Na koho sa môžem obrátiť, keď môj gynekológ neberie telefón?

2. dec 2020

Ahojte baby prosím vás kam mam zavolať alebo kam ísť môj gynekológ mi nezdviha telefon už som z toho zúfalá od začiatku tehu mam stále nejaké bolesti v podbrusku a v bokoch a tak ale teraz ako som začala 17 týždeň hrozne už 4 dni mam bolesti v podbrusku keď chodím keď sedím keď vlastne všetko večer bolesť v bokoch ako keby ma tam chytal strašný kŕč ani otočiť sa nemôžem chcem aspoň vedieť či je všetko ok a neviem že na koho sa mam obrátiť lebo mam aj žltý výtok ale to je podľa mna z toho že sa mi teraz stále vracia kvasinkova infekcia a včera ma zase trosku tam dole svrbelo tak som si dala rýchlo rosalgin a teraz klopem že nič ale výtok mam žlto biely (nesmrdí) neviete na koho sa môžem teraz obrátiť ohľadom tých bolesti čo to môže byt ? Ďakujem

dzejsik
2. dec 2020

tak ak to bude ozaj zlé tak zavolaj na pohotovosť a popíš im čo sa deje, buď povedia nech prídeš alebo nech skúsiš ešte do zajtra počkať na lekára ... a ako dlho nedvíha?

nika82
2. dec 2020

ist pozriet osobne ci ordinuje a tam bude napisane ak nie ze kto ho zastupuje

danusa64
2. dec 2020

Osobne si za nim nebola? Ja sa mojej tiez mam problem dovolat a keby som mala problemi ako ty tak uz tam davno sedim v cakarni. Alebo chod na pohotovost ak mas pocit, ze to nieje v poriadku. Poradit neviem lebo viac ako do 13tt som sa este nedostala, ale hned ako som zacala spinit (nedela poobede) som letela na pohotovost a necakala som do rana na svoju dr.

queen_mary
2. dec 2020

@nika82 ved maju na webe ordinacne hodiny.

queen_mary
2. dec 2020

Tak tam zbehni.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nika82
2. dec 2020
queen_mary
2. dec 2020

@nika82 kazdy lekar ma na webe ordinacne hodiny. Statni lekari maju na strankach vuc napisany hned aj zastup, ak nahodou nerobia.

nika82
2. dec 2020

@queen_mary sama si jej tam napisala to co ja

fokuska
2. dec 2020

@nika82 Ty si napisala, ze sa ma ist osobne pozriet a @queen_mary pise, ze to info moze najst aj na webe.
To nie je to iste. Je rozdiel ist napr. do druheho mesta pozriet sa ci na dverach lekara nevisi papier s oznamom a kliknut sa na webovu stranku - ci podla teba je to to iste?

misha666
2. dec 2020

pokial si prvorodicka tak taketo pocity bolesti su vcelku normalne... pretoze sa ti natahuje maternica... predpokladam ze to pichanie v bokoch mas v oblasti bedrovych klboch... ja som to mala pri dcere niekedy az take ze som nemohla vstat z postele... pri druhom tehu to uz bolo lepsie... zlty vytok moze byt z kvasiniek samozrejme... samozrejme nechcem bagatelizovat tvoju situaciu...ak si si nie si ista urcite pohotovost...

nika82
2. dec 2020

@fokuska

queen_mary

Dnes o 11:22

Tak tam zbehni.

a dodatok nie kazdy lekar ma webovu stranku

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre