Homeopatia na bolesť bruška predškoláčky

luell
10. sep 2014

Zdravim,
potrebovala by som poradit homeopatikum na zmiernenie bolesti bruska.
Dcerka sa stazuje na bolenie vzdy, ked je v skolke. Je velmi citliva povaha, na skolku si zvykala velmi tazko a dlho, myslim si preto ze bolest je zo stresu a homeopatikum sa mi zda ako vhodne riesenie.
Dakujem za vase tipy a rady🙂

79bublinka
10. sep 2014

Ahoj,nam na brusko pomaha Biogaj-probiotika....alebo LAktik...moj syn mava tiez bolest bruska od stresu....

mamazem
10. sep 2014

Pozrite si tento článok o tom, ako vplýva stres na imunitu malých detí: https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/mamaze...
Môžem odporučiť spomínaný koncentrát Stres a vyčerpanie. Na bolesť žalúdka je výborná Chioská masticha, pre deti žuvať kryštály, prípadne pomôžu aj mastichové žuvačky.
v.

stanislavao
10. sep 2014

@luell homeopatika su placebo. podla mna vobec nepomahaju, su drahe a zvytocne sa pcha do organizmu nieco umele. biogaja kvapky su probiotikum dobre, ale neviem ci zrovna na bolesti brucha zo stresu. mozno detsky psycholog by pomohol viac, ako lieky.

sono2
10. sep 2014

A hlavne, treba tú bolesť zo stresu vyriešiť. Nie potláčať liekmi. Ja som ako decko žiadne lieky neužívala a to som bola v jasliach od ôsmeho mesiaca. Teraz bude užívať toto. A neskôr antidepresíva?

luell
autor
10. sep 2014

@stanislavao:
prave preto, ze si takisto myslim, ze su homeopatika (z 90%) placebo, som ich chcela vyskusat. neublizia, a ak pomozu, o to lepsie.
nemyslim, ze je to v stadiu na psychologa. ja mam citlivu povahu, mala je po mne. co s tym urobi psycholog u patrocnej?

@sono2:
vidim podstatny rozdiel v homeopatikach a antidepresivach. ale vdaka za nazor.

luell
autor
10. sep 2014

@79bublinka: probiotika BioGaia poznam, davam vzdy pri uzivani atb.
neviem, ci je to na bolest zo stresu, ale vyskusam len tak preventivne davat aj ked nemame atb. vdaka 🙂

@mamazem: dakujem za tip, popozeram 🙂

mamazem
10. sep 2014

V homeopatikach by nemali byť žiadne umelé látky... Myslím, že keď vhodne zvolíte „čarovný prírodný liek“, dcérke to pomôže reálne aj psychicky... uvidí, že ju beriete vážne, že sa ňou zaoberáte. Inak fakt odporúčam mastichové žuvačky, na psychiku síce neúčinkujú, ale mne masticha pomáha napríklad aj pri bolesti žalúdka zo stresu. Deti asi odmietnu žuvať surovú Chioskú mastichu, ale žuvačky im chutia... 😉
Kúpite ich u nás ale aj v zdravých výživách a bioobchodoch po celom Slovensku. Zoznam obchodov nájdete u nás na mamazem. Držím palce, tiež mám doma „citlivku“ 🙂

monkabr
11. sep 2014

@luell Velmi rozumny nazor 🙂 Ano, homeopatika su placebo. Ale ak sa placebo efekt podari, je casto ucinnejsi ako liek🙂

bibistec
12. sep 2014

samozrejme ze psycholog pomoze. urcite nie homeopatika to je blbost. psycholog ju nauci mozno protistresove opatrenia aj do buducnosti ked je citliva povaha. Hlavne sa jej zacne pomahat. Ja by som to na tvojom mieste nezavrhla ved chces pomoct svojmu dietatu.

tamaram283
15. sep 2014
Používateľ tamaram283 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tamaram283.

skus probiotika Actibax..su dobre na imunity.. na crievka...na upravu crevnej flory po ATB.. snad sa mala rychlo "zotavi" po nastupe do skoly 🙂