Bolesti a pichanie v pošve v 16. týždni

rebekamarcusko
28. mar 2021

Ahoj baby,vcera som sa pytala na stene ohladom pichania v posve ,ktore mi zacalo predvcerom. To uz v podstqte preslo a ak aj je,nie je to tak casto a intrnzivne ako predvcerom. No asi 3 dni ma boli aj nad posvou,akoby som mala narazenu kost,alebo ako to nazvat. Boli to aj na dotyk a pri chodzi,ked chodim ta bolest ide zhora az k hradzi,ked ma nastrihli pri prvom porode.V utorok mam poradnu,urcite to spomeniem. Ale ani som sa neudrela nic,moze to mat suvis s tym pichanim v posve? S tehotenstvom? Fakt to dost neprijemne boli,akoby som tam mala modrinu,no nic tam nemam. Dakujem baby za kazdu radu vopred.

majamat
28. mar 2021

@rebekamarcusko to vyzera, akoby ta bola lonova kost. takto vacsinou boli v tehu. mozno by nebolo zle urobit rtg, ci mas panvu ok.

rebekamarcusko
autor
28. mar 2021

@majamat ano lonova kost to je. Nevedela som presne popisat polohu bolesti. Dakujem 😁 no ale asi nemozem na rtg,kedze som tehotna.

majamat
28. mar 2021

@rebekamarcusko vsak som si to zle precitala, tak nemusis na rtg, lonova kost v tehu zvykne bolievat. je to pomerne caste. ja som to mala tiez a moja sestra tiez. nie ej to prijemne,a le prezili sme.,

rebekamarcusko
autor
28. mar 2021

@majamat hej no ore istotu poviem doktorke v utorok nech ma pozrie ci je krcok ok,lebo mala som robenu konizaciu,tak nech som kludna

jaskolka
28. mar 2021

Takto bolesť lonovej kosti je bežná v tehotenstve, panva sa "roztahuje",tie švy v nej sú pruzne práve preto, ja som hlavne ku koncu už nevládala sa poriadne ani otočiť v posteli, tak to bolelo, na dotyk aj bez toho.

rebekamarcusko
autor
28. mar 2021

@jaskolka dakujem ,ukludnili ste ma 🥰

jaga18
28. mar 2021

Ja som 24tt a tá lonova kosť bolí ako 🐖 Je jedno ci sedim, ležím, chodím... Presne ako píšeš, ako by udrete, no len sa roztahuje, pripravuje na pôrod. Zdá sa mi to veľmi skoro, pri predošlých tehu to bolo len pár týždňov pred pôrodom.

majamat
28. mar 2021

@jaga18 sestra to mala tiez takto skoro. ja neviem odkedy. no nevedela som sa ani otocit v posteli.

krrisstina
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rebekamarcusko
autor
29. mar 2021

@krrisstina jasne dam vediet zajtra

krrisstina
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rebekamarcusko
autor
1. apr 2021

@krrisstina aoj,orepac uplne som zabudla ti napisat. Vsetko je v poriadku aj krcok. Takze ak ma to zacne pichat mam si sadnut dat magnezko a oddychovat. 😊 takze asi je to prirodzene

krrisstina
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rebekamarcusko
autor
1. apr 2021

@krrisstina dakujem krasne ❤

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre