morticia91
    4. mar 2020    Čítané 133x

    Hydra Végétal od Yves Rocher

    Skvelá trojka! Zbožňujem radu Hydra Végétal od Yves Rocher. Keďže počas zimných mesiacoch používam chcemický peeling, moja pleť ostala dosť vysušená. Dlhšiu dobu som hľadala kozmetiku po ktorej by moja pleť nebola vysušená, citlivá a nešúpala sa. Až nakoniec som ju našla. Pre mňa najlepší pomocník počas zimných mesiacoch. Nedám na túto radu dopustiť. Za mňa TOP! ❤️ Celú radu Hydra Végétal kúpite od Yves Rocher. #yvesrocherslovensko #slovensko #kozmetika #krem #gel #micelarnavoda #recenzia

    gerci90
    Správa bola zmenená    26. feb 2018    

    Telove mlieko?/ aKú VôŇu mÁš NaJrAdŠeJ tY?

    ..pre mňa je vanilka TOP!
    #yvesrocherslovensko

    Moja školáčka.👧
    Vlasy najradšej v gumke zviazané po celý deň, v škole nezavadzajú pri písaní či čitaní a doma pri hre. Gumku dáva z vlasov dolu až večer.
    Preto má sklon k lámavosti vlasov.
    Ale doma máme zázrak ,ktorý nanášame po umytí .
    Malinový ocot od Yves Rocher. Vlasy ostávajú nielen lesklé a jemné, ale dlho po vysušení nádherne voňajú malinami.
    Raspberry vinegar je zložením iba prírodneho pôvodu,bez silikónov a parabenov.
    Rozhodne stojí za vyskúšanie 👍
    #yvesrocherslovensko

    simoonas
    8. okt 2017    Čítané 386x

    Záchrana mojej suchej pokožky! V hlavnej úlohe Yves Rocher 🙂

    Ahojte!

    V tomto článku by som sa rada venovala suchej pokožke, ktorá trápi nejednu z nás. Tie z vás, ktoré majú podobný problém určite poznajú okamihy, kedy síce zrelaxované po dlhšom kúpeli výjdu z vane, no ich pokožka nevyzerá najlepšie. Je suchá, napnutá, poprípade svrbí. Niekedy nie je potrebné ani hodinu relaxovať vo vani, stačí sprchový gél, ktorý pokožke viac uškodí ako pomôže a to tým, že ju vysušuje. Ja som bohužial na sprchové gély dlhú dobu štastie nemala, rozhodovala som sa najmä podľa vône. Samozrejme som čoskoro zistila, že to správne rozhodnutie nebolo.  Preto Vám s radosťou chcem predstaviť produkt, ktorý dokázal zachrániť moju pokožku a odstrániť problémy s ňou spojené. Mojim favoritom sa stal..

    Regeneračný sprchovací balzam pre veľmi suchú pokožku

    Musím sa priznať, sprchové balzamy som nikdy neskúšala a preto bolo pre mňa prekvapením keď som z tuby vytlačila konzistenciu podobnú krému. Neroztekala sa, ako som bola zvyknutá pri iných sprcháčoch, nestekala mi pomedzi prsty ale skvelo penila a nádherne voňala! Pri kontakte s vodou mal balzam príjemnú mliečnu konzistenciu, zbavil moju pokožku pnutia a hydratoval ju. Páči sa mi, že nádherná vôňa bambuckého masla neprevoňala iba kúpelňu ale ostala na mojej pokožke pomerne dlho. Dokonca aj po holení ma pokožka absolútne nesvrbela, bola vyživená a príjemná na dotyk. 

    Tento balzam je skvelý pre tie z nás, ktoré neobľubujeme natieranie sa po sprche s telovým mliekom či na to jednoducho nemáme čas! 🙂

    Regeneračné telové mlieko pre veľmi suchú pokožku

    Mliečko mi príjde konzistenciou podobné sprchovému balzamu. Celá rada vonia rovnako, čo mi   vyhovuje, kedže jemná, nevtieravá a pritom dlhotrvajúca vôňa bambuckého masla sa mi veľmi páči. Pamätám si, že už ako malé dieťa som neznášala krémovanie a to kvôli tomu, že som bola doslova lepkavá ešte hodinu po natretí. Čo však nie je vôbec problém tohto telového mlieka, veľmi rýchlo sa vstrebáva a pokožku zanecháva krásne hydratovanú a vyživenú. 

    Za mňa voľba číslo 1, keď sa mi minie určite si kúpim nový. 🙂

    Regeneračný balzam pre veľmi suchú pokožku

    Tento balzám som si veľmi obľubila, vďaka okamžítému pocitu vyživenia a hydratácie mojej pokožky. Konzistenciou je oveľa hustejší ako jeho 2 predchádzajúci kolegovci. 🙂

    Ja ho vnímam ako expresnú pomoc pri suchej pokožke. Skúšala som ho aplikovať aj na tvár, kedže moja pleť je rovnako suchá ako  pokožka môjho tela, využila som ho na lúpajúci sa noc a čelo. Rýchlo sa vstrebal a do rána bol môj problém fuč! 🙂 Aplikujem si ho denne na chodidlá pred spaním, na ktoré si následne navlečiem hrubé ponožky. Po pár týždňoch mám päty  v lepšom stave hebké a nie drsné na dotyk, ako som bola kedysi zvyknutá. Keď ho mám po ruke natriem si s ním aj ruky, naozaj stačí máličko a dostaví sa požadovaný účinok! 🙂

    Túto kozmetiku testujem už takmer mesiac a preto môžem potvrdiť, že na mojej pokožke badám pozitívne zmeny. Konečne ma nesvrbí, nie je napnutá ale naopak príjemná na dotyk a vyživená. Čo však je mojím najvačšim favoritom? Určite sprchový balzam. Po ten si skočím čoskoro do predajne a nakúpim aj do zásoby! 🙂 Som nesmierne rada, že mi tieto produkty sadli, pretože som zástanca politiky tejto spoločnosti. Viete že viac ako 99%  zložiek týchto produktov je prírodného pôvodu? 🙂  Ak máte suchú pokožku a chceli by ste s týmto problémom už konečne skoncovať, tak túto radu produktov pre veľmi suchú pokožku určite odporúčam! 🙂

    Ps: Používate kozmetiku Yves Rocher? Ktorý produkt máte najradšej? Chceli by ste sa o nej dozvedieť niečo viac? Ak aspoň jedna vaša odpoveď bola áno, tak by som vás s radosťou chcela pozvať do novo- vytvorenej skupinky : https://www.modrykonik.sk/group/9905/detail/ 

    Ďakujem Vám za váš čas a prajem krásny zvyšok nedele! 

    Simona 

    lenkiada
    6. jún 2017    Čítané 353x

    YVES ROCHER ♥

    Ahojte všetci 🙂

    Bola som vybratá na testovanie tejto kozmetickej značky Yves Rocher (Act Beautiful), ktorú by som vám chcela aj bližšie predstaviť v tomto krátkom a stručnom článku. 

    Tak teda poďme na to: 

    Prišiel mi tento maličký balík. Moje pocity boli troška však zvláštne ako som ho uvidela. Ako sa doň zmestia sprchovacie gély?! No keď som ho otvorila som bola milo prekvapená aj tým minimalistickým balením. A ak ste tie, ktoré už keď zaujme vizuálna stránka na prvý pohľad ako mňa, tak verím, žeby ste sa "zamilovali na prvý pohľad". 

    Čo sa týka testovania, tak otestovať som mala 3 malé EKO koncentrované sprchové gély: 

    • Mango a Koriander (ENERGIA)

    Koriander, aromatická bylina voľne rastúca v stredomorských oblastiach, je známa svojimi povzbudzujucími účinkami. Výrazne korenená vôňa esenciálneho koriandrového oleja sa snúbi s bohatými, teplými vonnými tónmi manga, okúzli vaše zmysly. 

    • Oliva & Petit grain ( RELAXÁCIA)

    Dodá potrebnú rovnováhu a navodí pocit pokoja a uvoľnenia. Esenciálny olej z petit grainu sa tradične využíva pre jeho relaxačné účinky. Príjemná, jemne citrusovo-kvetinová vôňa uvoľní telo a zmysel.

    • Vanilka ( OPOJENIE ZMYSLOV)

    Poteší telo a myseľ svojou hrejivou vôňou s kvapkou zmyselnosti. Intenzívna vôňa bourbonskej vanilky nenecháva na pochybách o príbuznosti tejto rastliny s orchideou. Sladko voňavé tóny zahalia pokožku do zvodnej hebkosti. No aby som porovnala , či sa v podstate niečo zmenilo som dostala aj sprchový gél a olej. 

    1 stlačenie = 1 kvapka = 1 kúpeľ

    Je to naozaj tak ? 

    Sama som tomu neverila, no v skutočnosti je to pravda. Na osprchovanie celého tela naozaj stačí jedna jediná kvapka koncentrovaného sprchového gélu! Tie produkty nádherné voňajú a penia. Porovnávala som to aj s ďalšími produktami, čo som dostala. A môžem teda povedať, že pri použití sprchového gélu s obsahom 400 ml by som určite minula skôr ako keby som vzájomne používala s gélom , ktorý ma obsah 100 ml. Pre porovnanie po dvojtýždňovom používaní uvidíte tento rozdiel aj na fotke. 

    Moja najobľúbenejšia vôňa je VANILKA! Už keď som dostala balík, som hneď všetky ovoniavala a vanilka si ma dostala na prvý "čuch". Ja mám rada sladké vôňe. Dokonca pri testovaní ma neodradil ani zlomený prst . 😀 A vlastne, aj keď som vyšla zo sprchy prvé čo priateľ povedal: "To čo si si dala? Super to vonia!" Čiže tá vôňa vám ostane aj dlho na pokožke.

    A kedže sa blížime k záveru, tak by som to ukončila slovom: LOVE! Pre mňa to slovo má širší pojem. Ľúbte samých seba! Ľúbte sa navzájom a ľúbte našu Matku prírodu! Bez nej by sme tu neboli! A to vás poteším, že pri zakúpení každého koncentrovaného sprchovaciého gélu vlastne prispejete na zasadenie stromu, tak isto pri géloch je o 50 % menšia spotreba plastov a skleníkových plynov, recyklovaný flakón a mnoho ďalšieho.

    Pekný deň a ďakujem za váš čas 🙂

    PS: Budem rada ak mi napíšete aké produkty máte obľúbené vy a čo si myslíte o tejto značke. Som rada, že som mohla byť jej súčasťou a určite vyskúšam aj iné produkty, nielen na sprchovanie 🙂