky ostali ešte dlho po umytí hebké a jemné.  

    Ako posledný sme testovali BUPI family prací gél sensitive s vôňou citrónovej trávy a BUPI family aviváž s vôňou citrónovej trávy a brezy.  

    Priznám sa, že pri škvrnách, ktoré na oblečení nosia moje baby zo školy a škôlky som praciemu gélu nedávala veľkú šancu. 🙈 Ale☝️na veľké prekvapenie zdolal všetky škvrny. 💪 

    Čo sa týka aviváže, najprv som mala problém zvyknúť si na tú vôňu, ale po viacerých praniach som jej prišla na chuť. Čo bolo u mňa dôležitejšie je to, že prádlo zostalo po vypraní mäkučké a hebké.

    Na záver by som dodala asi len to, že tento rad produktov odporúčam všetkým, ktorí majú citlivú pokožku a siahnu radšej po produktoch s prírodnými zložkami. Tieto produkty budú u nás doma používané aj naďalej, nielen v rámci testovania. Ešte raz ďakujem Modrému koníku a rovanko aj značke BUPI. 💚   

    #recenzia_bupi_family33

    vika0308
    Správa bola zmenená    10. okt 2021    

    Čisté rúčky sú základ 💚
    Baby si hneď mydla rozdelili a každá má to svoje 😊
    No spokojné sú obidve. 😊 Len tak zo zvedavosti približne koľko krát si vaše deti denne umyjú rúčky? Pretože ja mám pocit,že mám doma v tomto hotové maniačky. 🙈
    #test_bupifamily

    (2 fotky)
    vika0308
    Správa bola zmenená    5. okt 2021    

    Kúpanie bez plaču a zbytočných sĺz 🙏💚 Šampón na vlasoch je u nás večný boj 🙈 ale ☝️ s Bupi to bolo bez sĺz a s úsmevom 😊 Umývaci gél 3v1 spravil bohatú penu do kúpeľa ale aj na vlasoch. Vlásky boli po umytí krásne voňavé. A hlavne žiadne červene fľaky po tele ktoré mali baby s ich citlivou pokožkou pri iných produktoch často. Zatiaľ sme s testovaním nadmieru spokojný. A čo vy poznáte/používate doma Bupi produkty?
    #test_bupifamily

    vika0308
    Správa bola zmenená    1. okt 2021    

    #test_bupifamily

    Ahojte 💚
    BUPI značku poznáte hádam všetky a niet sa čomu čudovať keďže je úžasná. 😊 Ako prvé by som vám rada v rámci testovania ukázala sprchový gél s hojivým nechtíkom a 3v1 umývací gél s antibakteriálnou prírodnou zložkou. Jediné čo mi je ľúto je to,že z fotografie nemôžete cítiť tú vôňu ktorá mi rozvoniala celú kúpeľňu 🥰 Nádherná a osviežujúca 💚 Sprchový gél a 3v1 gél je veľmi šetrný k pokožke čo je u nás v rodine veľké plus keďže máme všetci citlivú pokožku.

    vika0308
    1. aug 2020    Čítané 113x

    Powerlogy zdravé a funkčné potraviny.

    Ahojte ❣️

    Som veľmi rada, že som mala s rodinkou možnosť testovať výrobky od powerlogy 😊 Keďže zdravá strava nám nie je cudzia, tak som sa na testovanie veľmi tešila. 

    Už po otvorení balíka mali deti žiarivé očká 😍 Ako prvé sme testovali granolu. Klasika, zaliata s mliekom na raňajky. No musím povedať, že som zostala veľmi milo prekvapená, keď som videla to mega veľké množstvo čučoriedok, čo sa u cereálií len tak nevidí. Vanesska miluje čučoriedky, tak táto granola sa stala jej obľúbenou a vôbec jej nevadilo, že je menej sladká ako ostatné cereálie, na ktoré bola zvyknutá 😊 

    Čo sa ešte raňajok týka, ja mám najradšej kaše 😍 Ovsené, pohánkove, akékoľvek. Najradšej ich mám s čerstvým alebo mrazeným ovocím. Sušené ovocie nekupujem, keďže obsahuje neskutočne množstvo cukru. Ale čo tak mrazom sušené ovocie? Presne také sa nachádza v granole od Powerlogy. Tak som spravila kaše pre seba s granolou a pre deti s mrazeným ovocím. 

    🍌 BANÁNOVÁ OVSENÁ KAŠA 🍌 

    Potrebujeme:  

    50 g ovsených vločiek   

    200 ml mlieka 

    1 banán 

    Ja kašu nesladím, ale môžete pridať trochu trstinového cukru alebo iného sladidla. 

    Vločky nasypeme do hrnca, zalejeme mliekom a privedieme k varu. Pridáme roztlačený banán a varíme, kým kaša nezhustne. Ak chcete krémovoú kašu, môžete ju mixnúť ponorným mixérom tak ako ja. Kašu dáme do misky a na vrch dáme už to, čo máme radi, tentokrát to bola pre mňa granola plus nugát, ktorým som kašu preliala, a tým si ju aj trochu dosladila 😊 Deti mali mrazené ovocie s nugátom. 

    Keď už som spomínala ten nugát, tak ten je úžasný, cítiť v ňom jemné kúsky lieskovcov 😍 Myslím, že u nás pokojne môže nahradiť klasickú nutelu a podobné nátierky. A čo je hlavné, neobsahuje žiaden palmový olej. 

    Palacinky milujú asi všetci, tak sme si také zdravšie pripravili aj my 😊 

    Recept na palacinky pozná asi každý a keďže ja ich robím od oka, presný ani neviem. Akurát spomeniem, že ja som namiesto bielej múky použila špaldovú. Do cesta pridávam k mlieku aj minerálku, cesto nechám postať aspoň 20 min v chladničke a pečiem na suchej panvici, olej používam len na prvú palacinku. A ako vidíte, Emmke nugát chutil aj samostatne, aj keď je o dosť horkejší ako bežné detské čokoládové nátierky. 

    Mňa tieto dve produkty oslovili veľmi a ešte keď vidím, že chutia aj mojim deťom, tak o to viac.  

    Na záver musím pochváliť aj balenie granoly. Pri iných cereáliach som bola zvyknutá, že sa všetko stále roztrhlo, ale toto uzapínanie je skvelé, a tak je vhodná aj na cesty. My už máme doma aj granolu s jahodami, kokosom a mandľami, ako aj kešu krém s kokosom, samozrejme od Powerlogy. Takže táto značka pre nás zďaleka nekončí ani po testovaní 😊  

    Ďakujeme ❤️ 

    Prajem Vám pekný deň 😊