Červené očká

tretiedieta
23. aug 2020

Prosím Vás, dievka má často červenšie bielka- rozšírené červené žilky. Mala to už občas v školke-nezistili sme príčinu,samé prišlo,samé odišlo,no teraz ma 8 rokov a znovu u nej vidím rozšírené červené žilky v očku. Nebolí ju to, ale mna to trápi. Máte s tým niekto skúsenost?

kittykat22
23. aug 2020

a vidi dobre? nema alergiu? Cervene oci su casto z namahania oci - ja to vidim u syna ked dlhsie pozera tablet. No a potom alergia. To ma oci ako angorska macka.

zuzanka.zuzu
23. aug 2020

alergia? veľa počítača/mobilu? tlakový šport (plávanie, gymnastika)? nejaká novinka v strave? nejaká novinka v liekoch?

tretiedieta
autor
24. aug 2020

Dakujem dievčatá, mobil nemá a sem tam pozrie do môjho notebooku,zrejme to bude alergia,aj ja som alergička - beriem lieky

tretiedieta
autor
24. aug 2020

@kittykat22 berie niečo na alergiu?

kittykat22
24. aug 2020

@tretiedieta aerius tablety rozpustacie do pusy. ALe len pocas maja/juna. A super. Skus nastriekat do nosa Livostin - to je aj proti alergii. Volno predajne. Synovi to velmi na oci pomoze do 10-15 min po jednom streku.

tretiedieta
autor
24. aug 2020

@kittykat22 dobre dakujem, vyskusam.

daduskonatalia
25. aug 2020

Ahojte dievcence. Prosim poradte mi. Moja dcerka ma od jari tieto flaky pod ockami. Pediatricka nas poslala k ocnemu a ten nam dal kvapky a tie par dni pomahali. Potom sa to vratilo. Alergolog nezistil nic. Testy negativne. Mavame ekzem na nozkach a chrbatiku. Kozna ma dovolenku 2 tyzdne a ja neviem co to moze byt. Stretli ste sa z niecim takym? A velmi ju to svrbiiii. Dakujem