Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ahojte. Je tu niekto so skúsenosťou klinickej hypnózy?

    Ženičky, ktoré máte skúsenosti s extrakciou zubov v narkóze, poraďte kde najlepšie v Žilinskom kraji, koľko ste za to platili, koľko zubov naraz ťahali a ako to je s bolesťou po zobudení. Ďakujem.

    Žienky, idem sa opýtať. Nestalo sa vám v bazári, že sa vám začali duplikovať položky? Jeden inzerát mi vymazali, lebo som ho tam mala dvakrát, hoci som si nebola vedomá, že by som ho tam dvakrát dávala a teraz som si to všimla pri inej niektorých iných položkách. Nezaznamenali ste niektorá tento problém?

    Zdravím žienky. Chcem sa spýtať, mohla by ísť pod šaty aj tutu sukňa? Myslím taká obyčajná bez tej mašličky v páse. Aby to trochu "nafúklo" sukňovu časť šiat. Alebo radšej klasickú tylovu spodničku?

    Ahojte žienky. Chcem sa spýtať, teda skôr potrebujem radu. Kmotra zháňa jednu knihu. Vydanie je tuším z roku 2011. Volá sa "Chlapci padli z višne a dievčatá z jahody". Je to detská kniha. Nikde ju nemôžem nájsť. Neviete mi poradiť, kde ešte pozrieť? Skúšala som, či nie je na stiahnutie, Martinus ani Panta Rhei ju samozrejme už dávno nemajú v ponuke. Antikvariát čo som pozerala na nete ju tiež neponúka. Budem vďačná za každú radu.

    Maminky potrebujem poradiť. Uvažujem nad kúpou súrodeneckého kočíku (staršia ide do škôlky, ktorú máme dosť ďaleko a do kopca a navyše je to šidlo). Máme 10 mesačné bábo. Poradíte aký kočík? Vedľa seba či za sebou sedačky? Hľadám niečo s nafukovacími kolieskami - tie malé moderné mi absolútne nevyhovujú. Ďakujem za každú radu.

    Ahojte, žienky, tie čo sa rozumiete kávovarom, poradíte aký? Chcem manželovi kúpiť k narodeninám. My sa perfektne v tejto téme k sebe hodíme - ja o tom neviem nič a on je v tom zbehlý :D podarilo sa mi z neho vytiahnuť, že delonghi nechce, takže uvažujem nad krups. Niečo som si o kávovaroch už popozerala, ale dnes ma zaskočilo pri jednom, že má metalický mlynček. Nepodarilo sa mi akosi nájsť, čo to je. Ja viem, že sú mlynčeky oceľové a keramické.

    Žienky prosím vás, je tu niekto, kto rozumie snom? Prípadne ich vie vyložiť? Ďakujem

    Žienky - mamičky, ktoré ste v poslednej dobe žiadali o príspevok pri narodení dieťaťa. Vypisovali ste v tej žiadosti aj či vlastníte dom alebo byt? Zaujímalo by ma na čo to komu je.

    zuzu1122
    Správa bola zmenená    13. dec 2020    

    Ahojte žienky. Prosím vás čo je toto za látku? Lustrovala som na nete ale nenašla som. Z jednej strany je ako keby flis a z druhej koženka alebo niečo také.

    (3 fotky)

    Ahojte žienky, idem sa spýtať. Včera som tu reagovala na jednu správu. Autorka mi odpísala, čo sa mi zobrazilo aj v upozorneniach, ale keď na to kliknem tak mi vyhodí prihlásenie, pričom prihlásená som. Čím to je? Môže to byť napríklad ak autorka príspevok zmazala? Toto isté mi urobí aj keď kliknem na jej meno.

    Na pobavenie 😂😉

    Žienky, neviete ako teraz púšťajú z nemocnice tie čo ste po cisárskych? Normálne by to malo byť 4x24 hodín. Len mne bolo povedané, že po troch dňoch by ma mali pustiť. Tak teraz neviem.

    Tak rozmýšľam, kde udělali soudruzi z NDR chybu? 😂😂😂

    Ahojte, prosím vás viete mi niekto poradiť nejakého animátora, šaša alebo kúzelníka na detskú oslavu? Žilina okolie ( prípadne Dolný Kubín, Ružomberok, Martin, Považská, Púchov... ) Ďakujem 🙂

    Ahojte. Žienky, chcem sa spýtať. Keď niekto robí na 9 hodinový pracovný čas (v zmluve je 8 hodinový a ostatok ide vo forme nadčasov)ale s nulovými nadčasmi na konci mesiaca, pretože nadriadený rozvrhne smeny tak aby neboli nadčasy (keď je mesiac s 22 pracovnými dňami, oni robia 20) tak ako to vychádza s dovolenkou? Má týždeň, kedy má robiť 4 dni a vedúci mu ale zoberie 5 dní dovolenky. Podľa mňa na to nemá nárok, pretože dovolenka pripadá na dni, kedy má reálne naplánovanú smenu. On sa ohrádza tým, že majú 9 hodinový čas ale to by sa mohol ohrádzať vtedy, keby tak mal v zmluve a neupravoval by smeny aby nezostávali nadčasy. Viem, že pri 12 hodinovom pracovnom čase sa to upravuje, ale tu si nie som celkom istá, že vedúci udeľuje dovolenku v súlade so zákonom. Už to za ním boli riešiť takmer všetci podriadení a každého odpoklonkoval doslova a všetci sú z toho barani, lebo nikto nerozumie ako to ráta. Ide o to, že oni si nesmú prenášať dovolenku do nového roku a mám dojem, že takto im chce vybúchať proti ich vôli čo najviac dovolenky. Obrátila by som sa na právnu poradňu ale právnik má dovolenku. Ďakujem za odpoveď.

    Ahojte, prosím o radu. Kupovala som na bazári šaty - pani písala, že sú nové, nenosené. Zrealizovala som platbu ešte v sobotu, v pondelok som posielala doklad o úhrade. Pani napísala, že na druhý deň šaty pošle. Je to druhá trieda, takže doručenie je D+2 čiže dnes mali prísť, ale neprišli. Čo ma zarazilo je, že inzerát zmazaný v deň, keď mi napísala, že šaty odošle na druhý deň a dnes som pozerala do jej inzerátov a šaty sú tam presne tie isté ale už nie za 11 ale za 9 eur. Pani som písala internú poštu, keďže do zmazaného inzerátu sa nedá písať. Ak šaty zajtra neprídu, kam sa obrátiť? Na adminov? Toto sa mi ešte nestalo.

    Ľudkovia, povedzte mi, prosím, či už ja som blbá, alebo je celý tento systém na dve veci. Doobeda som tu dala príspevok o mojej kolegyni, ktorej sa stalo to najhoršie, čo sa žene môže stať. Napriek bezproblémovému tehotenstvu a testom, ktoré mala všetky v poriadku sa jej narodilo zavinením lekárov postihnuté dievčatko. Včera bola v siedmom nebi. Tak som teda napísala príspevok a poprosila ženičky, aby to pozdieľali, prípadne kto môže aby prispel finančnou čiastkou. Behom chvíľky mi označilo niekoľko ženičiek, že sa im príspevok páči avšak neubehla ani hodina a prispevok mi zablokovali. Ako dôvod uviedli, že sa jedná o inzerciu. Ale akú inzerciu?! Veď ja nič neponúkam, nepredávam, nehľadám, nedarujem... A navyše, vraj niektorých užívateľov zaťažuje ba vraj obťažuje. Obratom som písala na admina, žiaľ, doteraz som sa nedočkala odpovede. Hlavná vec, že blokovanie prebehlo rýchlosťou blesku. Denno denne tu píše xy žien správy, ktoré nemajú absolútne žiadnu výpovednú hodnotu, sú tu ženy, ktoré majú pasiu v urážaní a provokovaní a kým tie upozornia prípadne zablokujú napriek nahláseniu, tak to trvá niekedy aj niekoľko dní a ja som nechcela nič iné, len pomôcť. Veď keď takúto správu označím, uvidia to ženičky, ktoré mám v priateľoch a tie keď to označia, tak to uvidia zasa ich priateľky. Išla som teda na bazár, ale nenašla som tam žiadnu kategóriu, kde by som to mohla dať. Alebo založím novú pod názvom ľudské nešťastie? Koľko žien je takých, čo si potrebujú len oddýchnuť a odreagovať sa a keď nemajú ako pomôcť, tak aspoň zdieľajú. Koľko je takých čo sa len tak pozrie do bazáru, že čo je tam nové? Tento postoj od tímu MK považujem za naozaj neľudský ☹