Tehotenské nevoľnosti v 15. týždni

vierabodi
14. jan 2022

Ahojte . Chcem sa opýtať kedy vám prestali tehotenské nevolnosti som v 15tom týždni a niekedy mám dní kedy je to brutálne od rána do večera vraciam iné dni je to menej . Skončí to niekedy ? Už nevládzem a chudnem čo mne nevadí ale bojím sa o bábo . Ďakujem za každý odpoveď.

werony_n
14. jan 2022

@vierabodi ja som to mala tak isto, schudla som 6kg na začiatku, nevoľnosti skončili okolo 5teho mesiaca. Odporúčam používať kyselinu listovú. Na nevoľnosti som si kúpila lízatka v lekárni, občas pomohli 😊 držím prsty, nech to čím skôr prejde

findomatej
14. jan 2022

@vierabodi ahoj, síce som nevracala ani raz, ale celé dni mi bolo ,,zle,,. Čakala som zlepšenie do 3-ho mesiaca, do 5-ho, do 6-ho mesiaca.....A nič 🥴. Celý deň som niečo zajedala - nakrájané jablká, melón... A keď som chcela niečo sladké, tak som si dala a ľahla som si zdriemnuť. Užívala som Coccullline pri cestovaní, aby som to ,,dala,,. Poriadne som sa najedla až v nemocnici, keď som porodila 🤷🏼‍♀️

vierabodi
autor
14. jan 2022

@werony_n aké to boli lizatka ? A tá kyselina listová je na lekársky predpis alebo voľnopredajna

werony_n
14. jan 2022

@vierabodi lízatka na tehotenské nevoľnosti, ja som brala Femibion je to na voľný predaj

vierabodi
autor
14. jan 2022

@werony_n a nemajú daake nežiaduce účinky alebo niečo ?

lenuska9999
14. jan 2022

@vierabodi ahoj ja som v 14 týždni a mam hypermesis gravidium. Čiže dosť ťažké celodenné nevoľnosti. K tomu problém s jedením, lebo skoro vsetko jedlo mi smrdí a napína ma z toho. Schudla som už 7kg... tiež čakám každý deň kedy to bude lepšie .. inak kyselinu listovú si mohla kľudne brat už od začiatku, dosť sa odporúča v tehotenstve.. v lekárni nájdeš aj rôzne produkty na nevoľnosti napr zazvorove lizatka, malinove listy a podobne. Mne nič z toho nepomohlo. Skus si kúpiť aspoň tehotenske vitamíny, obsahujú okrem iného aj železo, ktoré je tiež dôležité. Ak ti budu ťažké na žalúdok, skus si tabletku rozdeliť na viac častí a počas dňa ich zobrať.. držím palce , aby ti bolo lepšie..

werony_n
14. jan 2022

@vierabodi neviem, čo máš na mysli ci ma nežiaduce účinky, ale ak máš na mysli femibion tak sú to len vitamíny, doporučila mi ich gynekologička

renka30
14. jan 2022

Ja uz ked bolo najhorsie, tak som sa zbalila a isla do nemocnice. Vracala som aj 10x denne a schudla 5 kg (co pri povodnych 44 kg bolo ozaj dost). Za 2 tyzdne ma dali dokopy a asi to aj pomaly odoznelo. A odporucam po duskoch coca colu a Dru tycinky ( to nam aj v nemicnici odporucali)

vierabodi
autor
15. jan 2022

@renka30 ďakujem coca colu žiaľ nemôžem mám to zakázané úplne no skúšam už kde čo ... Dnes som mala celkom fajn deň vracala som iba 3x no to by mi až tak nevadilo ale žalúdok boli nonstop..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre