Špinenie v 9. týždni

yamajka
12. dec 2014

Ahojte kocky,
som v 9 tt tehotenstva. Uz pred 2 tyzdnami mi zacalo spinenie - hnedy vytok. Hned som sla na pohotovost kde mi spadol kamen zo srdca, bolo vsetko OK. Na druhy den som bola u svojho dr. kde mi to potvrdil, ze sa to stava, ale ze je vsetko OK, aj srdiecko krasne bilo 🙂 Dal mi Duph. 2*1 no pred troma dnami mi to opat zacalo ale uz sa mi medzi tym hnedym vytokom objavilo aj malo krvy, nie vela. Nemam bolesti ziadne iba akurat take ako pri menstruacii.
Stalo sa Vam nieco take? Do poradne mam ist az v stredu, ale rozmyslam ci nepojdem este na pohotovost.
dakujem za odpovede

barboritta
12. dec 2014

@yamajka co este robis doma?sup sup k lekarovi,aby este nebolo neskoro 😒

valinka248
12. dec 2014

Na pohotovost hned. Nie je to sranda;!!

yamajka
autor
12. dec 2014

Ano pojdem urcite, len akurat zistujem kedy je otvorena pohotovost v Kosiciach, kedze lekar mi dnes robi do 13stej a to ho uz nestiham

bonaqa2013
12. dec 2014

Mne sa stalo pri druhom tehu. Synovi som bola na rodičovskom, a v tom ma zaliala krv. Vstanem zo stoličky a na stoličke kopu krvi. Nešla som ani domov, rovno do nemocnice. Za 10 min. som bola tam. Poležala som si tam 10 dní. V súčasnosti dcéra chodí do 3 triedy.
Mám 4 deti, ale len pri druhom tehu som mala takéto problémy. Ani sa nezistilo z čoho.

yamajka
autor
13. dec 2014

Vcera som bola na pohotovosti. Na ultrazvuku nebolo vidiet ziadnu akciu srdiecka. Teda giagnoza znela najhorsie ako mohla - zamlcany potrat, zrutil sa mi svet. Preplakala som celu noc, este, ze mam takeho svkveleho manzela, ktory primne stoji.
Dr mi povedala, ze mam prist rano nalacno a urobia mi zakrok a plod vyberu. Zobrali mi aj krv , aby som uz rano mala vysledky. Vecer som uz zacala aj trosku viac spinit a krvacat. ALe nie vela. Ani bolesti som nemala. Rano som prisla a hladina HCG bola 9704. Robili mi kontrolny utrazvuk, tiez ziadna aktivita.
No poslali ma domov s tym, ze pokial budem mat bolesti a budem velmi krvacat mam prist okamzite, ak nie tak v pondelok rano mam prist na zakrok. Ale pre istotu mi este zobrali krv, kvoli HCG.
Vobec tomu nerozumiem, preco mi zakrok nespravili dnes, nie su su isti, alebo nerozumiem.

lenka369
13. dec 2014

@yamajka ahoj ja som sa vcera vratila z nemocnice po rovnakom scenari ako ty tiez cakali az kym som sa v noci nedorutila zo strasnymi bolestami, a krvacanim. No vies oni cakaju ci sa nahodou neschopi plodik a ci stupa to hcg. ak klesne tak je jasne ze je koniec ak stupa aj nadalej tak este je sanca.drzim prsty zvladnes to.

yamajka
autor
13. dec 2014

tak to ma mrzi a je mi to luto, viem o com pises:( premna to bol strasny pocit, ked som este zaciatkom decembra videla na ultrazvuku ako krasne bilo srdiecko a teraz nic. VIem, ze nadej umiera posledna, ale to by bol velky zazrak. No stale dufam, ale pripravujem sa na to najhorsie.
A ako prebiehala kyretaz?Toho sa strasne bojim.

dzenar
13. dec 2014

aj ja som spinila urobila som si teh test a boli 2 ciarky ale o 2 tyzdne som prisla v hodine 12 do nemocnice mimomaternicove tehotenstvo ☹

katyt
13. dec 2014

Ja som spinila pri každom tehotenstve do 3 mesiaca a všetko bolo OK. Niekedy to nemusí znamenať nič a keď ta doktor skontroloval a povedal, že je to v poriadku, tak sa nemusíš báť.

katyt
13. dec 2014

Tiež mi inak pri prvom tekotenstve doktor nevidel akciu srdca a keď som išla po pár dňoch do nemocnice pre istotu pripravená aj na zákrok tak mi doktorka povedala že akcia tam je a poriadna takze daj si to radšej viac krát skontrolovať.

tamarka9
13. dec 2014

@yamajka ja som to mala podobne ako ty, mala bodka krvi na obed , volala som lekarovi a on ze to sa stava (uz som ho vymenila) a potom poobede opat na toaletaku, to uz som isla rovno na pohotovost a tam tiez verdikt, ze srdiecko nebije- bola som v 11tt a na zakrok mi kazali prist uz na druhy den rano a podla mna sa mi ziadne kontrolne sono ani nechystali robit, takze mozno sa tebe este stane zazrak- no ja som zacala v noci silno krvacat a aj kontrakcie prisli, takze vnoci mi museli zakrok urobit. Je to nespravodlive, dobre ze mm stoji pri tebe, pre mna to vela znamenalo (bolo to uz druhykrat) a neboj sa, zvladnes to, casom kusok preboli,aj ked potom dalsie tehu sa asi budes viac strachovat, ja som uz v 33tt a stale pozeram paranoidne na toaletak.. drzim palceky do buducna...

tamarka9
13. dec 2014

@katyt to vazne sa ti stalo ze ti potvrdili akciu a potom uz nebola a potom zase nabehla? ty az mi zimomriavky prebehli telom, to aky zazrak 😕

katyt
13. dec 2014

@tamarka9 nie doktor mi ju v 7 týždni nevidel, tak ma poslal do nemocnice s tým, že to môže byt aj potrat, lebo som trochu aj spinila, len ja som nešla do nemocnice hneď, lebo som mala pocit, že to predsa každé dieta je iné a každému sa tá akcia srdca môže objaviť v inom týždni , veď to nie je podla knižky, že presne v tom mesiaci už ma byt vidno akcia a ak nie tak treba ísť na zákrok. No a keď už som išla do nemocnice tak tam mi už tu akciu potvrdili, len som mala hematom na maternici, tak preto som spinila.

siska765
13. dec 2014

@yamajka urcite by som isla na pohotovost hned akonahle je tam krv, ja som mala spinenie cca od 6tt do 12tt ale len hnede nie krv, bolo to z dosledku polypu ktory sa mi urobil ako dosledok tehotenskych hormonov na krcku a trvalo to 6tt raz hej potom dva tri dni nie potom zas hej.a takto 6tt az sa sam takto vyplavil a potm uz bol uplny pokoj.vzdy som utekala na pohotovost -alebo svojmu doktorovi lebo som uz 2x potratila tak som sa bala ,nemas co stratit ked pojdes na pohotovost,len si budes na istom co to je a mozno by pomohol odpocinok ja som prvy trimester skoro stale lezala , drzim palce, mysli pozitivne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre