vika0308
1. aug 2020
113 

Powerlogy zdravé a funkčné potraviny.

Ahojte ❣️

Som veľmi rada, že som mala s rodinkou možnosť testovať výrobky od powerlogy 😊 Keďže zdravá strava nám nie je cudzia, tak som sa na testovanie veľmi tešila. 

Už po otvorení balíka mali deti žiarivé očká 😍 Ako prvé sme testovali granolu. Klasika, zaliata s mliekom na raňajky. No musím povedať, že som zostala veľmi milo prekvapená, keď som videla to mega veľké množstvo čučoriedok, čo sa u cereálií len tak nevidí. Vanesska miluje čučoriedky, tak táto granola sa stala jej obľúbenou a vôbec jej nevadilo, že je menej sladká ako ostatné cereálie, na ktoré bola zvyknutá 😊 

Čo sa ešte raňajok týka, ja mám najradšej kaše 😍 Ovsené, pohánkove, akékoľvek. Najradšej ich mám s čerstvým alebo mrazeným ovocím. Sušené ovocie nekupujem, keďže obsahuje neskutočne množstvo cukru. Ale čo tak mrazom sušené ovocie? Presne také sa nachádza v granole od Powerlogy. Tak som spravila kaše pre seba s granolou a pre deti s mrazeným ovocím. 

🍌 BANÁNOVÁ OVSENÁ KAŠA 🍌 

Potrebujeme:  

50 g ovsených vločiek   

200 ml mlieka 

1 banán 

Ja kašu nesladím, ale môžete pridať trochu trstinového cukru alebo iného sladidla. 

Vločky nasypeme do hrnca, zalejeme mliekom a privedieme k varu. Pridáme roztlačený banán a varíme, kým kaša nezhustne. Ak chcete krémovoú kašu, môžete ju mixnúť ponorným mixérom tak ako ja. Kašu dáme do misky a na vrch dáme už to, čo máme radi, tentokrát to bola pre mňa granola plus nugát, ktorým som kašu preliala, a tým si ju aj trochu dosladila 😊 Deti mali mrazené ovocie s nugátom. 

Keď už som spomínala ten nugát, tak ten je úžasný, cítiť v ňom jemné kúsky lieskovcov 😍 Myslím, že u nás pokojne môže nahradiť klasickú nutelu a podobné nátierky. A čo je hlavné, neobsahuje žiaden palmový olej. 

Palacinky milujú asi všetci, tak sme si také zdravšie pripravili aj my 😊 

Recept na palacinky pozná asi každý a keďže ja ich robím od oka, presný ani neviem. Akurát spomeniem, že ja som namiesto bielej múky použila špaldovú. Do cesta pridávam k mlieku aj minerálku, cesto nechám postať aspoň 20 min v chladničke a pečiem na suchej panvici, olej používam len na prvú palacinku. A ako vidíte, Emmke nugát chutil aj samostatne, aj keď je o dosť horkejší ako bežné detské čokoládové nátierky. 

Mňa tieto dve produkty oslovili veľmi a ešte keď vidím, že chutia aj mojim deťom, tak o to viac.  

Na záver musím pochváliť aj balenie granoly. Pri iných cereáliach som bola zvyknutá, že sa všetko stále roztrhlo, ale toto uzapínanie je skvelé, a tak je vhodná aj na cesty. My už máme doma aj granolu s jahodami, kokosom a mandľami, ako aj kešu krém s kokosom, samozrejme od Powerlogy. Takže táto značka pre nás zďaleka nekončí ani po testovaní 😊  

Ďakujeme ❤️ 

Prajem Vám pekný deň 😊 

#test_powerlogy3 #recenzia 

Začni písať komentár...

Odošli