Nevylúčená prvá stolica

kristinka.s
8. nov 2016

Baby poradte, cerstvo narodene dieta nemalo este stolicu. Hovoria ze do 24h ma byt vylucena smolka. Dcera ma uz skoro dva dni a nic. Zatial to v porodnici neriesia ale mne sa to nezda.

cervikpepik
8. nov 2016

@kristinka.s a neusla smolka uz do plodovej vody?

kristinka.s
autor
8. nov 2016

Nemyslim si, dcera isla o 2tyz skor. Este nemala ziadnu stolicu.

aspinka
8. nov 2016

@kristinka.s ja viem len tolko ze spravne vylucenie smolky je znakom správneho fungovania crievok neboj ked sa lekarom nebude nieco pozdavat budu riesit. Ja som napríklad u prvorodenej smolku zachytila, ze bola vylucena u druhorodeného s nim akurát manipulovali sestricky na novorodeneckom a mne to len oznamili resp urobili zapis...

zuzadula
8. nov 2016

@kristinka.s treba sledovať dojčenie.. ako dieťatko saje.. ak saje dostatočne, stolica by mala byť.. prečítaj si na http://www.mamila.sk/clanky-o-dojceni/normy-pre...

pribinak
8. nov 2016

Ved si v nemocnici, tak to ries s pediatrickami

iukas
8. nov 2016

v prvom rade to ries s lekarom, ked ste este v nemocnici. Ja som u starsej napr. tiez nepostrehla smolku a prvu stolicu mala az ked sme prisli domov.

inull5
8. nov 2016

@kristinka.s ahoj,bohuzial som zažila tento scenár,po 24 hodinách nemal smolka a po dôkladnej prehliadke sa zistilo že nemá otvor na riťke,iba naznaceny.nasledoval okamžitý prevoz do BA.cize to je jedna možnosť.potom sú aj ďalšie.držím palce aby to dobre dopadlo.

zuska2001
8. nov 2016

,moj malý kakal až po 1 týždni. tiež som sa bála, ale bolo to tak....

inull5
8. nov 2016

@zuska2001 smolka po týždni?veď bez vylúčenia smolky ani z pôrodnice nepustia..