Máte skúsenosti s Tebocanom u malých detičiek?

katrena23
12. jún 2013

Dnes sme totiz boli na neurologii a predpisala nam to lekarka ... mame dvojemsacnu dcerku a pediatricke sa nepacilo, ze malickej pada hlavka, trosku je leniva a nedviha ju tak ako by mala, ani ju neprevracia ... pritom minuly mesiac bola az privelmi aktivna, a teraz akoby sa zasekla 😒 v lekarni mi ale lekarnicka povedala ze ten spominany Tebocan sa ma uzivat iba pri nedonosenych detoch - co s nasom pripade nehrozi, lebo mala sa narodila nacas, a este mala aj vvypobrnu vahu. Tak mi prosim poradte, ci to mam malickej davat kazdy den ako nam to predpisala neurologicka, alebo to mam nechat tak a cvicit s malou, nech do toho opät pride a zacne tu hlavicku dvihat ... ???

malinkaaninka
12. jún 2013

dôveruj lekárke.

bandurka1979
12. jún 2013

čo tak skúsiť ešte iného neurologa?

laskonkakaty
12. jún 2013

Verila by som lekarke,no ak by mi to nedalo spavat,tak by som sa informovala u dalsej neur.

maminag
12. jún 2013

my sme užívali Tebokan, ale až v troch rokoch, pretože sa mu nechcelo rozprávať, ale bol z neho veeeeľmi hyperaktívny, vysadila som ho....

kiwi82
12. jún 2013

My sme ho brali, sice nie sme predčasne narodení ale boli sme sledovaný na neurologii, lebo sme boli po narodení na jiske pre problémy s dýchaním. Ja by som tiež dôverovala dr. Uškodiť to isto neuškodí a ak má pomôcť pomôže. My sme aj cvičili vojtovku, lebo jednu stranu mala slabšiu.

lericenkam
14. jún 2013

Náš syn nebol nedonosený a tiež užíval Tebocan v 10-tcih mesiacoch , mala som mu to dávať ráno a na obed , ale na obed som mu ho nedávala, lebo po tomto lieku nespal. Aj v lekárni mi povedali, že ak mu to na obed dám, že mi nebude spať, tak som to jednoducho na obed nedala. Myslím, že je to bylinkový liek z gingo biloba , podľa mňa sa nemusíš báť a treba aj cvičiť.

pifpaf8061
9. júl 2013

Robili bábätku aj EEG, lebo nám ho už 2 krát tiež nasadili, užívali sme, ale až po výsledkoch z EEG.... a ako už bolo vyššie spomenuté, tiež sme mali problém zo spánkom.