Existuje niečo, čo pomôže na vylepšenie spermiogramu?

horensky
3. feb 2020

Pozdravujem. Riesime s manzelkou umele oplodnenie z dovodov ako u nej, tak u mna.
Chcem vsak riesit spermiogram. Existuje nejaky pripravok, liek, doplnok ktory spermiogram dokaze vylepsit alebo aspon je sanca ze ho vylepsi v zmysle pohyblivosti spermii a ich kvality ? Samozrejme viem, ze k tomu patri zdrava zivotosprava a vsetko co k tomu patri.
Vopred vdaka za odpovede.

horensky
autor
3. feb 2020

@horensky Citam tu zatial Fertilan, Fertilman .....

beatinka
3. feb 2020

@horensky môjmu drahému z azoospermie (0 spermií) za tri mesiace pomohol FertilUp pre mužov. Plus jeden mesiac tribulus. Nemá výsledky perfektné, ale očividne to zabralo a spermie sa objavili, dokonca pohyblivé. Takže ja odporúčam tieto dve. Len sa nesmú kombinovať. Najprv mal Fertilup dva mesiace a potom mesiac tribulus. Ale tribulus 900mg denne, je pevnejší, má nad 100 kilo. Treba si vyhladať dávkovanie.

vrds
3. feb 2020

Akurat vcera sme zistili ze ma manzel lepsi spermiogram... pred tym sme to skusali so zinkom, selenom, atd, ale pomohol nakoniec vceli pel.
Prvy raz po 3 rokoch.... porovnavali spermiogram zo septembra a januara

Včelí peľ pôsobí blahodarne na všetky orgány ľudského tela. Je to najväčší antioxidant, ktorý sa vôbec nachádza v prírode. Antioxidanty sú považované za možné ochranné látky pred poškodením ľudského organizmu voľnými radikálmi a spomaľujú vývoj mnohých chronických ochorení. Včelí peľ obsahuje 185 živín a 22 aminokyselín, tisíce rôznych enzýmov, hormónov, vitamínov a ďalších látok. Peľ obsahuje 35% proteínu, obrovské množstvo B komplexu, vitamíny A, C, D a E, K, minerálne látky (napr. draslík, horčík, vápnik, meď, železo, kremík, fosfor, síra, chlór, mangán), bielkoviny (napr. leucín, izoleucín, valín, lyzín, metionín, fenylalanín, treonín, tryptofán) ďalej 22 aminokyselín, organické kyseliny, terpentíny, nukleové kyseliny, regulátory rastu, esenciálne mastné kyseliny (napr. linolová, linolénová, arachidonová), sacharidy (napr. glukóza, fruktóza, dextrín, škrob, celulóza, ribóza, pentóza, kyselina glukurónová, kyselina pyrohroznová, pollenín), 27 minerálnych látok (napr. draslík, horčík, vápnik, meď, železo, kremík, fosfor, síra, chlór, mangán) a viac ako 100 enzýmov.
V prírodnej liečbe a prevencií má peľ mimoriadne dôležité miesto so širokým spektrom použitia. Pri užívaní peľu väčšina ochorení slabne alebo úplne zanikne.

hrasocek12
3. feb 2020

@horensky ahoj moj manzel mal oligoasthenoteratozoospermiu.. Cize hrozny spermiogram a prve ivf nevyslo pri druhom sme mali pol roka pauzu, zmenil stravovanie - ziadne sladke vody, energace,alkohol a tomu podobne.. Nefajci... Menej vyprazaneho takmer vobec... Vela zeleniny a bielkovin, mlieko, jogurty a aj ovocie zaradil..a hlavne nosit volne trenky a neprehrievat semenniky a taktiez sa nekupat ale sprchovat sa vo vlaznej vode.. Z vitaminov mu nic nepomohlo a najma nie tie predrazene z lekarne tam len zarabaju... Objednal si macu peruansku a pil kotvicnik a ja myslim ze zmena stravy a tie dve vitaminy mu pomohli az az.. 7rokov mal vzdy hrozny spermiogram, stale boli vysledky vysoka morfologia, nepohyblivost a boli deformovane.. Po pol roku oddychu a dodrziavania toho vyssie (bolo to tazke prenho) sme sli na spermiogram opat a a oligoasthenoteratozoospermie mal uz len teratozoospermiu a pri druhom ivf mu vzali 8spermii a mne 8vajicok a z nich sme mali 7embryii ale do najvyssieho stadia dosli az 4embryjka (hatchujuca blastocysta), 3 sme mali nizsieho tak sme ich nedavali mrazit a hned nam vlozili prvu a ta mi lezi v brusku a kopka som v 36tt 🤗 tak dufam ze nieco z toho pomoze aj vam a vytuzenu bublinku budete mat pri sebe 🤗 a v prvom ivf sme mali 14vajicok odobratych a z toho len dve vcasne blastocysty a ani jedna sa neujala 😒 cize rozdiel tam je riadny oproti tomu co sme mali v prvom ivf a v druhom ☺️

renatka100
3. feb 2020

@horensky skuste stavy - v tejto knihe su presne navody
http://www.zdravinadlani.cz/data/book/walker-ze...
Pomohli uz na vela chorob mne aj mojej rodine

neluskas
3. feb 2020

@horensky skúste argi+ je to prirodny výživový doplnok na zlepšenie spermii

horensky
autor
4. feb 2020

Fertilan vs FertilUp ?

horensky
autor
4. feb 2020

Ok, objednal som Kotvičník zemný a Fertilan.
Fertilan zlozenie :
1 kapsula: 125 mg L-arginín, 125 mg L-karnitín, 83 mg materská kašička, 50 mg maca extrakt - 400 mg čistej hmotnosti, 6 mg vitamín C, 30 mg extrakt z koreňa ženšenu - 225 mg čistej hmotnosti, 6 mg vitamín E, 5 mg koenzým Q10, 5 mg zinok, 1,5 mg mangán, 750 mikrogramov meď, 0,7 mg vitamín B6, 100 mikrogramov kyselina listová, 27,5 mikrogramov selén, 1,25 mikrogramov vitamín B12.

balalea
4. feb 2020

@horensky môj MM diagnoza asthenoteratozoospermia, po polroku užívania folandrol + zinkorot (to odporúča asi každý embryolog) - toto bral pravidelne , 2mesiace kotvicnik,2 mesiace maca, morfológia zlepšená z2 na 3%. Pohyblivosť celková zlepšená ale Ackova stále pod spodnou hranicou,teda ta ostala bez zmeny

lilsuri
22. feb 2020

@horensky mojmu pomohlo uzivanie Folandrolu a neskor aj Maca, ale hlavne sa zacal viac hybat a sportovat a zacal pouzivat podlozku pod laptop, ked ho ma na bruchu alebo stehnach..za par mesiacov take zlepsenie kvality a pohyblivosti, ze sa aj doktor cudoval a ja som po rokoch skusania konecne tehotna 🙏

ina1993
3. apr 2020

Moj manzel mal hrozny spermiogram najskor bral folandrol ale nic moc..rok bral profertil a mozem povedat ze to stalo zato je dobre to konzultovat s urologom

dia88
26. jún 2020

@vrds to kde sa da zohnat ten pel?

vrds
8. júl 2020

@dia88 uz teraz nikde. Aspon nie kvalitny. Na jar day to objednava a skladuje sa to v mrazaku.

topanka
6. sep 2020

@dia88 da sa zohnat u vcelarov ja som kupovala teraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre