Špinenie a Ascorutin

lalilla
12. mar 2022

Ahojte kocky,

Som 7+0, pred tyzdnom som mala ruzovy vytok a potom asi tri kvapky krvi, na druhy den to preslo do slabeho hnedeho sem tam vlasocnica a trva uz tyzden.
Na druhy den som isla na sono vsetko ok aj srdiecko bilo❤️ Dalsiu kontrolu mam az o dva tyzdne, takze kazda cesta na wc je stres oh.
Cely zivot mam problem so spinenim vacsinu cyklov som spinila od ovu az po ms, vysledky krvy aj zo spodu vsetko v poriadku, lieky zabrali len na chvilu a zas. Dufala som ze sa v tehu tomi vyhnem ale zatial nie.
Vkladam si 3x400 amelgen a uzivam ascorutin 3x1
Tie co ste si presli spinenim ako dlho ste uzivali prosim ten ascorutin, myslim casovo. Dakujem

miskamicha
12. mar 2022

@lalilla krvacala som asi do 16tt. Kazdy tyzden syresy a o wc ani nehovorim. Prestala som ho uzivat lebo mne to nezaberalo... po 16tt to preslo a krvacanie sa uz neobjavilo

ailiba
12. mar 2022

@lalilla poznam to, su to nervy. Ja som spinila a krvacala do 8.tt, ale teda silnejsie, ako ty popisujes. Dovod nezistili. Je to velmi neprijemne... Clovek stale caka co bude a s postupujucim tehu je to stale horsi pocit. Mne v nemocnici rovno povedali, ze ked je plodik zdravy, tak sa udrzi a je to hop, alebo trop. Lieky mi nedali, vraj to nema vyznam. Z nicoho nic to preslo... A teraz som 27.tt a vsetko je o. K. Drzim palce, nech to aj u teba prejde cim skor.

kalendark
12. mar 2022

@lalilla ja som brala ascorutin od 8tt asi do 13tt.prestala som týždeň potom ako prestalo spinenie ...od vtedy zatiaľ pokoj

zuzanabo
12. mar 2022

@lalilla ja spinim od piateho týždňa, medzitým som aj krvacala, poležala si s hematomom aj v nemocke, doteraz doma na PN, aktuálne som v desiatom tyzdni. Mne akurát lekar namiesto askorutinu dal cyclo3forte so slovami že je vraj kúsok vhodnejší v tehu..

lalilla
autor
12. mar 2022

@miskamicha
@ailiba dakujem vam za reakciu, verim ze aj nas caka uspesny koniec v zdravi o 8 mesiacov 🤞

@kalendark A mala si davkovanie 3x1 prosim?
@zuzanabo na sone nevideli nic z coho by som mohla spinit, ale tiez ma vypisali a teda snazim sa lezat a setrit sa.
Nerada by som brala ten ascorutin dlho aj na nom aj na tych tvojich vseobecne aj co davaju v nemocke lieky pisu ze sa neodporuca tehotnym, ale tak maju skusenosti predpisuju to pri problemoch so spinenim skoro vsetci. Hlavne aby nam to pomohlo a dotiahli sme to do 9 mesiaca. Drzim silno palce, nech nam to prejde a uz len uzivanie tehu. Snazim sa nestresovat ale teda na pohode to nepridava a cakanie na dalsiu kontrolu je nekonecne

zuzanabo
13. mar 2022

@lalilla Ja som bola v priebehu pár dni 2x na pohotovosti a nič nenašli, tretíkrát u svojho gynekológa a ten už identifikoval hematóm (25x15mm teda relat.veľký). (Rozostup medzi druhou návštevou pohotovosti a môjho gynekológa menej ako 12 hodín) Môj neodborný názor je ten že na pohotovosti nič nevideli lebo pracovali so sonom z roku pána a obrazovka pár centimetrová no nevzbudzoval vo mne veľa dôvery. Áno, správne píšeš, že ani askorutin ani cyclo3forte nie sú vyslovene že odporúčané v tehu, napriek tomu môj gynekológ vyjadril názor ktorý som s tebou zdieľala v prvej odpovedi.

kalendark
13. mar 2022

@lalilla áno brala som 3x1, potim dňoch 2x1 ..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre