Mali ste málinko zvýšenú teplotu pri konci tehotenstva?

kittyfox
6. sep 2012

Ahojte budúce mamičky, alebo už mamičky. Máte s tým niektorá skúsenosť? Som v 37 tt a mám cez deň málinko zvýšenú teplotu tak rovných 37°C, 37,1°C a večer už žiadnu. Mám pocit akoby mi horela tvár hlavne líca a uši aj celé telo je horúce. Podobné príznaky som mávala pred menzesom, ale neviem či sú normálne aj teraz na konci tehu, nič podobné som tu nenašla. Keď si dám vlažnú sprchu, tak mi je hneď lepšie. Môže to byť týmito zmenami počasia? Inak nemám nejaké iné ťažkosti, aj tlak mám viacmenej dobrý. Ďakujem

kkl82
6. sep 2012

hormony mozu sposobit aj mierne zvysenu teplotu. takato teplota nie je nijako nebezpecna, treba si uvedomit, ze telo teraz pracuje na plne obratky - pripravuje sa na porod. napr. ja som mala teplotu 37,4 cele tri dni pred porodom a mala som rovnake pocity ako ty. lekar mi vtedy na to povedal, ze je to normalne a ze to netreba vobec riesit, ze staci prist do porodnice, ked budu aj kontrakcie 😉. ak by si sa ale citila zle, tak radsej zabehni do nemocnice. neradim ti podcenovat to, ale ta nasa posadnutost znizovat kazdu mierne zvysenu teplotu je mnohokrat na skodu.

ktore
12. sep 2012

aj ja som mala dokonca dvakrat tak zvysenu teplotu.preslo to.netreba si nic davat.ak by bola 38 tak uz treba ist k doktorke.to uz som dostala paralen tri krat polovicku.nie cely.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre