Čo so zúženou predkožkou u 2 ročného chlapčeka?

silvid
25. mar 2012

Maminky prosim ktora mate skusenosti s tym ze sa da zuzena predkozka u chlapceka vyriesit aj inym sposobom ako zakrokom u urologa? budem vdacna za hocijaku radu, pocula som o bylinke SLEZ NEBADANY, ak vam niektorej pomohla prosim dajte vediet, dakujem

montinka
25. mar 2012

nám ppomohla a velmi.uz len jednu stranu trosicku nam treba povolit.🙂 fakt na nejaky treti kupel mu to pekne povolilo.

michaelka5
27. mar 2012

ahoj, my sme tiez vyskusali vsetko, aj ten slez, robili sme kupele, ale nam to nepomohlo, mal to velmi zuzena a asi aj prilepene k zaludu, takze urologovi sme sa nevyhli...tam mu to spravili nasilu, skoro ma porazilo ked mi ho muz doniesol domov, ale co uz. na druhy den este ako tak cikal, ale dnes to je druhy den a dnes nechce cikat vobec☹, asi ho to stipe. s tym slezom je to asi tak, ze pokial to ma len prilepene tak to moze povolit, ale ak to ma aj zuzene, a nejde mu to povolit vobec, tak ti ta bylink nepomoze...moc som ti nepomohla

stanislavao
27. mar 2012

baby a ten slez, to sa da v lekarni kupit, ako sa to pripravuje? a ked nechce cikat, tak ano, stipe ho to. dajte ho cikat do teplej vody, vecer mu pridajte do kupela repik, alebo mu len vrabceka macajte v repiku. nam raz doktorka nasilu to tiez skusala a ptoom velmi plakal, ked mal cikat. predkozka mu stale nejde, ale citala som, ze to ma cas a vraj az do puberty je cas. je tu taka tema uz, hladajte nieco ako "stahovanie predkozky" tam najdete rozne rady i nazory.

livika1978
27. mar 2012

Ešte je priskoro to riešiť, máte čas aj do 7 rokov. Zbytočne ho budete trápiť.

ingrid1979
27. mar 2012

Ahoj, my sme dostali mastičku od pána doktora na urologii, Triamcinolon, to keď mal jeden rok a mal ju zúženú, že sa vôbec nedala pretiahnúť. Natierali sme jemne ráno a večer a pomali preťahovali , išli sme pomali, ale po dvoch týždňoch sa povolila úplne.

dahra
27. mar 2012

Presne tak ako vravi @ingrid1979, ta masticka je super! Uvolnila to uplne a predtym to mal fakt uplne zuzene, takmer sa mu to ani nepohlo.

given
27. mar 2012

Ahoj, mne tiez povedala pediatricka, ze do dvoch rokov s tym nerobit nic, potom ten treti rok pomalicky, nenasilne skusat.

bazoskaa
31. mar 2019

Ak niekto potrebuje krém mám vždy v zásobe hneď k odoslaniu ak treba poradiť kľudne napíšte rada pomôžem..