petranagy
    23. feb 2022    Čítané 62x

    Dôverujem sile prírody-testovanie produktov z dm

    Dôverujem sile prírody  

    S málom sa lepšie žije a ten, kto to užívať vie, šťastne môže si žiť, a tak to príroda chcela.“ 

    Dostala som príležitosť testovať prírodne produkty od značky dm, za čo ďakujem.  

    Moja babka verila v silu prírode. Vždy chodila a zbierala rôzne bylinky ktoré sušila. Robila z nich rôzne masticky, čaje, nápoje. Mala vždy krásne dlhé vlasy a viete, čo používala? Nekupovala si nikdy žiadne šampóny v drogérii, ale išla do prírody a nazbierala si žihľavu, púpavu, mätu, … 

    Produkty, ktoré sme dostali, sme testovali celá rodina. 

    Poďme teda k produktom, ktoré som mala možnosť testovať. 🙂 

    alverde Baby detský ošetrujúci krém: 

    Som s ním veľmi, veľmi spokojná. 🙂 Produkt ma prekvapil, ale v dobrom - príjemná jemná vôňa. 🙂 Konzistencia tiež za 1. Vhodný nielen pre deti, ale aj pre dospelých, a čo je super, je to Bio.

    - príjemná jemná vôňa
    - vhodný na telo aj tvár
    - vhodný pre dospelých
    - cenovo dostupný

    alverde detská umývacia emulzia a šampón

    Pri tomto produkte mi vadilo, že slabšie pení. Inak mu nemám čo iné vyčítať. Príjemná vôňa nechtíka. Konzistencia je za mňa ok. 

    A veľkým plusom je, že pokožka ostáva stále rovnaká, nie je vysušená.

    - príjemná vôňa
    - nevysúša pokožku
    - konzistencia
    - bio produkt

    Jediný mínus dávam tomuto produktu len za to, že slabo pení. Ale samozrejme, každému vyhovuje niečo iné. 🙂 

    Ústna voda Pro Climate alverede s bio medovkou:

    Každá tehotná mamička sa poteší takémuto produktu. Keďže si dávam pozor a dôkladnejšie si vyberám ústnu vodu, táto ma milo prekvapila. Už len preto, že neobsahuje alkohol, ale dokonca obsahuje zinok a je ešte aj bio produkt. Príjemná chuť mäty. Cena je výborná. Chválim tento produkt.

    - Cena    
    - Balenie
    - Chuť
    - Vôňa
    - Vhodná pre tehotné
    - Bez alkoholu
    - Bio

    Ošetrujúci sprchovací gél alverde s bio mätou a bio bergamotom

    Citrusová vôňa, ktorá ťa hneď dostane.

    Neodolateľná citrusová vôňa, ktorá si ma hneď získala. Krásne hydratuje pokožku aj moje tehotenské bruško. Za mňa veľká spokojnosť. Moja pokožka je v zime suchšia, ale každodenné používanie sprchovacieho gélu alverde podporuje hydratáciu pokožky. Zaujala ma aj cena, je veľmi prijateľná. Dokúpim si zásobu.

    - ošetrujúci sprchovací gél
    - rastlinné tenzidy
    - podporuje hydratáciu pokožky
    - vegan
    - cena
    - príjemná citrusova vôňa

    alverde balzam na pery

    Moja skúsenosť je výborná a som nadmieru spokojná s týmto balzamom na popraskané pery, ktorými trpím každú zimu. Nechtíková vôňa je krásna a jemná. Pery som po dlhšom používaní mala opäť také, aké majú byť. Za mňa jednoznačne ÁNO.

    Tekuté mydlo na ruky alverde levanduľa a slez

    Za mna topka a krásna vôňa mydla. Alverde levanduľa je presne to, čo každá hľadá. Moja dcérka si umyje ruky s alverde a stále si ich ovoniava. 👌🏻 Za mňa jednoznačne super voľba. Môžem len odporučiť. 🥰

    Nechtíkový krém proti zapareninám babylove sensitive

    Po x kupovaných a vyskúšaných krémoch na zapareniny má odo mňa tento produkt 10 bodov. Momentálne máme obdobie, kedy malej idú zúbky a má nonstop červený zadoček. Nechtikový krém proti zaparenám splnil všetko, čo mal, aj moje očakávania. Som s ním veľmi spokojná a budem sa k nemu rada vracať. Cena zodpovedá kvalite produktu. Krém je hustejší a trošku ťažšie sa rozotiera, ale inak nemám čo iné vyčítať. Príjemná vôňa.

    - Praktické balenie
    - Obsah zinku, panthenolu a bio nechtíka
    - Cena
    - Príjemná vôňa
    - Ťažšie rozotieranie

    Vlhčené olejové utierky babylove

    Moja dcéra je alergická na väčšinu vlhčených obrúskov, tieto jej problém nerobia. Zo začiatku som sa obávala, ale keď som si prečítala zloženie, milo ma to prekvapilo. Utierky obsahujú mandľovými olej, slnečnicový olej a dokonca aj extrakt zo šalvie. 

    Z balenia sa vyťahuje utierka pomerne jednoducho, ale je veľmi jednoduché ju aj napriek opatrnosti natrhnúť. 

    Veľkému jednoduchému baleniu nemám veľmi čo vytknúť. Otvor je zakrytý nálepkou odklápanou zo strany a je dostatočne veľký. 

    - Veľké plus je aj veľké balenie.
    - Cena
    - Bez obsahu alkoholu
    - Príjemná vôňa
    - Mandľový olej a extrakt zo šalvie

    Textilná pleťová maska Hanf Balea

    Každá z nás si zaslúži oddych a relax. Každá jedna tvár potrebuje wellness od všetkého. Maska má za mňa 100 bodov. Príjemne ma prekvapila a už sa teším na ďalšiu. Tvár aj v tomto tehotenskom období mám zmiešanú, miestami aj zapálenú, maska splnila všetky moje očakávania. Hebký pocit na nezaplatenie.

    - Ľahká nanášateľnosť
    - Príjemný pocit/jemnosť tváre
    - Sviežosť
    - Hydratácia
    - Konzistencia
    - Cena

    Mivolis bylinno-koreninový čaj Golden Kurkuma

    Ako sa hovorí, čaj o 12-tej si kľudne môže dopriať každý. Keďže som alergická na škoricu, tak som čaj spoznávalia len nosom. Zaujímavá vôňa, no kombinácia chutí u mňa nevyhrala. 

    Návšteve ale čajík chutil, či už bol osladený alebo nie.

    - bylinno-koreninová čajová zmes
    - obsah balenia: 25 nálevových vrecúšok
    - doba lúhovania: 5-10 minút

    Mínus tomuto produktu dávam za:
    - kombinácia aromatickej kurkumy, zázvoru a škorice

    Na záver niečo o produktoch. 🙂 

    Široký sortiment produktov

    Produkty alverde NATURKOSMETIK sú v ponuke dm Rakúsko už od roku 1995. Táto značka prírodnej kozmetiky pritom stavia na svojom širokom sortimente: zahŕňa pestrý svet dekoratívnej kozmetiky doplnený o produkty z oblasti starostlivosti a čistenia tváre, zubnej hygieny, starostlivosti o vlasy a vlasového stajlingu, čistenia a starostlivosti o telo, ochrany a starostlivosti pred slnečným žiarením, produktov pre malé deti a špeciálneho pánskeho radu a radu Ultra Sensitiv pre citlivú pleť.

    #recenzie_dm_bylinky

    misinka0611
    20. feb 2022    Čítané 110x

    Sila bylín u nás doma 🏠

    V uplynulých týždňoch som vďaka dm drogérií s Modrému Koníku mala možnosť testovať voňavý balíček produktov v ktorých hlavnou zložkou boli bylinky rôzneho typu a vône.

    Nebudem klamať, našla som medzi produktami aj svojich favoritov ktorí má natoľko očarili, že si ich plánujem zaobstarať znova. Ktoré produkty to sú sa dozviete na konci článku.

    BABY detský ošetrujúci krém alverde: Tento detský krém som mala možnosť skúšať prvýkrát. Dcérka má normálnu pokožku so suchými miestami. Krémom som dcérku natierala vždy po kúpeli. Krém sa ľahko rozotieral, nezanechával mastný film na pokožke, ľahko a rýchlo sa vstrebal. Vďaka týmto vlastnostiam nezamastil a neznehodnotil pyžamko. Vôňa krému mi neprekážala, práve naopak aj napriek tomu že bola intenzívnejšia na akú som zvyknutá. Krém nespôsobil nepríjemné pocity, svrbenie a čo je hlavné, žiadne začervenanie alebo alergickú reakciu. Cena je priaznivá 2,95 € za 100 ml.

    Detská umývacia emulzia a šampón s nechtíkom alverde: Ako už názov napovedá tento produkt je 2v1 takže viete ním umyť nielen pokožku dieťatka, ale aj vlásky čo je aspoň pre mňa nielen praktické, ale šetríte aj množstvo produktov v domácnosti a plastov. Táto umývacia emulzia a šampón má príjemnú vôňu nechtíka a je veľmi jemná pri umývaní dieťatka. Čo ma prekvapilo, bola konzistencia ktorá bola hustá až gélovitá čo hodnotím pozitívne keďže stačí minimálne množstvo produktu na umytie. Emulzia nevysušovala ani nespôsobila iné nepríjemnosti na detskej pokožke. Cena 2,95 € za 250 ml.

    Ústna voda PRO CLIMATE s bio medovkou: Ako veľký fanúšik ústnych vôd som bola rada za testovanie tejto ústnej vody. Jej vôňa mi pripomínala klasické žuvačky pre svieži dych. V porovnaní s konkurenčnou veľmi známou značkou ústnych vôd je menej štiplavá čo môže budiť dojem že je slabo účinná. Ústna voda je z rady PRO CLIMATE ktorá je neutrálna k životnému prostrediu, je bez alkoholu. Balenie je až 500ml. za 3,45 € takže pomer cena a množstvo jednoznačne palec hore.

    Balzam na pery alverde s bio nechtíkom lekárskym: Balzam na pery má za úlohu intenzívne ochrániť popraskané pery a zároveň ich chrániť pred vysušením. Balzam má veľmi pekný a príjemný obal ktorý je vďaka farbe neprehladnuteľný a tým pádom sa ľahšie nájde v kabelke alebo v taške. Má slušnú výdrž, nelepí, nezanecháva nepríjemný pocit na perách, neštípe. Malým mínusom u mňa bola horšia rozotierateľnosť. Cena tohto balzamu je 1,35 €. 

    Tekuté mydlo na ruky alverde levanduľa a slez: Ako prvé ma očarila krásna levandulová vôňa tohto mydla bola príjemná a prírodná, vôbec nie umelá. Mydlo ruky jemne umylo, prevoňalo a nevysušilo. Balenie je praktické s pumpičku ktorá sa ľahko stláčala, nezasekávala. Dm drogéria uviedla do predaja aj novinku a to náhradnú náplň. Mydlo má certifikát nature a šetrné zloženie. Za vyskúšanie určite stojí. Cena 1,95 € za 300 ml.

    Nechtíkový krém proti zapareninám babylove sensitive: Ako veľké pozitívum tohto krému vidím kombináciu bio nechtíka, panthenolu a zinku. Nechtík pokožku ošetruje, panthenol ju ukľudní a zinok vysuší. Všetky tieto tri veci sú podľa mňa dôležité a žiadúce pri boji so zaparenou pokožkou dieťaťa alebo pri prevencii zaparenín v plienkovej oblasti. Krém má praktické balenie a otváranie, keďže ho viete otvoriť jednou rukou, zatiaľ čo tou druhou istíte dieťatko. Konzistencia je tuhá a ťažšie sa rozotiera čo niekomu môže prekážať no ja v tom vidím pozitívum, keďže tuhšie krémy sa hneď nevstrebú a na pokožke vydržia dlhšie čo je v plienkovej oblasti žiadúce. Vôňa je jemná a slabá. Počas používania krému sme nebojovali so zapareninami takže na základe tohto si myslím že splnil to, čo sľuboval a svoju úlohu splnil. Cena je veľmi dobrá, 1,85 € za 75 ml. 

    Vlhčené olejové utierky babylove: Som veľkým fanúšikom babylove vlhčených utierok sensitive a preto pred začiatkom testovania olejových utierok som mala rozpačité pocity. Tieto obrúsky majú veľmi príjemnú a peknú mandlovú vôňu. Oceňujem veľké až 80kusové balenie. Na pokožke síce zanechali mastný film alebo bol veľmi jemný a nedošlo k zamasteniu vecí. Lepiaca  časť je dostatočne veľká a spoľahlivo lepila po celý čas používania olejových obrúskov. Celkovo mi ich používanie neprekážalo, ale nepresvedčili ma natoľko aby som ich začala kupovať namiesto mojich obľúbených vlhčených obrúskov Babylove sensitive. Cena 1,95 € za 80 ks. 

    Textilná pleťová maska Hanf Balea: Táto pleťová maska ma hneď očarila. Pleťové masky často nepoužívam, skôr výnimočne. Túto pleťovú masku som mala možnosť vyskúšať prvýkrát. Je vhodná pre všetky typy pleti. Maska obsahuje až 70 % konopných vlákien, vôňa bola príjemná takže na tvári neprekážala. Maska sa netrhala, držala tvar a bola dostatočne „nasiaknutá “. Po jej použití sa prebytočné množstvo produktu rýchlo a ľahko vmasírovalo do pokožky. Pleť zostala na pocit príjemne jemná, zrelaxovaná a zhydratovaná. Na pleti neostal lepivý pocit. Balenie sa mi horšie otváralo, takže som si na pomoc musela zobrať nožničky. Cena 1,55 € za 1 ks.

    Bylinno - koreninový čaj Golden Kurkuma: Niesom veľkým fanúšikov koreninových ani bylinných čajov, obľubujem skôr ovocné. Čaj ma neočaril ale ani nesklamal. Čaj neštípe, nieje veľmi aromatický a silný. Obsahuje zázvor, takže je vhodný pri chorobe. Ja som ho robila s trstinový cukrom no neurobíte chybu keď si ho pripravíte s medom, alebo s citrónom. Čo oceňujem je balenie, keďže vrecúška sú balené samostatne a na každom čaji je vyznačená dom lúhovania. Pomer cena a množstvo je podľa mňa super. Cena čaju je 1,45n€ za 25 vrecúšok.

    Sprchový gél alverde bio mäta a bio bergamot: Tento sprchový gél má osviežujúcu vôňu po mäte. Pre mňa je to ideálny sprchový gél na leto, keďže vás v sprche osvieži a zhydratuje keďže obsahuje glycerín. Obal je 100 % recyklovateľný a je vegan. Po osprchovaní som necítila pnutie pokožky ani suchý pocit, tiež dobre pení. Je bez syntetivkých látok a má certifikát nature. Určite sa k nemu v lete vrátim. 

    Medzi produktami som si našla svojich favoritov a to, alverde detský krém spolu s umývacou emulziou alverde. Očarila ma aj maska od Balea a určite nesmiem zabudnúť ani na babylove krém proti zapareninám. V lete sa určite vrátim k osviežujúcemu gély alverde. 

    #recenzie_dm_bylinky

    tincek12
    20. feb 2022    Čítané 63x

    Ako som objavila silu prírody

                               ,, Lekár lieči, príroda uzdravuje." 

                                                                   Latinské príslovie

    Pamätám si, že ako dieťa som so svojou prababkou chodila na lúky plné kvetov a byliniek. Každá z nás mala svoj košíček, do ktorého sme si vždy nazbierali plno vitamínov. A tiež mala voňavé záhony liečivých byliniek aj v záhrade. Moja prababka mala doma vždy ručne vyzbierané bylinky, ktoré usušila a z viacerých nám robievala čaj, prípadne obklady na rany. Dokonca mala „liek" aj na moje boľavé srdiečko z prvej lásky. ❤ Pamätám si ako nás - svoje pravnúčatá, učila rozlišovať bylinky, kvietky a učila nás, ktoré kedy môžeme použiť a načo nám pomôžu. Dnešná doba je skôr iná, lieky nájdeme v lekárni, dokonca je vždy na výber niekoľkých druhov a tie domáce prírodné liečivá sú v pozadí celého liečenia daného problému. Teraz, keď som mama, snažím sa robiť pre svoju rodinu všetko, čo je v mojich silách, aby boli zdraví, mali energiu, dobrý spánok i dobrú náladu. Ja sama mám odmalička kožný problém, ktorý pretrváva doteraz a mnohé bylinky mi pomáhajú zvládať svrbenie, škrábanie a udržovať pokožku hydratovanú.

    Keď som si všimla, že Koník dáva možnosť testovať prírodné produkty z mojej najlepšej kamošky dm-ky, neváhala som skúsiť šťastie a prihlásila som sa. Rada objavujem a skúšam nové produkty, a hľadám si také rodinné poklady v kozmetike. A tieto prírodné,  sú eňo-ňuňo. A veruže balíček bol pestrý. Niektoré sme poznali a niektoré sme spoznali. 

    • Ja osobne začnem Tekutým mydlom na ruky levanduľou a slezom, 300 ml: Veľmi ma prekvapila vôňa, ktorá bola príjemná a cítila som ju z rúk dlho. Konzistencia je gélová, ktorá jemne napení. Ruky mi nevysušovalo, nedráždilo a moje ruky boli jemne. Počas testovania som si umývala ruky oveľa viac ako som potrebovala, a to len kvôli vôni. Levanduľa lekárska je často používaná v relaxačných produktoch, pôsobí na psychiku človeka a upokojuje pokožku.
    • Pokračovala by som textilnou a pleťovou maskou Hanf, ktorá je určená na hydratáciu pleti. Obsahuje semienka konope a kyselinu hyalurónovú, čo je v modernej kozmetika silná dvojka. Túto masku som použila prvýkrát počas tohto testovania, a musím úprimne povedať, že som z nej nadšená. Textilná maska dobre držala na tvári, po použití som nemala podráždenú pleť, dokonca som z obalu ešte vedela povytierať dosť masky. A to ma veľmi prekvapilo, pretože moje skúsenosti s inými značkami masiek boli vždy skôr zlé, pretože masky boli skôr suché. Čo pri tejto vôbec neplatí.
    • Ústna voda Pro Climate s bio medovkou, 500 ml: Ja aj môj budúci manžel zaraďujeme ústnu vodu ku každodennej zubnej starostlivosti. Túto ústnu vodu sme vyskúšali takmer hneď, ako bola pridaná medzi produkty v predajniach dm a my sme si ju všimli zaradenú medzi Naturkosmetik. Vyhovuje nám, že je bez alkoholu, má príjemnú vôňu a sviežu chuť. 
    • Ošetrujúci sprchovací gél s bio mätou a bio bergamotom, 250 ml: Najprv som váhala či tento produkt vyskúšam osobne, pretože mám atopicky ekzém, veľmi citlivú a suchú pokožku a prevažne u nás doma kupujeme bezparfumované produkty. Ale mám testovať,tak budem testovať. Vôňa sprchového gélu je príjemná, aj keď na mňa dosť silná. Napriek váhaniu ma aj tento produkt nesklamal. Nepodráždil mi pokožku, nevysušil. Dokonca môžem prezdradiť, že som ho počas testovania produktov celý minula. Ja osobne si ho nekúpim, ale kto má rád citrusové vône, tak jemu ho vrelo odporúčam.
    • Balzam na pery s bio nechtíkom lekárskym: Balzam na pery je pre mňa vec, ktorú mám snáď vždy v taške. Či je zima a či leto,balzam na pery je so mnou. Moje pery boli jemne, hebké i voňavé. Rada zaradím do nášho nákupného zoznamu v dm aj 
    • Detský ošetrujúci krém s nechtíkom, 100 ml a Detská umývacia emulzia a šampón s nechtíkom, 250 ml: Skôr ako som kozmetiku vyskúšala na synovi ,skúsila som ju použiť ja viackrát. Keďže sa žiadna reakcia nevyskytla, zaradila som túto kozmetiku do dennej rutiny synovi. Jeho pokožka bola po použití voňavá, hebká a vlásky mal hebkučke. Som rada, že moja aj jeho pokožka bola bez reakcie. Páči sa mi, že je kozmetika bez parabénov, bez syntetických vonných a farbiacich látok. Krém aj emulzia obsahuje BIO nechtík a BIO mandľový olej. Dokonca krém je vhodný aj na telo aj na tvár. 
    • Bylinno-koreninový čaj Golden Kurkuma, 50 g: Ja osobne moc čajov nevypijem  a preto som sa rozhodla do tohto testovania časy zapojiť takmer celú rodinu. Za mňa bol čajík vynikajúci,voňavý a príjemne ma zohrial.  Taktiež aj moja babka i mama si tento čajík pochvaľovali za tepla i studena. Veľmi radi kupujeme mnohé druhy čajov z Dm domov a veľakrát ich nakupujem ako časť darčekov pre blízkych. Takže mňa tento čajík v testovacom balíčku veľmi potešil.
    • Detský krém proti zapareninám s nechtíkom, 75 ml: Ja osobne pri prebalovaní syna už od jeho narodenia využívam čistú vodu a plienky. Som zástancom, že pokiaľ netreba ,nič navyše nadávam. Keďže radi cestujeme využívame aj vlhčené obrúsky aj krém proti zapareninám.  Neodmysliteľnou súčasťou našej prebaľovacej tašky je aj krém na zapareniny Babylove z Dm , a preto ma potešila možnosť vyskúšať tento Alverde s nechtíkom. Je jemný,jemne vonia , dobre sa rozotiera a je určený aj pre citlivú pokožku. Veľké plus za mňa je ,že tiež neobsahuje syntetické látky,  pokožku nedráždi a obsahuje Bio mandľový olej a Bio nechtík. 
    • No a nakoniec som zaradila Vlhčené olejové utierky, 80 ks pretože naše testovanie týchto obrúskov bolo krátke. Od narodenia syna využívame vlhčené obrúsky s 99 % vody, ktoré sú naozaj fantastické. No ale poďme k týmto. Ako pozitívne by som určite určila, že sú jemne, jemne voňajú a ľahko sa vyberajú z obalu. A ako negatívne beriem to, že sú na môj vkus moc mastné, ruky po nich som mala problém dobre umyť, taktiež sa s nimi pri prebalovaní nedá zadoček poriadne umyť pri veľkej potrebe. Takže z celého testovacieho balíčka ma tieto vlhčené obrúsky potešili najmenej. 

    Verím, že môj článok o testovaní produktov s úžasnými bylinkami niektorej mamičke pomôže. Ďakujem úžasnému tímu Modrého koníka a mojej kamoške dm-ke za možnosť testovať tieto produkty, medzi ktorými sme si vybrali veci, ktoré určite nájdu miesto v našej kúpeľni.

    #recenzie_dm_bylinky

    konik_testuje
    17. jan 2022    Čítané 3703x

    Skúsenosti s balíčkom produktov s obsahom bylín od dm drogerie markt

    Naše staré mamy hľadali pomoc v prírode. Liečivá sila bylín je známa od nepamäti a znalosti o ich výnimočných účinkoch na zdravie, ale aj pohodu, si odovzdávame z generácií na generácie. Silu bylín si môžete naplno vychutnať aj vo vybraných produktoch od dm drogerie markturčených na starostlivosť o celé telo i jemnú detskú pokožku či zrelú pleť namáhanú mrazivým počasím. Zahrejte sa po guľovačke či lyžovačke šálkou lahodného bylinkového čaju. Štartujeme prvé tohtoročné testovanie. Práve teraz! 

    Čo budeme testovať?

    alverde Baby detský ošetrujúci krém9, 100 ml – šetrná a prírodná starostlivosť o pokožku celého tela pre najmenších. Je vhodný na ošetrenie a starostlivosť o citlivú detskú pokožku tváre aj tela. Jemná prírodná receptúra s výťažkom z Bio nechtíka obohatená o bio mandľový olej chráni pokožku pred vysušením a tiež jemne ošetruje suché miesta na pokožke. 

    alverde detská umývacia emulzia a šampón18, 250 ml – detská umývacia emulzia a šampón jemne čistí citlivú detskú pokožku a jemné detské vlásky bez toho, aby ich vysušila. Jemná prírodná receptúra s výťažkom z bio nechtíka obohatená o bio mandľový olej zanecháva na pokožke zamatovo jemný pocit, je obzvlášť šetrná k pokožke hlavy a vlasy zanecháva poddajné pre ľahšie rozčesávanie.

    alverde balzam na pery10, 4,8 g –hebké, jemné a voňavé. Také budú vaše pery po použití balzamu na pery s bio nechtíkom lekárskym. Bohaté zloženie s vyživujúcim kokosovým olejom, antioxidačným vitamínom E, extraktom z nechtíka a včelím voskom dodá perám hydratáciu a vlhkosť. V chladnom období zabráni vysušovaniu. Vytvára jemný film, ktorý bráni dehydratácii a popraskaniu pokožky. Rýchla pomoc, ktorá udržuje pery vláčne. 

    alverde Pro Climate ústna voda9, 500 ml – vďaka ústnej vode s bio medovkou bude vaša ústna dutina svieža a zdravá. Vďaka svojej tekutej konzistencii sa dostane aj do ťažko dostupných medzizubných priestorov. Zloženie bez alkoholu podporuje ústnu hygienu a udržuje zdravé ďasná. Zloženie s fluoridom, so sviežou chuťou mäty a prírodným betaínom ponúka účinnú ochranu proti zubnému kazu. Pridaný zinok zabraňuje problémom s ďasnami. 

