Ahojte prosim vas o radu o adopcie dietata sme z po je niejaka zena co by mi poradila s vybavenim o adopcie .s manzelom sa snazime ale nedary sa nam tak sme sa rozhodli si adoptovat nevieme ako zacat. Dakujem
@patuska00 to je individualne, treba vyplnit ziadost a prejst vsetkymi tymi testami a procedurami a uz len cakat.
@martinkatinka dakujem pekne ale aj sa bojim trosku
Pred cca 2 rokmi znami adoptovali novorodenca... Po 9 rokoch na cakacke.... Tiez su z PO...
@bambulienka25 ano chodime do centra mam problem s mentruaciou aj s vajecnikmi prvy krat mala som iba dve vajicka aj teraz ked mi robil ultrazvuk tiz povedal ze mam iba dve vajicka a povedal ze malo mam a snazime sa uz pomaly 7 rokov
@bambulienka25 nie iba inofolic aj dufastom aj clostylbegyt a tie inotizol som neskunala to su vitaminy ci co☺
@patuska00 tak. Čakanie v PO kraji na základe vašich ppžiadaviek je tak na 8-10 rokov. Ak sa rozhodnete do toho ísť, zájdi si na upsvar, dajú Ti tlačivá na vyplnenie a inštrukcie. Dokladujete zdravotný stav, príjem, sobášny list, oni si vyžiadajú odpis z regitra trestov. Po papierovačkách k vám prídu z upsvar na návštevu- šetrenie bytových a sociálnych pomerov, taktiež si vyžiadajú z obecného/miestneho ůradu o vás správu. Následne je potrebné absolvovať psychologickú prípravu v počte 26hodín na úrade, v úsmeve ako dar alebo návrate (kde vám bude vyhovovať). Po absolvovaní vás zaradia do zoznamu čakateľov vo svojom kraji a teda následne sa čaká na základe zadaných požiadaviek.. v skratke takto. Ak Ta zaujíma ešte niečo konkrétne- pýtaj sa.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@patuska00 kde začať? Návštevou UPSVaR v mieste trvalého pobytu