Tvrdnutie bruška v 19. týždni

tauriel888
3. mar 2022

Ahojte maminky.
Som covid pozitívna od pondelka a som v 19tt. Včera ráno som začala pociťovať tlak ako nadúvanie a mam pocit že odvtedy mám stvrdnuté bruško. Sem tam na pichne aj vo vaječníkoch ale podľa môjho doktora je to v poriadku. Je pravda že po užívaní rôznych liekov na hrdlo a podobne som nebola poriadne na wc už asi 3 dni. Išla by som aj na pohotovosť ale som pozitívna….mám sa obávať alebo je to úplne normálna vec?

thereisabear
3. mar 2022

@tauriel888 daj si magnézium

luci_ba
4. mar 2022

@tauriel888 tvrdnutie bruška vyzera inak. Je to niekolko sekundovy sťah, v tomto týždni sa ti akokeby vyduje bruško a je tvrde ako kameň. To čo popisujes bude zo zapchy.

tauriel888
autor
4. mar 2022

@luci_ba takže v tomto týždni mi tak buduje bruško a je tvrdé ako kameň ? Lebo presne si opísala moje pocity. A vedela by si mi odporučiť niečo na zapchu lebo jablka a ovsené vločky nezaberajú 🙂 a v lekárni mi povedali len že to prejde samé

luci_ba
4. mar 2022

@tauriel888 len na to tvrdnutie pozor ja som s tym skončila v nemocnici. na zapchu mi tradične recepty nezaberali, ale občas mi zabralo dat si na večeru len ovocie a nic ine, trošku ma to vyhladovalo aa ráno to išlo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre