nugat
    26. máj 2017    Čítané 3412x

    Nakupovať a šetriť? Viem, ako na to!

    Verejne prehlasujem, že som nákupná maniačka. No musím povedať, že nenakupujem bezhlavo, každý krok si dobre premyslím, vykalkulujem a zhodnotím kritickou otázkou: „Oplatí sa mi to?“ Taktiež rada nakupujem darčeky, milé drobnosti a radosti pre svojich blízkych.

    Momentálne riešim nákup pre seba aj pre druhých, pretože sesternica Dáša bude robiť pre svoje dcéry Laurušku a Sabinku a ich kamarátov veľkú oslavu MDD. Takže budem potrebovať šaty, darček a niečo sladké. Nákupný zoznam napísaný, obchody a e-shopy presliedené, no rada by som aj ušetrila.

    Keď som sa dozvedela, že cez cashback portál Tipli.sk môžem nakupovať vo svojich obľúbených e-shopoch tak, že mi z každého nákupu vrátia percentá, a tak v konečnom dôsledku ušetrím, som sa veľmi potešila. To znie fér. To znie dobre.

    Šaty nakupujem väčšinou na ZOOT-e, preto som sa veľmi potešila, že Tipli.sk mi vie z nákupu #niecohopreseba ušetriť 1,2% za každý nákup. Šaty som si jednoducho vybrala, do dvoch dní sa mi vrátili percentá na Tipli účet a vo výdajni radosti ich vyzdvihla.  

    Navyše, k úplne prvému nákupu je možné získať kupón 5 Euro ako odmenu. Stačí kliknúť na ktorýkoľvek odkaz v tomto článku 🙂

    Budem už len dúfať, že nám vyjde počasie. Čo poviete, dobre som vybrala?

    Mimochodom som si pri tomto nákupe všimla, že Tipli.sk poskytuje aj šikovné zľavové kupóny, napríklad takýto:

    Lauruška so Sabinkou milujú čokoládu, tak som sa rozhodla im upiecť vynikajúce brownie, ktoré do oslavy párkrát vyskúšam pripraviť. Pár drobností, ktoré mi doma chýbali, som kúpila cestou z výdajne radosti v Tescome, no zabudla som na plech, pretože dobré brownie musí byť v plechu správnej veľkosti. Až mi srdce poskočilo, že aj pri nákupe z Tescomy, mi vie služba Tipli vrátiť až 4,8%. 

    Tak to už áno, plech som rýchlo objednala a už sa ho neviem dočkať.

    Čo sa darčeka týka, váham medzi náučnými hračkami a drevenými hračkami, 6% späť s Tipli.sk pri nákupe z Hračkárik.sk sa mi zdá viac ako slušná ponuka a decká sa určite potešia.

    Už viem ako na to, a preto väčšina mojich odpovedí na otázku, či sa mi nakupovanie oplatí, znie: „ Áno.“ Takto môžem nakupovať vo svojich obľúbených obchodoch ako Notino, Baťa, hej.sk, Tchibo alebo Babičkina záhradka. Široká je aj ponuka obchodov s detským sortimentom, ako Hračkárik alebo Beťárik a ušetrím tak  až 33% pri nákupoch na internete.

    Oh... a viete čo? 1.6, keď už bude Den detí, tak im budete môcť nakupovať darčeky so zľavou až 25%... No nechoď na Tipli.sk...

    -------

    Tento článok vyšiel s podporou Tipli.sk.