Potvrdené tehotenstvo, ale stále len gestačný vak

mischelag
7. jan 2020

Ahojte, dnes som bola u gyn, posledna menstruacia bola 1.11., tak som ratala, ze som uz pomaly v 10 tyzdni. Dr na ultrazvuku nic okrem gestacneho vaku nevidel, povedal, ze to odhaduje max na 7 tyzden. Nakolko partner bol pracovne prec, som si vedoma, ze som mohla otehotniet az po 21.11. Mam za tyzden kontrolu, ak tam nic nebude musim ist na kyret. Myslite, ze je realne sanca, ze sa tam plod aj s bijucim srdieckom este objavi, ci sa mam pripravit objavo, ci sa mam pripravit na najhorsie?

miriam1983
7. jan 2020

@mischelag mozne je vselico. Mne v 7tt videl bit uz srdiecko,pri prvom nevidel a dopadlo to zle. Ale citala som.uz pribehy zien,ze sa im plod objavil neskor.

kukulienka83
7. jan 2020

To ti tu nik nenapíše... Buď alebo... Priprav sa na všetko preistotu

jozkohrasko
7. jan 2020

Ahoj, dnes som bola aj ja u dr. Poslednu MS som mala 20.11 a dnes mi nameral gestacny vak 9,2 mm. Nic ale ine v nom nebolo vidno. Buduci tyzden mam prist na odber. Lekar sa ale moc nadsene netvaril. A nenapadne mi naznacil ze kebyze sa nic dalej nedeje, ze ajtak mi musi zobrat odbery...
Tebe aj odbery robili? Drzim palce, nech to dopadne dobre.

lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pixie123
7. jan 2020

Treba vyčkať. Ja som chodila na usg a odbery ako na klavír, hcg stúpalo a na usg nič...bola som z toho max na nervy, zrušili sme zaplatenú dovolenku, lebo čo keď - to bude, nebude, kyretáž, krvácanie... nakoniec sme počkali, v 8tt sa objavil 1,5cm plod s bijucim srdiečkom a nasledovalo bezproblémové tehotenstvo. Teraz má špuntík 11 mesiacov😊🙏
Držím palce 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre