Masáž pri bolesti bruška 5 mesačného synčeka

28. mar 2022

Dobrý večer. Náš syn (5 mesiacov) ma od narodenia bolesti bruska. To najhoršie už mame za sebou, ale stale sa v noci dosť puči. Za minútu aj 20x vystreli nohy do vzduchu a asi sa snaží si prdnut ale nejde mu to. Vyskúšali sme už všetky kvapky a probiotiká a neviem čo. Nič nepomáha. Masírujem, vysadila som BKM, atd. Známa nám dala tip na maséra, ktorý masíruje bábätkam bruško. Im to vraj zabralo. Máte s tým niekto skúsenosti? Nechcem synčekovi ublížiť. Ale už som naozaj unavená, celú noc sa budime obaja na to vystrelovanie nôh do vzduchu. Ďakujem.

danielahamar
28. mar 2022

Takže nič mliečne, s laktozou nekonzumuješ, tak to máme chápať? Pupíka ste skúšali?

autor
28. mar 2022

@danielahamar áno, dávam si pozor na stravu. Všetko čo obsahuje čo i len troska mlieka som vylúčila. Pupik sme skúšali, bez úspechu. Mám pocit že sme skúsili už všetko. Viem že tráviaca sústava musí dozrieť a to môže trvať aj do 6 mesiaca. Ale ja už som veľmi vyčerpaná.

janiikkk
28. mar 2022

Ahoj, my sme to mali rovnako😩a nič nepomohlo. Fakt mám pocit,že to len muselo same prejsť. Taktiež sme mali všelijaké kvapky od bolesti, probiotiká, ja som sa snažila nejesť hocičo čo by mohlo uškodiť. A ešte aj teraz občas ma zastavené vetry a puči sa v noci (má rok). Asi musí úplne "dozrieť" ich tráviaca sústava. Ale naša známa mi odporúčala ísť s ňou na gastro,ale nešla som. Možno by si si mohla skúsiť vypýtať odporučenie od pediatra. Držím palce a veľa síl prajem ❤️