Bolesti bruška v 12. týždni?

mimuska123_
13. okt 2011

ahojte...hlavne vecer sa citim taka nafuknuta, a bolieva ma brusko...alebo ma niekedy chyti taky krc hlavne, ked sa zacnem poriadne smiat....zajtra chcem anvstivit lekarku...je to moje prve tehotenstvo....je ot normalne, ze ma pobolieva?

drosera
13. okt 2011

ahoj..ja som dnes akurat bola na krv a povedala som sestricke, ze mi tvrdne brusko a mavam krce..tak mi povedala, ze to nie je normalne a poslala ma hned za doktorom..ten ma vysetril, vsetko bolo v poriadku..predpisal mi magnezium a za tyzden mam prist znova..ked mi bude stale brusko tvrdnut, zevraj budem musiet ist do nemocnice..takze ja som dopadla takto..a tiez mavam krce, taku tahavu bolest..raz som sa aj v noci na to zobudila..takze netusim, cim to moze byt..

leeenka26
13. okt 2011

drosera ak su bolesti len mierne, tahave bolesti su sposobene roztahovanim maternice, pokial netvrdne brucho (mne sa to stavalo pri dlhom chodeni a stati) a bolesti su len velmi mierne a obcasne, bez krvacania alebo ruzoveho alebo hnedeho vytoku, tak by to malo byt ok. Urcite to ale treba spomenut doktorovi.

melindus
14. okt 2011

ahojte !! ja som v 18tt a od samého od úplného začiatku tehu pocitujem bolesti v podbrušku. aj mne lekár povedal že to nie je normálne . a keď som bola hospitalizovaná pre malé odlúčenie placenty tak nám pekne vysvetlili že patrím do skupiny žien ktoré pociťujú ako sa im rozťahuje maternica. a teraz keď nám bruško už trochu narástlo 🙂 sú bolesti čoraz miernejšie a už tak nepobolieva. 😀

denkadenka
14. okt 2011

ahojte ja som uz v 25tt, na zaciatku som tiez pocitovala bolesti v podbrusku, ked som si kychla, zasmiala sa alebo len tak sem tam pobolievalo, no casom to preslo a teraz ma pichne sem tam ked zakaslem, netreba sa bat 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre