hondalv1
    26. aug 2020    Čítané 98x

    Naše prvé testovanie

    #test_powerlogy3#recenzia Naše prvé testovanie a to vďaka Powerlogy bolo plné očakávani  Dorazil balík a Zara sa naň doslova vrhla  milo ma prekvapili kúsky lieskovcov a mrazom sušené čučoriedky ktorých tam bolo naozaj veľa  na začiatok dňa ideálny štart plný živín a zdravej energie  Nugátový krém s kúskami lieskovcov má podľa mojej maškrtníčky trošku horkejšiu chuť, ale s waflami to bola ideálna kombinácia 
    Ďakujeme za možnosť testovať tieto výrobky plné zdravej výživy a energie

    titulienka
    11. aug 2020    Čítané 168x

    Testovanie Powerlogy

    Naše rodinné testovanie s Powerlogy bolo plné očakávania hiii, každý čakal ten svoj kúsok chuti, ktorý si v ňom nájde...

    V našej rodine nikdy nie sú len jedny raňajky, keďže naša rodina je viacpočetná, takže každý má chuť na niečo iné.

    No v raňajkách nikdy nechýbajú cereálie a mlieko, to je základ dňa.

    Prvý deň bol bol veľmi zaujímavý, keď na vás pozeralo 5 párov očí, čo to otvorím a čo im ponúknem 😂😂 Pri otvorení si azda všetci vydýchli, keďže v balíku boli vločky a rôzne sušené ovocie. Musím sa priznať, že pri našej rodine to sušené ovocie už v ďalších raňajkách chýbalo 😂 Tie sušené čučoriedky sú priam neskutočné. 

    Ďalší deň bolo testovanie nutely. Deti snáď očakávali viac, no ale tento produkt viac polichotil jazýčkom rodičov 😁 Je to horkejšia chuť, skvelá do bieleho jogurtu alebo palaciniek. Táto nátierka nás posila, aj keď sme šli na výlet a palacinky ňou boli poliate...

    Celkové hodnotenie Powerlogy - sme úplne spokojní a ešte v priebehu testovania sme si tieto produkty dokúpili a určite si ich budeme dokupovať 👍 Môžeme naozaj len odporúčiť, a to sme ich testovali vo vekovej kategórii od 1.r do 43.r 😁😁

    #test_powerlogy3 a #recenzia

    hviezdickamaria
    8. aug 2020    Čítané 179x

    Ako som len mohla...

    Ako som len mohla zabudnúť... Zabudnúť na recenziu... Na recenziu z tak chutného testovania...

    Balíček mi prišiel expresne rýchlo, a tak sme sa do testovania pustili s deťmi hneď. Samozrejme, ako prvú obeť sme si vybrali Powerlogy lieskovo-orieškovú nátierku ❤️

    Jej priam panenský čisté zloženie hovorí za všetko:

    bio lieskové orechy, bio trstinový cukor, bio kakaový prášok a bio kakaová hmota.

    Konzistencia bola mierne liata, ale po premiešani vznikla výborná nátierka zrodená pre palacinky, či len tak "veľkou lyžicou" 🤦‍♀️😂

    Priznám sa, "veľkou lyžicou" bol ten najlepší nápad... Po týždni som chcela poprosiť Modrého koníka o zaslanie ďalšej 😂 

    Chuť je naozaj výborná kakaová a malé kúsky orieškov príjemne chrumkajú pod zubami. Nátierka chutila najviac starším dievčatám, malé dievčatá skôr ofrflali, lebo to vraj nie je nutella... No veru, s nutelou sa to porovnať ani nedá. Spravili sme si porovnávačku a u mladších deti vyhrala nutella plná cukru 🤦‍♀️😂 U starších detí a u mňa vyhrala jednoznačne nátierka Powerlogy 👍👍👍

    Hneď v závese nátierky sme sa vrhli na Powerlogy granolu s chrumkavými lieskovcami a mrazom sušenými čučoriedkami.

    U detí teda granola nevyhrala.... K fotkám som ich musela nútiť a jesť ešte viac 🤦‍♀️😂😂😂 Aspoň teda ochutnali, no nadšené veru neboli... Ale nemajú rady ani z obchodu, ani moju vlastnú domácu. Ja som bola, naopak, veľmi miko prekvapená množstvom celých lieskovcov a čučoriedok. Chuť príjemná, nepresladená, extrémne chrumkajúca 👍

    Vyskúšala som si ju dať klasicky do jogurtu, do krupice alebo len tak pochrumkávať... 

    Oceňujem obidva obaly týchto zdravých vyrobkov. Čierna farba nikdy nevyjde z módy a mňa očarila hneď ako prvá po rozbalení balíčka 🙂 

    Ďakujem za možnosť otestovať zdravú variantu týchto produktov a myslím, že k nátierke sa isto ešte vrátime 🙂 

    Na granolu musia deti asi ešte dorásť 🙂 Lebo len náznak ochutnávky v nich vyvolal panický strach a útek z kuchyne 😂😂😂 Asi to vyskúšam pri najbližšej potrebe mať kúsok pokoja pre seba 😂😂😂

    Ešte raz ďakujem! 

    matka1984
    4. aug 2020    Čítané 1547x

    Niečo zdravšie na raňajky či desiatu pre deti

    "RAŇAJKY SÚ ZÁKLADOM DŇA."

    To, aké sú dôležité, nám kedysi neustále pripomínali naši rodičia, teraz my našim deťom. Chceme pre nich najlepšie, a tak máme často dilemu. Čo ponúknuť deťom na raňajkový tanier? Mal by byť plný živín a energie, pestrý, a nezabúdajme, že aj chutný. Veď každá mama je najspokojnejšia, keď je tanier po raňajkách prázdny. Ale detským chutiam niekedy jednoducho nevyhovieme.

    Ja mám dve deti - 10-ročného syna, ktorý aktívne hráva futbal, a je to niekedy doslova nútenie do raňajok, málokedy nechá prázdny tanier... A 14-ročnú dcéru, ktorá chodí do tanečného krúžku, a teší sa, čo si pripraví na raňajky. Najradšej má zdravé ovsené kaše s mandľovým mliekom, kopou ovocia, orechov či domácej granoly. Každé dieťa je iné. 

    Predchádzajúce dva týždne sme naše raňajkové chute ozvláštnili o dve novinky od slovenského výrobcu Powerlogy - Powerlogy Kids Granola Cacao a Powerlogy Kids BIO Nougat krém. Veľká vďaka patrí @konik_testuje a @powerlogy, ktorí nás vybrali do testovania.

    Produkty neboli pre nás úplnou novinkou. Niektoré orieškové krémy od Powerlogy sme už mali, ale túto Kids verziu nie. A granola je našou stálou súčasťou, ale naša domáca.

    Powerlogy Kids BIO Nougat krém

    Lieskovoorieškový krém, samozrejme, ten klasický, končiaci spojením ...TELLA, určite vy aj vaše deti poznáte. Moje deti si ho občas vypýtajú tiež, ale už je to minimálne. Dcéra objavila čaro čistých orieškových krémov a zbožňuje mandľový, arašidový, aj lieskovoorieškový od Powerlogy. Jedným z takýchto pravých orieškových krémov je aj KIDS BIO nugát krém.

    Preto som ho musela pred dcérou doslova schovávať. "Vylyžičkovala" by ho možno aj na dvakrát. Áno, najlepšie je vyjedať ho lyžičkou. Veď chutí ako roztopená čokoláda s trochou cukru a najemnučko pomletými lieskovými orieškami. Bola by to však škoda. Skúsili sme tento kvalitný krém použiť rozumnejšie. 

    Špaldové lievance s ovocím

    Čokoládu deti ľúbia a zjedli by ju hocikedy. Tak prečo im ju neponúknuť na špaldových lievancoch s ovocím so sezónnym ovocím. Ja som použila naše domáce čučoriedky, ktorých sa tento rok urodilo neúrekom, a jahôdky z trhu. Čo však chutilo najviac deťom? Samozrejme, orieškový krém.

    Ak nemáte overený recept na lievance, nech sa páči:

    • 200 g hladkej špaldovej múky
    • 1KL prášku do pečiva
    • 40 g hnedého cukru
    • 250 ml mlieka
    • 2 vajíčka

    Zmiešam sypké a mokré ingrediencie zvlášť, potom spolu vymiešam, nech zmiznú hrudky, nechám chvíľu postáť. Pečiem na lievancovej panvici s kvapkou oleja. Zdobíme podľa fantázie. 

    Krém je výborný aj na raňajkovú kašu. Urobíme si kašu z ovsených alebo pšenových vločiek opražených na troche masla, zalejeme mandľovým mliekom do požadovanej hustoty, pridáme trochu trstinového cukru alebo medu. Uvarenú kašu prelejeme na tanier, ozdobíme ovocím, orechami a krémom.

    Jedia vaše deti na raňajky aj jogurty či pudingy? Pridajte im okrem cereálií, granoly a ovocia aj za lyžicu lieskovoorieškového krému. To bude dobrotka.

    Ak kváskujete, vyskúšajte kváskový toast. Ja robievam vždy dva. Niekedy jeden z nich dochutím sušenými paradajkami alebo pre dospelých aj chilli. A ten klasický deťom ponúkam s domácim džemom alebo s orieškovým krémom a čerstvým ovocím.

    Alebo s kváskovou domácou vianočkou či kváskovým chlebíkom.

    Krém sa dá použiť na raňajky fakt do hocičoho, už podľa chutí a zvykov vašich detí. Cez deň môžete krémom pofŕkať nakrájané ovocie s orieškami ako rýchly snack. A nemusíte sa báť, čo vaše deti jedia. Prečítajte si prečo v nasledujúcich "pozitívnych" bodoch.

    Plusy:

    • zloženie a kvalita  - 100 % prírodné zloženie, bio lieskovce v top kvalite, bez palmového tuku, bez umelých konzervantov a emulzifikátorov, 100 % pravá čokoláda, 
    • úžasná chuť, nie presladená, pre moje deti niečo ako roztopená čokoláda s jemnými kúskami orieškov,
    • univerzálne použitie na raňajky, obedy, večere, len tak jesť lyžičkou,
    • obal, ktorý môžete znova použiť
    • a ak niekoho zaujíma aj táto informácia, tak detailné laboratórne testy na kontrolu ochratoxínov, aflatoxínov a oxidácie orechov. 

    Musím skonštatovať, že tento krém má len jediný mínus. Ale pre viaceré rodiny dosť podstatný.

    Mínusy:

    • cena - najmä, ak máte väčšiu rodinu a nie ste zrovna rodina s nadštandardným príjmom. Tento mínus sa snažím ospravedlniť kvalitou produktu, čo je dôvodom, prečo výrobca nemôže ísť s cenou dole. Ale pre niektoré rodiny je práve z tohto dôvodu nepredstaviteľné ponúkať ho svojim deťom často.

    Powerlogy Kids Granola Cacao

    Akákoľvek granola je zmes vločiek, orieškov, sušeného ovocia či čokolády. Prvýkrát sme ju dostali "homemade" od mojej sestry, ktorá žije v Londýne. Našli sme na internete recept, vyladili podľa svojich chutí a odvtedy ju pečieme doma vždy do zásoby. My dve s dcérou ju zbožňujeme. Syn ju zobká, keď je ešte horúca na plechu, ale inak ju nevyhľadáva. Veľakrát ju aj darujem rodine či známym namiesto čokolády či kávy v peknej dózičke či papierovom sáčku. Našu uskladňujeme v uzatvárateľnej dóze a používame do jogurtov, kaší alebo len tak vyjedáme na desiatu v práci či škole. Preto sme sa potešili, že vyskúšame inú verziu od Powerlogy. 

    Už keď som sa zapájala do testovania, ma nadchlo jej zloženie. Kvalitné lieskovce a bezlepkové vločky pre postupne uvoľňujúcu sa energiu... mrazom sušené čučoriedky a nealkalizované pravé kakao ako antioxidanty. Powerlogy vyvinul tento produkt v snahe zlepšovať stravovacie návyky rodín hlavne pri raňajkách a snackoch. Výborné pre školopovinné deti a športovcov.  

    Cieľom môjho testovania bolo naučiť jesť granolu aj syna, ktorý je športovec a potrebuje okrem iného dopĺňať aj takéto postupne sa uvoľňujúce zdroje energie. Tú našu doma vyrobenú mal rád, ale nevyhľadával ju. Tak som sa túto Powerlogy snažila viac kombinovať s raňajkami.

    Začala som zľahka - biely jogurt, granola, javorový sirup, banán a naše domáce čučoriedky. Žiaľ, nechutilo. Ledva to zjedol.

    Druhý pokus bol chutnejší, a to domáci kakaový pribináčik s kopou už toľko spomínaných domácich čučoriedok zo záhradky. Ten mal celkom úspech, ale granola mu v tom opäť vadila.

    Tak sme granolu vyskúšali aj my s dcérou, s bielym jogurtom, kopou ovocia, mandľovými lupienkami, ja aj zelerovou šťavou (nie síce chutnou, ale zdravou).

    Nám dvom niežeby vyslovene nechutila, ale vadila nám na chuti nejaká prísada. Ja si myslím, že pohánkové vločky. Pohánka má svoju špecifickú chuť. Ja sa ju snažím mať rada, pretože je veľmi zdraviu prospešná, výborná na cievy, krv, imunitu, trávenie či cholesterol. Ale moje deti ju rady nemajú. 

    Takže granola nás neoslovila svojou, pre nás špecifickou, chuťou. Mrazom sušené čučoriedky nie sú tiež veľmi výrazné, a myslím si, že chuťovo by lepšie pasovali maliny alebo jahody. Ale chápem, že čučoriedky sú jeden z naj antioxidantov. Takže tu sa pre mňa bije chuť s funkčným zložením.

    Ďalším pokusom o zdravý snack boli domáce musli tyčinky. Trochu som sa inšpirovala na internete, boli predsa moja prvotina. A niečo som si išla svoje. Potrebovala som minúť aj banán, pridala som Powerlogy granolu, medjol ďatle, kakao a orechy. Ingrediencie som roztlačila, zmiešala, dala na papier na pečenie a do mrazničky. Výsledok však nedopadol dobre, tyčinky boli mäkké. 

    Tak som skúšala ďalej a zmiešala som tentokrát len Powerlogy granolu, sladučké medjol ďatle, ktoré som predtým namočila do vody, a nasekané mandle. Opäť na papier a do mrazničky a s dcérou sme sa nevedeli tyčiniek dojesť. Syn zjedol len tak nám pre radosť. Nejak si to nevychutnával ako my dve. Toto už je vyslovene o chutiach. Ako sme zvyknutí. Domáce musli tyčinky odporúčam vyskúšať. Mňam.

    Plusy granoly:

    • opäť bez palmového tuku, umelých konzervantov,
    • bezlepkové, bez mlieka,
    • kvalitné kakao, lieskovce, mrazom sušené čučoriedky - antioxidanty,
    • vysoký obsah vlákniny pre postupné uvoľňovanie energie - perfektné pre školopovinné deti a športovcov,
    • ryžové, pohánkové, quinoa vločky,
    • ekologický obal, znovuuzatvárateľný s klipom na uzatvorenie, navyše obaly Powerlogy okrem viečok a skla pochádzajú od slovenských dodávateľov - chvályhodné.

    Mínusy granoly:

    • opäť cena vyššia oproti klasickým cereáliám, samozrejme, kvalitné zloženie, ktoré výrobcu s cenou dole nepustí,
    • chuť, nemôžem si pomôcť, ale niečo nám na chuti vadí, a tak sme sa ju stále snažili prekrývať niečím silnejším - ovocie, javorový sirup, medjol ďatle... ale toto je náš subjektívny mínus, takže určite sa tým neriaďte a vyskúšajte.

    My si granolu budeme asi stále vyrábať doma, lebo ju milujeme a je pre nás asi aj lacnejšia verzia. Ale ďakujeme veľmi za skúsenosť ochutnať niečo takéto zdravé, funkčné a hodnotné.

    Obaly

    Krém minutý, granola takmer tiež. A čo s obalmi? Oba obaly perfektné. Podľa výrobcu 100 % recyklovateľné a nezávadné. A z môjho pohľadu najmä opäť využiteľné. Z granoly na presun orieškov, snackov na výlety či do práce.

    A z krému samozrejme širšie využitie. Ja veľa skladujem v takýchto dózičkách (napríklad chilli lupienky, oriešky, semienka), používam na kvások, takisto na zaváranie (už som v týchto dózach prezimovala aj džem). Výborné tiež na presun raňajok do práce či školy - jogurt s ovocím a granolou. Toto som spomenula len kuchyni, ale fantázii sa medze nekladú a určite nájdete širšie využitie aj v iných častiach domácnosti.

    Dúfam, že vás niečo z mojej recenzie inšpiruje. Nechcem nikoho poučovať, nie som odborník na stravovanie. Chcem len trochu inšpirovať, ako zaradiť aj zdravšie potraviny na tanier našim deťom. Ja som milovník sladkých raňajok a moje deti prevažne tiež. Ale, samozrejme, strava má byť vyvážená, viete, ako to myslím. Jasné, že aj tá šunka, vajíčka, chlebík... u nás nechýba. Zo všetkého. 

    Ešte raz ďakujem @konik_testuje a @powerlogy za možnosť testovať, bolo to naozaj perfektné. Páči sa mi, že máme na Slovensku takéhoto výrobcu potravín, ktorý ide naozaj do hĺbky, čo sa týka stravovania rodín. Majú pekne spracovanú webstránku, kde nájdete okrem detailného popisu výrobkov, aj recepty a inšpirácie.  

    kacena85
    2. aug 2020    Čítané 88x

    Test Powerlogy KIDS

    Na začiatok by som veľmi rada poďakovala Powerlogy za možnosť testovania nových produktov, hlavne pre našich malých maškrtníkov...

    Dorazil balik, granola bezlepková vegan proste top zloženie, aké len môže existovať, a nátierka s kúskami mini orieškov.

    Samozrejme sme nevydržali a hneď ochutnali...🙂

    Granola plnááá sušených čučoriedok, kúskov orieškov a horkej čoko.

    Vyskúšali sme rôzne kombinácie, napr. granola s jogurtom, jogurtovým mliekom alebo len tak chrumkali.

    Nátierka deťom chutila najviac s palacinkami či bábovkou.

    Mne osobne sa výrobky veľmi páčia, keďže mám HIT a aj alergiu na mlieko, a to, že sú produkty aj bezlepkové, je len veľké plus. Od Powerlogy používam aj kolagén a je tiež super.

    Deťom, žiaľ, granola moc nechutila, zdala sa im veľmi horká a nátierku tiež zjedli, ale jedine s niečím, napr. tie palacinky. Samotné sa im to zdalo tiež horké.

    Ďakujeme za možnosť vyskúšať nové produkty, isto ich nemáme doma poslednýkrát.
    #test_powerlogy3 a #recenzia

    katlin7
    2. aug 2020    Čítané 119x

    Testovanie Powerlogy kids - láska na prvé ochutnanie

    Tím ľudí z Powerlogy verí, že jedlo ,,je podstatnou súčasťou zdravia”, a preto usilovne pracujú na produktoch, ktoré sú chutné a zdravšie zároveň. Poďme spolu s nimi zmeniť nielen stravovanie nás, dospelých, ale hlavne jedlo našich detí, ktoré potrebujú pre svoj vývoj kvalitnú a zdravú stravu. Ak neviete, ako na to, prejdite si na stránke powerlogy.com zaujímavé články, recepty a, samozrejme, vyskúšajte ich chutné produkty a uvidíte, ako môže chutiť jedlo BEZ KOMPROMISOV. Alebo sa inšpirujte nejakou dobrotou od nás 😊😊😊 Naše deti by mali jesť prirodzenú stravu, ktorá pomôže ich tráveniu, mysleniu a nakopne tak ich imunitný systém. Vedeli ste, že správnou stravou môžete posilniť aj váš mozog? 😊 Powerlogy vás o tom presvedčí. Stačí ochutnať a... zamilovať sa 😋

    S firmou Powerlogy som sa prvýkrát stretla v malom obchode so zdravou výživou a odvtedy mám vyskúšaných viac produktov, ktorým som ostala verná dodnes. Parádny olivový olej, bez ktorého si neviem predstaviť moje šaláty ani pestá, bezhistamínové bio víno, ktoré naozaj výborne chutí a po poháriku ma nerozbolí hlava, a, samozrejme, orieškové krémy a maslá či kolagén. Často sa smejem, že kto neochutnal Powerlogy pistáciový krém alebo nugát, nevie, čo je láska 🙂

    Prvý nugát sme so synom ochutnali na minuloročného Mikuláša. Vtedy som bola rozhodnutá, že ak má papať sladkú orieškovú nátierku, tak si radšej priplatím za túto. A neoľutovala som. Keď som sa dozvedela, že Powerlogy má po novom produkty “venované” deťom, nevedela som sa dočkať testovania. A tak dakujem krásne Vám, Modrý koník, aj firme Powerlogy, za túto možnosť. 

    Powerlogy kids bio nougat cream

    Rozhodne patrí k produktom, s ktorými nešliapnete vedľa, ak nimi prekvapíte deti. Nejde o mastnú presladenú nátierku, ale o krém z kakaa, skutočných lieskových orieškov (obsah až 60 %), ktoré je výrazne cítiť a aspoň o kúsok zdravšej varianty cukru (kompletné zloženie a obsah surovín - BIO lieskové oriešky 60 %, BIO trstinový cukor, BIO kakaový prášok, BIO kakaová hmota). Chutí ako parádna oriešková horká čokoláda! 🙂 Len tak na lyžičku, na banán či iné ovocie, lievance, palacinky, do raňajkových kaší... Za mňa má jediné mínus... potrebovali by sme väčšie (samozrejme, ekonomické 😁) balenie, pretože nám nielen vylepšil raňajky a vytunoval snacky, ale 2-3 príležitostné lyžičky zahojili aj chuť na sladké. No a využili sme ho aj takto:

    Cuketové brownie 

    Recept:

    • 200g cukety
    • 150g mletých lieskových (alebo iných) orechov 
    • 3 vajcia
    • 50g sladidla
    • 40g kakaa
    • 1čl PDP bez fosfátov
    • 1čl škorice alebo korenia do perníka
    • štipka soli
    • Powerlogy kids bio nougat cream

    Cuketu najemno nastrúhať pokojne aj s kožou a pridať zvyšné suroviny. Vymiešať dokopy, aby sa suroviny spojili. Pečieme pri 170 stupňoch asi hodinu vo forme na biskupský chlebík vystlanej papierom. Po vychladnutí chutí skvelo s nugátom 😍

    Orieškový koláčik

    Recept:

    • 130g orechov (väčšina pomletá na múku, zopár polámaných na väčšie kúsky )
    • 4 vajcia
    • 3PL medu alebo iného sladidla
    • 1čl PDP bez fosfátov
    • 1čl perníkového korenia
    • 1PL psylia
    • hrozienka/brusnice, slnečnicové semiačka a i.
    • Powerlogy kids bio nougat cream

    Všetko spolu vymiešať a nechať postáť, aspoň, kým sa zohreje rúra a psylium masu kúsok zahustí. Pečieme napr. vo forme na biskupský chlebík vystlanej papierom na pečenie pri teplote 160 stupnov, asi 30-40 minút. Tortu som upiekla z dvojitej dávky 😊 A ozdobená je ako inak... detským nugátom Powerlogy a ovocím 🙂

    Avokádová zmrzlina

    Recept: 

    • 1 zrelé avokádo
    • 2 PL medu (alebo napr. kukuričného sirupu)
    • šťava podľa chuti z limetky alebo citrónu (ja som použila šťavu z 2 limetiek pre extra kyslosť)
    • šľahačková smotana klasická alebo rastlinná
    • Powerlogy kids bio nougat cream

    Avokádo, med a šťavu z limetky rozmixujeme na jemný krém, studenú šľahačkovú smotanu vyšľaháme. Do hotovej šľahačky jemne primiešame avokádovú zmes, ktorou naplníme formičky na nanuky alebo ju odložíme do uzatvárateľnej nádoby a necháme zamraziť. Zmrzlinu potom môžeme servírovať do misky alebo kornútkov. Nezabudnite na Powerlogy kids nugát, vďaka ktorému bude táto zmrzlina dokonalá! 😉

    Powerlogy kids granola cacao

    Na granolu som bola zvedavá ešte o kúsok viac, lebo jej predchodkyňu - granolu s jahodami, som už dôverne poznala, a je to pre mňa bez debaty tá najlepšia granola, akú poznám. Granola kids je prirodzene bezlepková. Je čokoládová (s obsahom kvalitného nealkalizovaného kakaa), opäť s lieskovými orieškami a lyofilizovanými (mrazom sušenými) čučoriedkami (kompletné zloženie a obsah surovín - ryžové vločky 35 %, pohánkové vločky 15 %, quinoa vločky 12 %, lyofilizované čučoriedky 8%, lieskové orechy 7 %, ryžový sirup 11 %, kakao prírodné nealkalizované 12 %). Granola mi prišla o niečo chrumkavejsia než som zvyknutá, čo je asi spôsobené druhom vločiek, ale po chvíľke postátia v bielom jogurte to bola paráda. Chuť je kvôli kakau jemne horkastá, vďaka čučoriedkam zas osviežujúco kyslastá a chrumkavé oriešky ju výborne dolaďujú. Pre môjho syna bola táto granola o niečo väčším krokom k zdravšiemu typu raňajok, ale s jogurtom a ovocím mu veľmi chutila. Presne takto si predstavujem chuť raňajok, ktorá nás hneď zrána nezvalcuje cukrom. Mne chutila aj s domácim kefírom.

    Testovanie sa nám skutočne páčilo. A dnes, keď sa s vami delím o skúsenosť s týmito produktami, mi je celkom smutno. Minuli sme ich do poslednej kvapky a omrvinky 😁 Čoskoro však s radosťou doplníme zásoby 😊

    Eat smart - Feel great = POWERLOGY ❤️

    Katka

    lizatko1009
    2. aug 2020    Čítané 335x

    ❣️Ak hľadáte skutočnú kvalitu BEZ KOMPROMISOV, so 100 % istotou, siahnite po POWERLOGY ❣️

    Kto raz vyskúša, rovno sa zamiluje, alebo sa stane zavislákom :-P

    AHOJTE 🙂

    Som veľmi rada, že sme boli súčasťou testovania výrobkov od našej obľúbenej značky POWERLOGY, konkrétne produkty, ktoré sme ešte nemali, najviac sa tešil synátor, alebo ja... (smiech), bola to pravda 😀

    Zdravá strava a hlavne kvalitné výrobky na trhu milujem... S výrobkami od Powerlogy som sa prvýkrát stretla pred cca vyše rokom, keď som hľadala lepšiu, hlavne zdravšiu alternatívu obľúbenej, komerčnej nutely. Ľudia mi radili nejaké alternatívy, keďže som ostala na bezmliečnej diéte, kúpila som si aj v Dmke, aj v BIO obchodoch, ale stále to nebolo to pravé orechové, čo som hľadala. Až kým na mňa v obchode Yeme nevykukol z regála Powernugát, prečítala som si rýchlo zloženie a už odchádzal so mnou pekne domov. Na ďalší deň už sa u nás piekli palacinky... áááno... to bola presne tá chuť, ktorú som hľadala... a zamilovali sme sa do nej všetci.

    Mojou ďalšou návštevou v Yeme mi vbehla do košíka 70 % čokoláda, no, žiaľ, nechcela som sa s ňou podeliť - veľmi malé balenie, ale účel splnila. Takej kvalitnej čokolády sa nedá zjesť 200 g ako nejakej čoko Milky, je veľmi horká a takú ja čokoládu milujem.

    Pribudli aj ďalšie výrobky, ktoré sú u nás súčasťou, ako kurkuma, MTC olej, powerghee maslo.

    Tak a už tu nebudem vypisovať a poďme teda na naše rodinné testovanie.

    Balíček k nám dorazil v čase, keď bol syn u babky a dedka na prázdninách a mala som zákaz otvárania, pokiaľ nepríde domov.

    Naša krásne zabalená krabica obsahovala:

    1.POWERLOGY Kids BIO Nougat Cream 200 g

    ZLOŽENIE: BIO lieskové oriešky 60 %, BIO trstinový cukor, BIO kakaový prášok, BIO kakaová hmota.

    Je to veľmi jemný a ľahko roztierateľný krém s maličkými kúskami lieskovcov, pravou čokoládou, bez palmového oleja, konzervantov, rafinovaného cukru, umelých farbív. Všetky suroviny v nej použité sú v BIO kvalite, jednoducho odporúčam aspoň raz vyskúšať, v mojich očiach by bola ešte dokonalejšia, ak by namiesto trstinového cukru obsahovala kokosový, ale no stress, prežijeme.

    U nás je obľúbená na raňajkové kaše, jogurty s ovocím, palacinky, plním ňou aj buchty, na vianočku, a dá sa zakomponovať aj do pečenia. U mňa skončila aj na zmrzline 😀 Len všetko s mierou. Musím uznať, že nám práve tie mini kúsky orieškov v nej veľmi chutia, jasné, niekomu to možno vadí, hlavne deťom, ale čítala som na ich stránke, že už je, alebo bude, v ponuke aj čisto hladký krém. Chutila u nás každému, naozaj chutí orechovo, nie umelo, a nie je sladká, čo oceňujeme všetci, lebo ani syn nemá rád presladené jedlá.

    chia puding

    Avokádová čoko pena, obsahuje aj powernougat

    Parené buchty naplnené nátierkou v kombo slivkový lekvár

    U nás nougat krém tvorí aj základ závinu 

    2.Powerlogy Kids Granola Cacao 400 g 

    ZLOŽENIE: Ryžové vločky 35 %, pohánkové vločky 15 %, quinoa vločky 12 %, lyofilizované čučoriedky 8 %, lieskové orechy 7 %, ryžový sirup 11 %, kakao prírodné nealkalizované 12 %. 

    Napíšem pravdu, granolu si pečiem doma sama, podľa našich chutí. Tešila som sa, že aspoň budeme doma porovnávať. Oceňujem to, že je bezlepková, bezmliečna a bez konzervantov. Na môj vkus je dosť prepražená a tvrdšia, horkosť nám nevadí, nám dospelákom chutila, len syn povyberal iba mrazom sušené čučoriedky, ktoré má veľmi rád a dodal poznámku - bolia ma z toho zuby, je to veľmi tvrdé, aj keď to mal namočené v mlieku. Prekvapilo ma v nej množstvo čučoriedok (u nás sú naj čučoriedky). Obsahuje aj mix vločiek, ktoré sú pre zdravie prospešné. My si granolu dávame do jogurtu, mne tvrdosť veľmi nevadí, viac mi vadí pohánka. Áno, viem, je zdravá atď., ale nemám rada jej plastovú chuť. Jedno šťastie, že ju zachránili lieskové orechy, kakao, čučoriedky. Veľmi oceňujem, že je sladená ryžovým sirupom, čiže so správnou kombináciou na raňajky dostanete do tela všetko potrebné, prípadne ako to robíme u nás, pridať sa dá k tomu hocičo. Ale určite lepšia voľba na raňajky aj pre deti, dodá vďaka zloženiu dlhodobú energiu. Určite vyskúšame aj ich druhú variantu mandle, jahody, med. Oceňujem perfektné balenie a uzatváranie obalu. Ale pozor, kto ma rád granolu napríklad od emco, lidl a iné sladké granoly, tomu chutiť nebude.

    Palacinky: pripravujem ich od oka, používam kokosové mlieko, minerálka, múka z ovsených vločiek, alebo miešam aj kokosovú múku, mandľovú, špaldovú, štipka soľ, burbon vanilla a trocha kokosový olej.

    Na záver chcem dodať, že sme boli veľmi spokojní, hlavne s kvalitou produktov. Len viac som sa po tejto testovačke namotala. Veľmi sa mi páči ich myšlienka funkčných potravín, ale aj chutných. Minule sme s polovičkou študovali všetky produkty, určite niečo nové pribudne, ale nugátu, MTC a ghee ostávam verná.

    P.S. Určite každému odporúčame vyskúšať a nenechať sa odradiť cenou... Menej kvalitného je viac, ako veľa .....❣️🙂

    ivleka
    1. aug 2020    Čítané 179x

    MILUJEME POWERLOGY

    Prvýkrát som sa s touto značkou stretla asi pred rokom, keď som objavila ich kolagén. Keďže manžel je veľký športovec, hneď som objednala pre nás oboch a je proste úžasný. Spevnela pokožka, vlasy a nechty, je to v podstate lepidlo, ktoré nás drží pokope 🙂

     Tak sme sa dostali k videám Dušana Plichtu o správnom naštartovaní organizmu, o pojme „brain food“ a postupne sme objednávali všetky produkty a všetko už ochutnali 🙂 Ich čokoládu milujú aj naše deti a my môžeme byť spokojní, že im dávame len to najlepšie 🙂 Jedná sa o veľmi kvalitnú čokoládu, s trstinovým cukrom a bez palmového oleja.

     Základ sú u nás však raňajky, ako naštartovať deň nám a aj deťom. U manžela je to ich káva s maslom a MCT olejom, táto kombinácia dodá mozgu okamžitú energiu. My máme radi ich raňajkovú granolu, s mandľami, quinoou, medom, kokosom a jahodami...tá chutí úplne všetkým 🙂 Preto sme boli radi, že si nás koník vybral na testovanie granoly kids 🙂

    Powerlogy Granola Kids Cacao

    Powerlogy prišli s myšlienkou vytvoriť produkt, ktorý by spĺňal podmienky s čisto prírodnými surovinami, bez lepku a mlieka. Raňajkový produkt, ktorý na trhu chýba. Obsahujú vločky, lieskovce, kakao a čučoriedky. Všetky suroviny dôležité pre výživu detského mozgu. Pre detské raňajky sú dôležité hlavne prebiotiká, čiže zelenina, ovocie, pohánka, quinoa, potom zdravý tuk, čiže maslo, orechy, avokádo a samozrejme aj probiotiká, čiže kvalitné jogurty, kefír, kvaskový chlebík. Granola je výborná aj ako snack, prípadne aj ako rýchle raňajky pre lenivých 🙂 S nami precestovala Donovaly 🙂

    Samozrejme sme chutnali celá rodina 🙂

    Plusy:    - Obsahuje rôzne druhy vločiek

                  -Orechy, čučoriedky ako „brain food“

                  -Prírodné kakao...po pár minútach bolo mlieko hneď kakaové

    Mínusy: - chuť kakaa je až príliš silná a to mojej dcérke vadilo, v tomto jej viac vyhovuje pôvodná granola s jahodami

    Powerlogy Kids Nougat Cream

    Ide o jemný lieskovoorieškový krém s pravou čokoládou, ľahko sa natiera, je bez palmového oleja, cukru, farbív a umelých konzervantov. Proste zdravá verzia nutelly. Ich orechové maslá my zbožňujeme, máme ich vyskúšané už všetky a absolútne sa im nedá nič vytknúť. Jednoducho keď človek ochutná jednu lyžičku, tak to musí zjesť celé...úplná závislosť.

    Zbožňujeme ich na všetkom, či palacinky, lievance, alebo len tak namočiť si s banánom...zdravá maškrtka pre deti...jednoducho bez výčitiek 🙂

    Plusy: - prvotriedne ingrediencie

               - bez palmového oleja, cukru

               - vysoká výživová hodnota

    Mínusy: - malé balenie, ak by sme sa nekrotili, zjeme to do pár minút 🙂

    Dúfam, že som Vás touto recenziou presvedčila, že kúpa výrobkov powerlogy je tou najlepšou cestou ako spraviť niečo sme svoje a  zdravie svojich detí 🙂

    Ďakujeme Modrému koníkovi a Powerlogy za možnosť testovania. Užili sme si to.

    Lenka a Karolínka

    vika0308
    1. aug 2020    Čítané 112x

    Powerlogy zdravé a funkčné potraviny.

    Ahojte ❣️

    Som veľmi rada, že som mala s rodinkou možnosť testovať výrobky od powerlogy 😊 Keďže zdravá strava nám nie je cudzia, tak som sa na testovanie veľmi tešila. 

    Už po otvorení balíka mali deti žiarivé očká 😍 Ako prvé sme testovali granolu. Klasika, zaliata s mliekom na raňajky. No musím povedať, že som zostala veľmi milo prekvapená, keď som videla to mega veľké množstvo čučoriedok, čo sa u cereálií len tak nevidí. Vanesska miluje čučoriedky, tak táto granola sa stala jej obľúbenou a vôbec jej nevadilo, že je menej sladká ako ostatné cereálie, na ktoré bola zvyknutá 😊 

    Čo sa ešte raňajok týka, ja mám najradšej kaše 😍 Ovsené, pohánkove, akékoľvek. Najradšej ich mám s čerstvým alebo mrazeným ovocím. Sušené ovocie nekupujem, keďže obsahuje neskutočne množstvo cukru. Ale čo tak mrazom sušené ovocie? Presne také sa nachádza v granole od Powerlogy. Tak som spravila kaše pre seba s granolou a pre deti s mrazeným ovocím. 

    🍌 BANÁNOVÁ OVSENÁ KAŠA 🍌 

    Potrebujeme:  

    50 g ovsených vločiek   

    200 ml mlieka 

    1 banán 

    Ja kašu nesladím, ale môžete pridať trochu trstinového cukru alebo iného sladidla. 

    Vločky nasypeme do hrnca, zalejeme mliekom a privedieme k varu. Pridáme roztlačený banán a varíme, kým kaša nezhustne. Ak chcete krémovoú kašu, môžete ju mixnúť ponorným mixérom tak ako ja. Kašu dáme do misky a na vrch dáme už to, čo máme radi, tentokrát to bola pre mňa granola plus nugát, ktorým som kašu preliala, a tým si ju aj trochu dosladila 😊 Deti mali mrazené ovocie s nugátom. 

    Keď už som spomínala ten nugát, tak ten je úžasný, cítiť v ňom jemné kúsky lieskovcov 😍 Myslím, že u nás pokojne môže nahradiť klasickú nutelu a podobné nátierky. A čo je hlavné, neobsahuje žiaden palmový olej. 

    Palacinky milujú asi všetci, tak sme si také zdravšie pripravili aj my 😊 

    Recept na palacinky pozná asi každý a keďže ja ich robím od oka, presný ani neviem. Akurát spomeniem, že ja som namiesto bielej múky použila špaldovú. Do cesta pridávam k mlieku aj minerálku, cesto nechám postať aspoň 20 min v chladničke a pečiem na suchej panvici, olej používam len na prvú palacinku. A ako vidíte, Emmke nugát chutil aj samostatne, aj keď je o dosť horkejší ako bežné detské čokoládové nátierky. 

    Mňa tieto dve produkty oslovili veľmi a ešte keď vidím, že chutia aj mojim deťom, tak o to viac.  

    Na záver musím pochváliť aj balenie granoly. Pri iných cereáliach som bola zvyknutá, že sa všetko stále roztrhlo, ale toto uzapínanie je skvelé, a tak je vhodná aj na cesty. My už máme doma aj granolu s jahodami, kokosom a mandľami, ako aj kešu krém s kokosom, samozrejme od Powerlogy. Takže táto značka pre nás zďaleka nekončí ani po testovaní 😊  

    Ďakujeme ❤️ 

    Prajem Vám pekný deň 😊 

    Testovanie je síce ukončené, granola aj krém zjedené, ale chcem ešte upozorniť na obaly, ktoré môžeme využiť ďalej. Neviem ci takto robíte aj vy, ale ja aj tieto obaly s klipom odkladám a občas využívam na presun potravín, jedlá, desiaty, orieškov. Ale napríklad aj obaly z múky nechávam na presun buchiet, odkladám do nich staré pečivo, škrupiny z vajíčok, ktoré zbieram pre strýkove sliepky.

    Sklenenú dózu z krému využijem na semiačka, chilli lupienky alebo džem. Viac v záverečnej recenzii.

    #test_powerlogy3

    🌰#test_powerlogy3 toto je hotova zavislost🙈 asi som vacsi zavislak ako synator, ktory nie je moc na sladke, vela ludom vadia kusky orieskov v natierke a ja to prave tam milujem🥰🌰 tak skuste aj vy zamenit klasicke palacinky 3 2 1, zamente muku za ovsenu, mlieko napriklad za kokosove, olej... , a nutelu za powerlogy, a nezabudnite do cesta priliat mineralku, aspon to raz vyskusajte na porovnanie pekny den... nam zacina slnecny 🥰

    Tak druhý pokus o musli tyčinky len z datlí, granoly a orechov vyšiel. Chuť a aj konzistencia je to, čo som chcela. Dnes posledný deň testovania, orieškový krém minutý už cez týždeň, granoly ostalo trosku naspodu dózy. Ďakujem @konik_testuje bolo to dobré testovanie 💚💚💚💚

    #test_powerlogy3

    #test_powerlogy3
    Top vecera bez vycitiek
    Jogurt a tento krem 🙏👌vegan top

    #test_powerlogy3 Tím ľudí z Powerlogy verí, že jedlo ,,je podstatnou súčasťou zdravia” a preto usilovne pracujú na produktoch, ktoré sú chutné a zdravšie zároveň. Poďme spolu s nimi zmeniť nielen stravovanie nás dospelých, ale aj jedlo našich detí, ktoré potrebujú pre svoj vývoj hlavne kvalitnú s zdravú stravu. Ak neviete ako na to, prejdite si na stránke powerlogy.com zaujímavé články, recepty a samozrejme ich chutné produkty, a vyskúšajte, ako môže chutiť jedlo BEZ KOMPROMISOV. Naše deti predsa nemajú papať jedlo plné cukru a nezdravých tukov, ale prirodzenú stravu, ktorá pomôže ich tráveniu, mysleniu a nakopne tak ich imunitný systém 😊💪🏻 Vyskúšajte aj raňajky podľa nás - domáci kefír, Powerlogy kids granola s lieskovcami, kakaom a čučoriedkami, 100% čisté domáce orechové maslo a čerstvé ovocie 🥰

    (3 fotky)

    Ochutnas jednu a zješ to celé😁neodolateľný nougat😜
    #test_powerlogy3

    #test_powerlogy3

    Keďže začal víkend, raňajky ako vyšité ☺️ teplá krupica, to je taka klasika... Ale krupica s granolou? Mnam 👍samozrejme pridala som aj posledne mililitre nutelky ❤️❤️❤️

    (2 fotky)

    Dnes boli kvaskové palacinky s nugátovým masielkom, domácim ovocím a aj s domácim džemíkmi.🍓🍑🥞
    Vedeli by sme maslo s malou zjesť s lyžičkou jedna radosť,😋 ale všetko s mierou, pôjde zajtra do granoly...

    Čochvíľa sa nám minú, budeme musieť kúpiť novú zásobu a ďalšie nové chute vyskúšať.

    Ďakujeme za túto možnosť vyskúšať testovať, bola to veľmi príjemná skúsenosť a som vďačná.😊🙏

    Ďakujeme Laura&Maťa

    #test_powerlogy3

    (2 fotky)

    Tak moje prvé musli tyčinky uzreli svetlo sveta. Chuťovo sú výborné, ale konzistencia je dobra, keď ich vytiahnem z mraziaka a zjem, potom začnú maknut. Chyba je, že som tam dala veľa banánu, aspoň ja si tak myslím. Skúsim ešte úplne bez banánu, len s použitím datlí. Ale chuťovo sú úžasné, aj dcére veľmi chutia.
    Môj recept... 7 - 8 lyžíc granoly powerlogy, 2 banány, 4 medjol datle, 4 lyžice nasekanych orechov

    #test_powerlogy3

    Tak moje prvé musli tyčinky uzreli svetlo sveta. Chuťovo sú výborné, ale konzistencia je dobra, keď ich vytiahnem z mraziaka a zjem, potom začnú maknut. Chyba je, že som tam dala veľa banánu, aspoň ja si tak myslím. Skúsim ešte úplne bez banánu, len s použitím datlí. Ale chuťovo sú úžasné, aj dcére veľmi chutia.
    Môj recept... 7 - 8 lyžíc granoly powerlogy, 2 banány, 4 medjol datle, 4 lyžice nasekanych orechov

    #test_powerlogy3

    #test_powerlogy3
    Dnes vecera
    Vegan napoj a tato granola ....top 🙏👌♥️

    (2 fotky)

    Ešte trochu zaspamujem mojim prvým pokusom o domáce musli pre deti, recept pridám až keď sa podaria 😜 💚🌾
    Zatiaľ v procese

    #test_powerlogy3

    Niečo pre mňa na raňajky. Milujem sladké, ale pritom "nezaťažujúce" raňajky.💚🌾
    Šťavu zo stopkového zeleru síce veľmi nemusím, ale je dobra občas na prečistenie čriev. Ma samozrejme aj množstvo ďalších účinkov. 💚🌾

    #test_powerlogy3

    🍌Banánová ovsená kaša 🍌
    Takéto raňajky milujeme 🥰 Vanesska si prosila s ovocím a poliate neskutočne dobrým nugátom 😋 A ja som si svoju posypala granolou s čučoriedkami a samozrejme som tiež neodolala nugátu 🙈 A čo vy maté radi kaše? U nás je to láska dajú sa spraviť na milión spôsobov ❤️
    #test_powerlogy3

    (2 fotky)
    martinka28091985
    Správa bola zmenená    22. júl 2020    

    😋 Dnes sme si dali #powerlogy granolku s koooopou ovocia🍎🍑🍌🍇 pre zmenu kokosového mlieka sme dali activiu nápoj a bola to mňamka😋 Trošku #powerlogy nugátoveho masielka a teda misky boli prázdne. 😆🥣 Zajtra sa bude masielko dávať na kvaskové palacinky🙏👍😊

    #test_powerlogy3

    Poznáte pojem brain food?
    Potraviny,ktoré Vám naštartujú mozog...o tom je celé powerlogy a my už viac ako rok sa s nimi stravujeme😉👍
    Hlavne čučoriedky,mandle a určite 70% čokoláda,ktorú obsahuje aj kids nougat👏🏻
    Dnes batatove lievance,naše obľúbené👍👍👍
    #test_powerlogy3