    alverde sprchovací gél9, 250 ml – ošetrujúci sprchovací gél s bio mätou a bio bergamotom poskytne vašej pokožke dôkladné ošetrenie a skvelú hydratáciu. Zloženie so starostlivo vybranými zložkami čistí každý typ pokožky mimoriadne jemne a šetrne, bez vysušovania. Ošetrujúca formula s organickým bergamotom, vodou a organickým extraktom z limetky ako aj s jemnými povrchovo aktívnymi látkami jemne čistí vašu pokožku. Prírodná morská soľ ju revitalizuje a osviežuje. 

    alverde tekuté mydlo na ruky10, 300 ml – tekuté mydlo s výťažkom z bio levandule a bio slezu je vhodné pre všetky typy pokožky. Jemná umývacia substancia na prírodnej báze šetrne čistí pokožku rúk bez toho, aby ju vysušovala. Vôňa levandule a slezu bude rozmaznávať vaše zmysly a postará sa o sviežu a ošetrenú pokožku rúk.

    babylove sensitive nechtíkový krém proti zapareninám9, 75 ml – ochráni citlivú pokožku vašich detí. Ošetrujúce zloženie s obsahom extraktu z bio nechtíka, s pantenolom a oxidom zinočnatým chráni a ošetruje citlivú a podráždenú detskú pokožku v plienkovej oblasti. Pokožka vášho dieťaťa bude optimálne vyživená a dlhodobo chránená pred vlhkosťou a zaparením. 

    babylove vlhčené olejové utierky9, 80 ks – sú ideálne na jemné a zvlhčujúce čistenie detskej pokožky a starostlivosť v plienkovej oblasti. Vďaka zloženiu s čisto rastlinnými substanciami a obsahu mandľového oleja, slnečnicového oleja a extraktu zo šalvie sú obzvlášť mäkké, jemné, odolné proti roztrhaniu a extra sacie. Vlhčené utierky podporujú ochranné funkcie pokožky, zvláčňujú ju a zanechávajú ju mimoriadne jemnú. 

    Balea textilná pleťová maska9, 1 ks – pre pekný, vyvážený a jednotný vzhľad pleti. Je vhodná pre všetky typy pleti. Látka zo 70 % konopných vlákien dodáva pleti intenzívnu hydratáciu. Vyznačuje sa mimoriadne mäkkým materiálom látky, ktorá pozostáva zo 70 % konopných vlákien a je biologicky odbúrateľná. Ošetrujúce zloženie s výťažkom zo semienok konope a kyseliny hyalurónovej dodá vašej pleti intenzívnu hydratáciu počas 24 hodín a zmierňuje pocity pnutia. Hodnotné lipidy pleť upokojujú a pomáhajú navrátiť jej stratenú rovnováhu. Svieža vôňa je závanom novej energie a optimizmu. 

    Mivolis čaj9, 25 ks – nechajte sa dúšok po dúšku unášať do pestrého sveta Ázie. Vynikajúca exotická kombinácia korenia v kombinácii s koreňom kurkumy urobí z tohto čaju jedinečný chuťový zážitok. Môžete ho podávať samotný alebo dochutený citrónom alebo trstinovým cukrom. Presvedčte sa o jemne pikantnej, aromatickej chuti tejto špeciálnej bylinno-koreninovej zmesi čaju sami.

    Koho hľadáme

    Hľadáme aktívne mamičky s deťmi, ktoré si zimné dni užívajú plnými dúškami. Dbajú o starostlivosť o telo a pleť, a to nielen svojho dieťatka, ale tiež svoju. Ak navyše rada fotíš a podelíš sa s nami o svoje skúsenosti s testovanými produktami, neváhaj a zapoj sa do tejto výzvy!

    Ako sa zapojiť

    Ak sa chceš do tejto výzvy zapojiť, stačí, ak nám do komentára napíšeš, ktorý druh kozmetiky u teba v zimných mesiacoch nesmie chýbať. Pokojne pripoj aj fotografiu, ako tráviš zimné dni a napíš nám, aké staré dieťatko máš doma.

    Čas na napísanie komentára máš do nedele 23.1.2022.

    Tešíme sa na vaše komentáre!

    konik_testuje